Кой ще спре Черно море по пътя към титлата

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Re: Кой ще спре Черно море по пътя към титлата

Мнениеот mike28 » 10 фев 2009 06:41

Не сте ме разбрали добре- Левски и ЦСКА винаги са залагали на някой добър плеймекър. Факт е, че след напускането на кривия за Левски такъв така и не се намери, за ЦСКА Деянов определено бе класа.

Потребителски аватар
popaj
Контакти:

Мнениеот popaj » 10 фев 2009 09:41

Черноморец ги биха във Варна,а в Бургас ще ги размажат,предполагам....Шампиони няма да станат ,не само тази година,ами ни ко га.

Потребителски аватар
botzy
Контакти:

Мнениеот botzy » 10 фев 2009 12:14

Ако няма съдийски аванти -няма кой да ни спре.Мое мнение е че всички конкуренти ще загубят точки.Конкретно за мача с Черноморец във Варна -свириха една дуспа в 85 мин. която го реши,иначе мача вървеше към Х.В Бургас мача ще си го вземем,Бала ни е приятел,а и кой ще ни вкарва-Каруча ли?Мача е ясен.
GO HARD OR GO HOME!

aaaaz-ve
Контакти:

Мнениеот aaaaz-ve » 10 фев 2009 14:19

popaj написа:Черноморец ги биха във Варна,а в Бургас ще ги размажат,предполагам....Шампиони няма да станат ,не само тази година,ами ни ко га.

Миналия сезон си взехме и двата мача с Черноморец и то с по-слаб състав от сегашния, а онзи мач, който визираш загубения бяхме точно между мачовете за купата на Уефа и трябваше през 3 дена да играем и за Уефа и за първенсвто, тогава и умората си каза думата, но в никакъв случей не може да се каже, че Черноморец с нещо ни е надиграл, нямаха реално голово положение освен несъществуващата дузпа след симулациата на играч от Черноморец.Първо станете нормален отбор, не стига че Черноморец е собственост на Митко Събев ами и играете на стадиона на Нафтекс, истинския Черноморец май вече го няма, аз не знам този дето сега е в А група какъв отбор е????
БЕЗБРОЙ СЪДБИ, БЕЗБРОЙ МЕЧТИ - В ЕДНО ЗА СЪРЦЕ ЗА ЧЕРНО МОРЕ
Изображение
''Ти не избираш любимия футболен отбор ,а той теб избира''

bober
Контакти:

Мнениеот bober » 10 фев 2009 16:16

http://www.youtube.com/watch?v=dvjE_MGrv_g
Нещо пропускате гола му в първия мач на Кривия...

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 10 фев 2009 22:06

popaj написа:Черноморец ги биха във Варна,а в Бургас ще ги размажат,предполагам....Шампиони няма да станат ,не само тази година,ами ни ко га.

Ти не си в ред,ходи да се прегледаш,злобно човече :!: По-добре се скрий в миша дупка завистливецо,все си контра,яд ли те е,че вие никога няма да имате такъв отобр :!: Яд те е много злоба си насъбрал,а :idea:
Вие ,ако не беше тази симислена дузпа в последната минута нямаше нищо да направите за цял мач не минахте центъра смешковци,изобщо талъв отбор Черноморец няма мой,да те открехна вие сте Вихър Айтос,крадци долни :!:

Потребителски аватар
ozzy
Контакти:

Мнениеот ozzy » 11 фев 2009 01:55

Единствено ние можем да се спрем. Стига сме се оправдавали със съдии и други подобни, ако от 10-15 положения на мач като не можем да вкараме поне три /ако си спомните гореспоменатия мач с Черноморец, ако бяхме вкарали три гола вместо да цапнем три греди хич нямаше да ни пука за измислената дузпа/ къде сме тръгнали? Отбора има страхотен потенциал, чудесна сплав от опитни и млади и переспективни футболисти, Кольо показа че се учи от грешките си, имаме ръководство мечта, единственото което ни липсва е шампионски манталитет, но с наличието на Алекс и Милен си мисля, че и този проблем ще бъде решен. Честно казано не тая надежди за шампионска титла този сезон, все пак 7 точки разлика в нашето първенство са много, но догодина всичко друго освен титла ще е провал, поне за мен.

Потребителски аватар
Greenway

Мнениеот Greenway » 11 фев 2009 20:01

Оф,точно пък някакви измисляци от Вихър Айтос да не се пърчат много много.Отиваме в Бургас да си вземем ДЕЖУРНИТЕ 3 точки,както миналата година-С ЛЕКОТА.Можем да бъдем спряни от говеждата мафия,но гледам онзи мръсник с мустака е закъсал с парите,разпродава говедо след говедо и ще съм адски щастлив да остане без пари за "организация",което гарантира,че ще сме пред онези клоуни(т.е. ще сме 1-ви) ;)
Изображение

Върни се в “Черно море”