Link : Някой го искаше за рингтон :) вече и линк има :D
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- POPCORN
- Контакти:
Re: Link : Някой го искаше за рингтон :) вече и линк има :D
вярно си е.. то бива радост бива, все едно са били някой уникален отбор и са взели лига Европа..
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Владо_ЦСКА написа:Я ми говори малко, за отстранени отбори, през последните 20 години, че ми събуди интереса?!?
Левски-Глазгоу Рейнджърс,Динамо Б,Хайдук Сплит,Брьондби,Славия Прага,Оксер,пак Динамо Б,Удинезе,Киево.
Цска-Парма(първо участие на италианците в ЕКТ),Шахтьор,Леверкузен,Динамо М.
Не включвам отстранявания на отбори тип ТКЗС-та

Владо_ЦСКА написа:Я ми говори малко, за отстранени отбори, през последните 20 години, че ми събуди интереса?!?
Не си спомням през последните двадесет години Цска да е играл през пролетта в евротурнирите,поне знаем още отсега кой ще бъде на последното 48 място в Лига Европа.
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .
- Владо_ЦСКА
- Контакти:
Joni_ написа:Някой човек ако не знае за кой мач става на въпрос ще си каже, че левски са на 1/2 и вкарват примерно на Ювентус и се класират .
То бива емоция ,ама това е направо смешно и то от опитни журналисти като Томето и Грънчаров !!!!
Не бе пич. За последните 4 години, това е първият, що годе отбор, който отстраняват. Така ли е или греша? Радостта, трябва да е огромна!

А за това, колко тези бяха отбор...не ми се говори.
Велик супершампион на Швеция са.
Сега, ще ги играя с 50 кинта, да спечелят пак титлата.

Warped написа:Владо_ЦСКА написа:Коя е столицата на Лихтенщайн?
Питай майкати тя нали вършее насам натам/.........
Владо_ЦСКА написа:Joni_ написа:Някой човек ако не знае за кой мач става на въпрос ще си каже, че левски са на 1/2 и вкарват примерно на Ювентус и се класират .
То бива емоция ,ама това е направо смешно и то от опитни журналисти като Томето и Грънчаров !!!!
Не бе пич. За последните 4 години, това е първият, що годе отбор, който отстраняват. Така ли е или греша? Радостта, трябва да е огромна!![]()
Само Левски е отстранявал 3 шведски отбора досега,виж вашите легенди Пламен Марков и Стоичков имат много големи успехи срещу шведите.
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .
- Владо_ЦСКА
- Контакти:
niki87 написа:Владо_ЦСКА написа:Я ми говори малко, за отстранени отбори, през последните 20 години, че ми събуди интереса?!?
Левски-Глазгоу Рейнджърс,Динамо Б,Хайдук Сплит,Брьондби,Славия Прага,Оксер,пак Динамо Б,Удинезе,Киево.
Цска-Парма(първо участие на италианците в ЕКТ),Шахтьор,Леверкузен,Динамо М.
Не включвам отстранявания на отбори тип ТКЗС-та
Динамо Букурещ??? Брьондби!!! (тези даже не знам как се пишат правилно)
КИЕВО и Удинезе

Хайдук Сплит и Славия Прага...
Велики сте брат!
Рейнджърс

Владо_ЦСКА написа:Joni_ написа:Някой човек ако не знае за кой мач става на въпрос ще си каже, че левски са на 1/2 и вкарват примерно на Ювентус и се класират .
Не бе пич. За последните 4 години, това е първият, що годе отбор, който отстраняват. Така ли е или греша? Радостта, трябва да е огромна!![]()
Да те питам:Вие кой супер отбор отстранихте.Опа,извинявай забравих-ТНС
- Владо_ЦСКА
- Контакти:
Моля ви се!
Дайте ми коефициент, за АИК, за шампионска титла, на Швеция, че никаде не намирам!
Сигурно прекалено са дръпнали, на първото място и затова така.
Закъснял съм!
Дайте ми коефициент, за АИК, за шампионска титла, на Швеция, че никаде не намирам!
Сигурно прекалено са дръпнали, на първото място и затова така.

Закъснял съм!

Някой да извади архивните черно-бели кадри от миналото хилядолетие да покаже на какви чудеса са способни в цска,
за да се сложи точка на спора
Освен отстраняването на Леверкузен, какво друго постигнахте последните 20 години че говорите за нас
за да се сложи точка на спора

Освен отстраняването на Леверкузен, какво друго постигнахте последните 20 години че говорите за нас

________ЛЕВСКИ СОФИЯ
- bobby198
- Контакти:
POPCORN написа:вярно си е.. то бива радост бива, все едно са били някой уникален отбор и са взели лига Европа..
Ма царевичке,ти пак ли си тука бе

Джоланчета,вие не разбрахте ле,че нямате право да коментирате наште успехи,гледай те си вашта кочинка и тихо,че турчолята и другите като ви хванат ще има едно Е...Е и после пак ще има