Serie "А" - сезон 2010/2011

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Canaries front
Контакти:

Re: Сериа "А" - сезон 2010/2011

Мнениеот Canaries front » 27 авг 2010 15:59

Е това,което ви казах за Ибрахимович преди няколко дена и някой се смяха май се оказа истина. Ибрахимович в Милан за 40 мил евро,като нов играч вече може да добавите и Бруно Монтелонго ;)
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 27 авг 2010 18:12

Canaries front написа:Е това,което ви казах за Ибрахимович преди няколко дена и някой се смяха май се оказа истина. Ибрахимович в Милан за 40 мил евро,като нов играч вече може да добавите и Бруно Монтелонго ;)

Този втория от къде идва ?

Потребителски аватар
Canaries front
Контакти:

Мнениеот Canaries front » 27 авг 2010 18:56

идва от Ривър Плейт Монтевиедо
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 28 авг 2010 13:20

Не следях Сериа А откакто стана Калчополи-то, но тази година ще и обърна по-голямо внимание ;)
Битката за титлата се очертава да е жестока - Интер е по слаб от миналия сезон, тъй като "продадоха" най-важната си фигура - Моуриньо - Бенитез освен 2 хубави сезона с Валенсия и един с Пуул прави посредствени шампионати, освен това играе много страхливо в дербитата и по-важните мачове, според мен де ;)
Милан с трансфера на Златан се превръщат за мен в главния претендент за титлата - с това нападение Златан-Пато-Диньо... СуперПипо и Хунтелаар резервни варианти... :shock: Старите кучета в халфовата линия Зеедорф и Пирло, Неста, Тиаго Силва и Папа.... абе тоя гръка от Дженоа :lol: :mrgreen:
Юве ме изненадаха много с продажбата на Диего - абсолютно нелогична според мен, взеха Куляриела от Наполи, но липсва т.нар. "номер 10", човека който да прави играта, да раздава пасовете.... В нападение са ми загадка за мен - непостоянни Амаури и Якуинта, Дел Пиеро колкото и да е велик, не може да ги носи цял сезон..... Джовинко - аут, Красич - ин :shock:
Рома - голям фен съм на Тоти, но тази година максимума е 3то място за Рома - Раниери просто няма манталитета на победител, подобен на Моуриньо, Съра и т.н.
Наполи - страхотен отбор с велика публика, надявам се на минимум 5-6 място за тях тази година, взеха Кавани, но не разбрах защо дадоха под наем Куляриела на основен конкурент ?! Можеха да оформят страшно трио Кавани-Куляриела-Лавеци с Хамшик зад тях.... но....
Фиорентина и Сампдория са другите 2 тима които очаквам да са сред първите 6-7, Ла Виола ще се съвземат този сезон и ще се класират в ЛЕ, Самп - същата работа и те, запазиха си отбора, но не и треньора...
С 3ма нови треньори сред топ 4 в Италия ще е интересно - Алегри се надявам да не прави грешки и накрая да се поздравят с успех Милан, успех и на Дел Нери в Юве ;)
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
moonlight
Контакти:

