Така наречените грандове

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Addler
Контакти:

Re: така наречените грандове

Мнениеот Addler » 28 авг 2010 19:20

DmG написа:
Torino FC 1906 написа:Оф , аман ...
Моля , разясни защо Гигов е натиснал спирачката , моля те ?
Моля разясни и на мен простосмъртния .
Ако не те притеснявам много моля , разкажи и за Казанскара афера , Лицензгейт , и дали има извънземни ?

Май има още заблудени :) Сега ми кажи , че е случано това падение на Локото хахахаха

На твое място не бих се хвалили, че симпатизирам на продажници, ако тов за спирачката е вярно де.

Потребителски аватар
Torino FC 1906
Контакти:

Мнениеот Torino FC 1906 » 28 авг 2010 19:20

DmG написа:
Ако не те притеснявам много моля , разкажи и за Казанскара афера , Лицензгейт , и дали има извънземни ?

Май има още заблудени :) Сега ми кажи , че е случано това падение на Локото хахахаха

Пак те подканям , моля обясни на мен ЗАБЛУДЕНИЯ защо Гигов ги е спрял за Европа и то след като ни смазаха в Надежда с 2-0 , къде е логиката ?
:shock:
Хайде празноприказнико обясни , моля ?

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 28 авг 2010 19:20

DmG написа:

Остави ги, всичко в тяхна полза е чисто като сълза :lol: Обаче когато падаха - Батков е виновен и нарочно съсипва отбора и т.н. Е, доказателства никакви, но щом е в тяхна вреда - целия свят е против тях и само те са прави :lol:
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 28 авг 2010 19:22

Tommi написа:
DmG написа:

Можеш ли да дадеш някакви доказателства, че не е случайно това падение на Локо :?:

Няма смисъл да спорим , щом досега не сте погледнали обективно .
Нека се радваме на Грандовете ни , които НЯМАТ бъдеще или по точно бъдещето им ще е да са по-малко зле от другите в "А" група !
Последна промяна от DmG на 28 авг 2010 19:28, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Torino FC 1906
Контакти:

Мнениеот Torino FC 1906 » 28 авг 2010 19:27

DmG написа:Няма смисъл да спорим , щом досега не сте погледнали обективно .
Нека се радваме на Грандовете ни , които НЯМАТ бъдеще или по точно бъдещето им ще е да са по-малко зле от другите в "А" група !

И за какво бяха тези празни приказки ?
Ако знаеш нещо кажи го , всичко друго се празни приказки стил балоните и Канал 3 .
И на времето чорбарите обвиниха кой ли не за загубената преднина от 7 точни .. но това е друга тема .

Потребителски аватар
gonzalves
Контакти:

Мнениеот gonzalves » 28 авг 2010 19:28

difeza написа:
gonzalves написа:Пускам тази тема,защото много се дразня,когато някакви футболистчета от разни провинциални и фирмени отбори пред медиите много използват репликата "така наречените грандове" . Ами да ,колкото и да не им се иска на някои хора , грандовете в България са два: Левски и ЦСКА. Не защото някой просто така е решил да ги нарече,а защото двата отбора заедно имат над 100 купи. И за поредна година тези два отбора са единствените ,които ще играят в Европа до Коледа, за разлика от други отбори с големи претенции.

Всяка седмица се пускат такива глупави теми.В нашата страна грандове няма:ЗАПОМНИ ГО ТОВА.В грандовете има звезди,има постоянство,има и спадове,но не и провали.В грандовете има политика на непрекъснато развитие без значение на кризи.Въпреки последните 2 години на спад за мен отбор като Розенборг е ГРАНД.По кое преценяваш че наште измислени грандове заслужават това признание.

ами защото в България това са най -титолуваните отбори, с най-много фенове и успехи в Европа . както Розенборг е гранд в Норвегия,Звезда и Партизан в Сърбия,Стяуа и Динамо в Румъния...

Потребителски аватар
Torino FC 1906
Контакти:

Мнениеот Torino FC 1906 » 28 авг 2010 19:55

DmG написа:Няма смисъл да спорим , щом досега не сте погледнали обективно .
!

Хайде обективния , отвори и моите очи за да прогледна и аз .
Много ми е интересно твоята теория на конспирацията каква ще бъде :?

Изображение

Потребителски аватар
SoundWave
Контакти:

Мнениеот SoundWave » 28 авг 2010 20:00

Мине се време и пак некой захапва темата за "така-наречените грандове".
Ама не ви ли писна бре колеги, гледайте и се надявайте така-наречените грандове
да припечелят точици че да може евентуално и вашите отбори да може да се докоснат до европейски мачове.
________ЛЕВСКИ СОФИЯ

difeza
Контакти:

Мнениеот difeza » 28 авг 2010 20:08

gonzalves написа:
difeza написа:
gonzalves написа:Пускам тази тема,защото много се дразня,когато някакви футболистчета от разни провинциални и фирмени отбори пред медиите много използват репликата "така наречените грандове" . Ами да ,колкото и да не им се иска на някои хора , грандовете в България са два: Левски и ЦСКА. Не защото някой просто така е решил да ги нарече,а защото двата отбора заедно имат над 100 купи. И за поредна година тези два отбора са единствените ,които ще играят в Европа до Коледа, за разлика от други отбори с големи претенции.

Всяка седмица се пускат такива глупави теми.В нашата страна грандове няма:ЗАПОМНИ ГО ТОВА.В грандовете има звезди,има постоянство,има и спадове,но не и провали.В грандовете има политика на непрекъснато развитие без значение на кризи.Въпреки последните 2 години на спад за мен отбор като Розенборг е ГРАНД.По кое преценяваш че наште измислени грандове заслужават това признание.

ами защото в България това са най -титолуваните отбори, с най-много фенове и успехи в Европа . както Розенборг е гранд в Норвегия,Звезда и Партизан в Сърбия,Стяуа и Динамо в Румъния...

Ама май не ме разбра.В Розенборг се работи като в голям отбор,а не на парче,Там има постоянство.Розенборг в домакинските мачове докато играеше в шампионска лига мисля че има 1 или 2 загуби от повече от30 мача и то на д отбори като Реал мадрид.А при нас е от дъжд на ветър.Всичко е на късмет.

theprideofplovdiv
Контакти:

Мнениеот theprideofplovdiv » 28 авг 2010 20:21

Искам да ви кажа,че ЦСКА и Левски са грандове.Да,така е.Водят се такива,но замислете се ако всичко едно време беше РАВНО(сещате се за какво говоря),дали сега щяха да имат над 100 купи и т.н. въпросните отбори.Да не говорим,че в България ако имаш пари си най-добрия,което е жалко,но факт.В нашето първенство качеството е толкова ниско,че отбор с повече пари спокойно може да се откъсне от другите.И докато в Премиър Лийг наистина Ман Сити може да стане гранд за малко време,то тук в "А" група лесно може да се задържи като такъв за доста време(за пример Литекс),точно защото нашите грандове са измислени.

Върни се в “Левски”