Въпрос към модовете
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- plovdiv_chernobql
- Контакти:
Въпрос към модовете
Искам да попитам, понеже разбрах, че най-вероятно в близките дни жълтите ще си имат собствен мод, кога и при нас ще е възможно да стане това, защото ние имаме спешна нужда от собствен модератор-локомотивец, защото тука е нещо страшно тия дни и трябва да има малко ред. Прочетох, че нямало човек, към който да се изпитва нужният респект, за да е модератор. Аз не мисля така, мен в случая веднага ме изключете, защото нямам времето да се занимавам, а пък и не ми се ще, но мисля, че хора като 1936-1988, Бирабекс, Хиподил, Лаута Хуулс, Пловдиврам, Туше и др., но сега не се сещам, за което се извинявам, биха могли да се справят, стига да искат разбира се, но и задължително трябва да се направи едно допитване до нас феновете в този форум и да изберем модератор на папката, защото така не може да се продължава!
Син съм на земя прекрасна
Син съм на юнашко племе
Син съм на юнашко племе
Re: Въпрос към модовете
Прав си. Мислим по въпроса и е хубаво и вие да си кажете мнението.
да , вече си написах мнението в "жълтия форум "
даже дадох конкретно предложение , идеята ми беше такава в форумите на локо,левски ,цска,Ботев да си има отделен мод .. ако така стане , Дарина форума доста ще се пооправи ... 

Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

- Sleepwalker
- Контакти:
Сега в контекста на разговора ми хрумна една идея.Понеже се обмисля всеки от подфорумите на отделните отбори да има собствен модератор,може потребителите да си направят гласуване кой измежду тях да поеме тази отговорност.Може предварително да се отвори тема,в която желаещите за модератор да се запишат и след това да се мине към гласуване.Смятам,че така ще е най-обективно.

Sleepwalker написа:Сега в контекста на разговора ми хрумна една идея.Понеже се обмисля всеки от подфорумите на отделните отбори да има собствен модератор,може потребителите да си направят гласуване кой измежду тях да поеме тази отговорност.Може предварително да се отвори тема,в която желаещите за модератор да се запишат и след това да се мине към гласуване.Смятам,че така ще е най-обективно.
Това ще е най-добре да няма недоволни след това

Мисля, че тази тема е добра, за да видим какво мислите за модераторите и хората, които могат да станат такива в секцията на Локо Пд. Но... крайното решение да не забравяме, че ще е наше, защото следим изявите на всички ви тук и са малко хората, които не са си изпускали нервите и не са обиждали. 

Модераторите не са ви враг!
SHYNE написа:да , вече си написах мнението в "жълтия форум "даже дадох конкретно предложение , идеята ми беше такава в форумите на локо,левски ,цска,Ботев да си има отделен мод .. ако така стане , Дарина форума доста ще се пооправи ...
Плагиат ! Ако не ти го бях казал тва в Нашата тема...са кво щеше да правиш ?

П.П. Предложението на Sleepwalker също е добро ! Крайно време е да има ред тук

- plovdiv_chernobql
- Контакти:
Ок тогава ще си позволя да пусна аз темата за допитването между нас за модератор на нашата папка 

Син съм на земя прекрасна
Син съм на юнашко племе
Син съм на юнашко племе
plovdiv_chernobql написа:Ок тогава ще си позволя да пусна аз темата за допитването между нас за модератор на нашата папка
В нашия и в този на ЦСКА се пуснаха теми за гласове...друг е въпросът какво мислят истинските модове