Мнениеот moonlight » 28 авг 2010 14:09

Днес започва официално Сериа "А" :) Първият сблъсък е между Удинезе и Дженоа на "Фриули" от 19.00.Тимът на Удине традиционно стартира добре новите сезони. Последната им загуба в първи кръг е през 2006/2007, когато губи от Месина с 0:1. Напълно противоположна е статистиката на Дженоа. Те са спечелили само в 1 от последните 3 сезона в мача на откриването. Феновете очакват с нетърпение да видят Антонио Ди Натале- голмайстора на миналия шампионат в Сериа А с внушителните 29 гола в 35 мача. В последните 10 срещи между двата отбора обаче гостите имат сериозно предимство. 7 от тези 10 срещи завършват с успех за Дженоа. Голямата надежда на гостите за двубоя се крие в името на Лука Тони, който макар и вече на 33, направи много силна подготовка с отбора.Също така дебют за Дженоа се очаква да направят и португалците Едуардо и Мигел Велосо, както разбира се и бразилеца Рафиня. Голямата липса за Франческо Гуидолин- треньора на Удине- пък е отсъствието заради контузия на 28-годишния аржентински нападател Герман Денис. През миналия сезон Удинезе победи с 2:0 на Фриули, след попаденията на Ди Натале и Пепе.
Моята прогноза за мача> трудна победа за гостите от Дженоа.
Вторият двубой за деня е от 21.45 и е между Рома и Чезена на "Олимпико". Втория в крайното класиране и финалист за купата на Италия през миналия сезон Рома може спокойно да започне сезона с хубава победа. Срещу тях се изправя тима на Чезена, който за първи път от 20 години насам ще играе в Сериа "А". Новаците обаче започват ударно този сезон,тъй като в следващия втори кръг ще се изправят срещу тима на Милан. Старши треньора на Чезена Масимо Фикаденти ще разчита на всички свои играчи с 2 изключения- наказания Маурицио Лаури и контузения Фабио Касерта. Адриано пък най-вероятно ще пропусне двубоя за Рома, заради контузия, като негов заместник в атака може да бъде Тоти, Вучинич или Джереми Менез. Напомням , че наскоро Рома загуби мача за суперкупата на Италия срещу Интер с 1:3, като тогава гола за римляните вкара Йон Арне Рийзе.
Моята прогноза за мача> тук очаквам изненада и труден мач за Рома. Не знам дали Чезена може да вземе 3-те точки, но със сигурност има достатъчно потенциал да затрудни домакините ;)

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Мнениеот mironi88 » 28 авг 2010 16:12

А по телевизията ще се излъчва ли Серия А тази година, някой има ли идея ? Сори ако въпроса е задаван по рано.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 28 авг 2010 17:35

TV+

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Мнениеот mironi88 » 28 авг 2010 18:19

kokic1986 написа:TV+

Не ми пиши наизуст моля ти се. Мислиш, че не констатирах, че няма нито един мач от първия кръг заплануван да се дава от въпросната медия, преди да питам.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 28 авг 2010 18:28

Middlesbrough написа:
И през този сезон ТВ плюс ви пренася в магическият свят на италианската Серия А. Европейският клубен шампион Интер търси 6-та поредна титла, докато “новият” Ювентус, “спящият гигант” Милан и непримиримият тим на Рома се надяват да спрат хегемонията на “нерадзурите. Забавлявайте се с головете на Ето`о, Милито, Роналдиньо, Пато, Тоти и Джилардино. Не пропускайте изявите на българската звезда Валери Божинов с екипа на Парма. Насладете се на спасяванията на вратарите от световна класа – Жулио Сезар и Буфон. Бъдете с ТВ плюс! Изживейте удоволствието от италианския футбол!

от сайта на ТВ+

Потребителски аватар
moonlight
Контакти:

Мнениеот moonlight » 28 авг 2010 23:47

За мое съжаление се случи точно както очаквах и Чезена измъкна 1 точка срещу Рома с 0:0. Много слаба игра в нападение за римляните с изключение на последните 15-20 минути. Тоти беше почти незабележим и оттам се загуби доста от импровизацията в атака. Вучинич с пореден слаб мач. Аз лично си нямам представа какво прави такъв нападател в клуб като Рома :shock: Единствен от играчите в предни позиции ми хареса Менез. Беше много активен, опита се , но сякаш си остана сам на терена. Перота също се включи в няколко атаки много добре и дотам... Чезена- нищо особено. Един много добър вратар (Антониоли), страшно добър ляв бек (Нагатомо) и много интересен и нестандартен в нападение Чичерини. Като цяло обаче един слаб мач. Да се надяваме, че Рома ще намери скоро лицето си и ще почне да мачка :twisted:

Върни се в “Архив”