Георги Петков и Божидар Митрев

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

lokos

Re: Георги Петков и Божидар Митрев

Мнениеот lokos » 26 авг 2010 21:27

:evil:
Последна промяна от lokos на 26 авг 2010 23:05, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 26 авг 2010 21:35

Нито единия,нито другия.....
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Мнениеот Linky » 27 авг 2010 01:07

Влизам аз на стадиона и виждам Божо в титулярите и викам на мойте приятели , лошо Божо ще пази притеснявам се , 11 минути по-късно: вече ме е яд вобще, че съм го казал.Най-малкото заради опита трябваше Петков според мен да пази, а Божката е много много симпатично момче и е любимец на феновете , но нека това да не ви залъгва , като вратар до сега не ме е впечатлявал кой знае колко , докато Петков е имало не малко мачове в които просто е бил половин отбор. :roll:
САМО ЛЕВСКИ!

Могилката
Контакти:

Мнениеот Могилката » 28 авг 2010 00:12

Linky написа:Влизам аз на стадиона и виждам Божо в титулярите и викам на мойте приятели , лошо Божо ще пази притеснявам се , 11 минути по-късно: вече ме е яд вобще, че съм го казал.Най-малкото заради опита трябваше Петков според мен да пази, а Божката е много много симпатично момче и е любимец на феновете , но нека това да не ви залъгва , като вратар до сега не ме е впечатлявал кой знае колко , докато Петков е имало не малко мачове в които просто е бил половин отбор. :roll:

Тъпа работа, не виждам смисъл тук. За мен има има една много вярна сентенция, "От славист, футболист не става" Гошо беше една камара години резерва на Митко Иванков. Знаеш ли кой е Митко Иванков?!? Знаеш ли как той стана голям...., ние го направихме такъв, защото го обичахме и му прощавахме, защото бяхме зад него в тежките моменти..... А той! Той ни каза благодаря по начина по който ние искахме. С игра! С авторитет! С вярност! За винаги един от нас! Това трябва да направим с Божката, не че в него виждам Иванков или някоя друга легенда ПРОСТО ТАКА СЕ ПРАВИ ....

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 28 авг 2010 00:16

Абе Митрев не е играч за големите мачове това се видя и снощи.За мачове от А група да,но в Европа или Петков(който изобщо се чуда как може да не е титуляр) или Акалски(може много да ме упрекнат но за мен той е по-добър от Митрев,поне откъм детински грешки).
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

joro bad

Мнениеот joro bad » 28 авг 2010 10:10

Акалски е няколко класи над Божо. :idea: ;)

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 28 авг 2010 10:15

Linky написа:Влизам аз на стадиона и виждам Божо в титулярите и викам на мойте приятели , лошо Божо ще пази притеснявам се , 11 минути по-късно: вече ме е яд вобще, че съм го казал.Най-малкото заради опита трябваше Петков според мен да пази, а Божката е много много симпатично момче и е любимец на феновете , но нека това да не ви залъгва , като вратар до сега не ме е впечатлявал кой знае колко , докато Петков е имало не малко мачове в които просто е бил половин отбор. :roll:

Рано или късно Петков няма да го има на Герена.Тогава тепърва ли ще почваме да обиграваме Митрев?Кога да се научи,ако не сега?Явно дните на Петков в Левски са преброени и колкото по-рано свикнем с тази мисъл,толкова по-добре.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
FC_LEVSKI

Мнениеот FC_LEVSKI » 28 авг 2010 15:45

Божко извади късмет,който малката перука не можа.. :mrgreen: Ако бяхме отпаднали щеше да му е последният мач в Левски сигурен съм.
Иначе аз съм ЗА той да пази,всеки допуска грешки.Няма да е зле да пуснат и Акалски в следващите мачове да пази..
НИЕ СМЕ ВЕЧНИ!!!ВИЕ СТЕ ЗА МАЛКО..
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 28 авг 2010 19:54

FC_LEVSKI написа:Божко извади късмет,който малката перука не можа.. :mrgreen: Ако бяхме отпаднали щеше да му е последният мач в Левски сигурен съм.
Иначе аз съм ЗА той да пази,всеки допуска грешки.Няма да е зле да пуснат и Акалски в следващите мачове да пази..

Даже е препоръчително Акалски да пази в почечето мачове ;)
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Мнениеот Linky » 30 авг 2010 20:27

Прави сте , че Петков не е вечен и може би дните са му преброени , но явно Божидар прсото не може да го замести, привлякохме Акалски , може би да пробваме с него?
Пак казвам Божо е много симпатичен и е любимец на плубликата ни( Пък и аз му симпатизирам , все пак е наш човек) , но виждате , сега и срещу Видима СЪЩАТА ИСТОРИЯ.
Има голям късмет , защото грешките му са поправени от другите футболисти на терена , ако бяхме отпаднали от АИК заради неговата грешка , даже и да го бяхме оставили титуляр този мач и да го бяхме подкрепили след мача на АИК , с видима ако се беше случило това , което се случи сега , само че при резултат 1:0 за нас ,просто скоро нямаше да помирише терен. :roll:
САМО ЛЕВСКИ!

Върни се в “Левски”