Гьоре и "Титан" втрещени от вересиите на Караджов, търсят но

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Re: Гьоре и "Титан" втрещени от вересиите на Караджов, търсят но

Мнениеот garfild8 » 28 авг 2010 17:03

Червени_шампиони написа:Ако не намерят добър чужденец, това младото момче от Видима-Раковски също е вариант, май се казваше Пламен Илиев, но не съм сигурен.Може и както по-горе казаха да се опитаме да привлечем Илко Пиргов. :)

П.С.На М'Боли ще му искат много пари, за да ни го продадат, а не вярвам Венци Стефанов да го даде под наем.

A защо си мислиш,че ще вземете Илко Пиргов,за жълти стотинки?Или без пари случайно.
Само Черно море.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 28 авг 2010 17:04

Той щото М' Боли заритал да играй в ЦСКА!На човека Уест Хям не му хареса,вий де се слагате?

Потребителски аватар
CSKA1972
Контакти:

Мнениеот CSKA1972 » 28 авг 2010 17:09

Най-добрия вариант,ако изобщо решат за вратар,щее наистина,МБОЛИ,ама ВЕНЦИ,НЯМА ДА ГО ПУСНЕ ЗА БЕЗ ПАРИ,ОСВЕН АКО се разберат при евентуална продажба на вън,по времето на групите със 6те,мача,и да си разделят парички,или нещо такова.Тук и да умува ме, и да си предлага ме този,или онзи няма файда.Иначе аз сам ЗА МБОЛИ, с резерва Караджата,а Чавдаров най-добре да го дадат под наем някъде,да играе.

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 28 авг 2010 17:11

veteran1972 написа:Да се отива при Венци с армагани и да се взима М Боли ако може под наем или само за Европа с този Караджов много ядове ще береме и брахме , не става за титуляр все още ужасяващи неспасявания прави всеки мач

Ветеране , това с Мболи е временно решение ... А на нас ни трябва нещо за по - дълго и постоянно. Караджов ще стане добър вратар , но може би след години ... В момента няма стабилна психика , трябва да олегне малко. Пиргов беше същия като него преди време , докато играеше в ЦСКА. А Мболи какво ? Ще подпише договор с клауза за продан , ако някой извади 100/200 хиляди евро и след шест месеца "чао"... Точно сега е такъв период , че в България няма класни вратари , способни да играят в ЦСКА. Трябва ни чужденец и според мен ще е добре той да е италианец , за да се разбира по - добре със съотборниците си в защита също италианци ... Сърбите също имат нелоша вратарска школа , може и натам да погледнем за едно по - постоянно решение за този пост.

edkodimitrov
Контакти:

Мнениеот edkodimitrov » 28 авг 2010 17:14

добро впечатление ми направи вратаря на рудар на мача в ловеч ?

Потребителски аватар
Караджов

Мнениеот Караджов » 28 авг 2010 17:21

Момчета казах ви един път,пак ви повтарям!!! Договорът с клуба ми е железен-няма мърдане! За головете онзи ден,не бях виновен аз-защитниците носят вина!!

Потребителски аватар
ig10
Контакти:

Мнениеот ig10 » 28 авг 2010 17:22

edkodimitrov написа:ИВО ИВАНОВ ОТ МИНЬОР ! ТОЙ Е НАШИЯТ ЧОВЕК ! ПЪК И НЕ МУ Е НЕПОЗНАТО ДА ПРАВИ ФУРОРИ В ЕКТ ! СЕРВЕТ МОЛДЕ И Т.Н !

Иво Иванов последния път като беше в ЦСКА си беше "вратарче рибарче".А и вече е доста дърт.Ако ще се взима някой,най-добре да е Илко Пиргов!
Да запеем дружно песента, за отбора в нашите сърца, има,има истина една тя е само,само ЦСКА!

Потребителски аватар
Караджов

Мнениеот Караджов » 28 авг 2010 17:29

ig10 написа:
edkodimitrov написа:ИВО ИВАНОВ ОТ МИНЬОР ! ТОЙ Е НАШИЯТ ЧОВЕК ! ПЪК И НЕ МУ Е НЕПОЗНАТО ДА ПРАВИ ФУРОРИ В ЕКТ ! СЕРВЕТ МОЛДЕ И Т.Н !

Иво Иванов последния път като беше в ЦСКА си беше "вратарче рибарче".А и вече е доста дърт.Ако ще се взима някой,най-добре да е Илко Пиргов!
Тия двамата хубостници които ги искате обратно,нали бяха в ЦСКА: Иванов и Пиргов-едни от най-смешните вратари в историята на ЦСКА!! Много бързо забравяте?

Encore
Контакти:

Мнениеот Encore » 28 авг 2010 17:34

Жaлко,че изтървахме Тошко Тодоров ,за Владислав Стоянов не ми се мисли какви пари,ще искат Шерифите,а Мболи няма смисъл,Пиргов определено е в подем откакто е в Морето,но не знам дали ще му се връща при нас

САМО_ДУНАВ-РУСЕ
Контакти:

Мнениеот САМО_ДУНАВ-РУСЕ » 28 авг 2010 17:37

Хора, докато в бг футболани властват шуробадажанащината и татковите синчета, няма да има прокопсия.щото ако на това псевдовратарче татко му ако не беше бизнесмен някакъв той нямаше да помирише и дубъла на ЦСКА.това е за жалост картинката, която си я наредихме сами.щото всичката помия почва от ДЮШ......

Върни се в “ЦСКА”