Напротив,аз ще те подкрепя,защото го казвам най-отговорно - Ратников има фантазията,пасът,тънкото усещане за играта,умението да играе с къси,с дълги с всякакви подавания точно както Кривия.Нещо повече - Ратников е супер експлозивен играч със страхотен дрибъл,просто уникален дрибъл и ще е опасен и ценен не само с плеймейкърските си качества,но и с влизания на скорост...Това ще ти го каже и МАРАТА и още един от треньорите,хората,които казаха на шефовете,че Ратничето е уникален талант и да го изгонят е малоумие.И Ратников остана,знаем,че му бе вдигнат мерника от Велизар,може би затова сега не играе,за ината си не го пуска Велизар,но важното е,че Ратников е тука,ако не днес,то утре ще показва какво може.Но...не искам да има лъжи,това вкарал,онова вкарал,все едно е бележил купища голове и се е скъсал от асистенции,че престъпника Велизар го махна в дубъла....И междудругото в тази криза на градящи играта халфове помниш ли един бразилец Джалма Сантос дето Кольо го докара с Кривия?Кольо мислеше Джалма да е плеймейкъра,но дойде Кривия,публиката се подиграваше на Джалма,ау как биел,ау какви пасове давал,ууууу......а на контроли,на тренировки главата си слагам - Джалма ги правеше луди,луди,в Генуа на Самп-а едва не заби 2 гола с бомби от 40 метра,въртя ги на малкия си пръст,но тука негативизма го уби,натискът да го изгонят беше уникален,а за мен беше класа над един Даксон примерно,но никой не се интересуваше какво може Джалма,просто трябваше да гоним Кольо тогава и най-удобни за атаки бяха Джалма и Фабиньо,трудно адаптиращи се чужденци и Кольо ги махна въпреки,че именно те му спасиха главата с 1:1 в Пловдив навремето,важно беше на плюещите да се угоди.Подобен е и случая с Ратников,до оня ден не се интересувахте кой е,смеехте ми се като го сравнявах с Кривия,че и отгоре...оп,видяхте 1 добро влизане с Монтана,оп-видяхме видеото от мача с Локо Пд дубъла където прави ебати уникалния гол...Оппа,май това момче е фантастичен играч,май май не го хвалят случайно...Искам да кажа,че първо да видиш,после да кажеш,първо да преспиш хубаво-после да решиш.Първо да претеглиш на везните плюсове и минуси,тогава да сечем с брадвата наред.Тука левскари,наши врагове ни казват,че правим смешни Черноморец 2-рото полувреме,ние нееее,нееее,какво не,бяхте ли на мача?Видяхте ли ги как чистеха в тъчове от безпомощност,как бяха 11 човека в полето?Ми не,биричката,пред тв-то,така е лесно бе....Помнете случая с Джалма,казах тогава,че Джалмата има нужда от 2-3 ръкопляскания и ще е луд,но не,а на тренировки просто се подиграваше с Кривия мривия и сие,през краката,чатали,кръстове чупеше така както едва-едва ходел дядката....
И за да не съм голословен ето го Ратников в действие
[url]
http://www.youtube.com/watch?v=zas5i1bfAFQ[/url] - овладяване,обръщане и гол каквото може да направи само Меси

.Само вижте защитниците на Локо Пд,те просто могат само да гледат как Ратничето прави феноменални движения,те просто не знаят на кой свят са и какво ще последва....вижте,че борави с двата крака без проблем,бележи с левия,а на Кривия левия беше патерица...