Serie "А" - сезон 2010/2011
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Canaries front
- Контакти:
Re: Сериа "А" - сезон 2010/2011
Е това,което ви казах за Ибрахимович преди няколко дена и някой се смяха май се оказа истина. Ибрахимович в Милан за 40 мил евро,като нов играч вече може да добавите и Бруно Монтелонго 

100 години-Красота,Вяра,Борба !!!
Canaries front написа:Е това,което ви казах за Ибрахимович преди няколко дена и някой се смяха май се оказа истина. Ибрахимович в Милан за 40 мил евро,като нов играч вече може да добавите и Бруно Монтелонго
Този втория от къде идва ?
- Canaries front
- Контакти:
- JackPackage
- Контакти:
Не следях Сериа А откакто стана Калчополи-то, но тази година ще и обърна по-голямо внимание 
Битката за титлата се очертава да е жестока - Интер е по слаб от миналия сезон, тъй като "продадоха" най-важната си фигура - Моуриньо - Бенитез освен 2 хубави сезона с Валенсия и един с Пуул прави посредствени шампионати, освен това играе много страхливо в дербитата и по-важните мачове, според мен де
Милан с трансфера на Златан се превръщат за мен в главния претендент за титлата - с това нападение Златан-Пато-Диньо... СуперПипо и Хунтелаар резервни варианти...
Старите кучета в халфовата линия Зеедорф и Пирло, Неста, Тиаго Силва и Папа.... абе тоя гръка от Дженоа
Юве ме изненадаха много с продажбата на Диего - абсолютно нелогична според мен, взеха Куляриела от Наполи, но липсва т.нар. "номер 10", човека който да прави играта, да раздава пасовете.... В нападение са ми загадка за мен - непостоянни Амаури и Якуинта, Дел Пиеро колкото и да е велик, не може да ги носи цял сезон..... Джовинко - аут, Красич - ин
Рома - голям фен съм на Тоти, но тази година максимума е 3то място за Рома - Раниери просто няма манталитета на победител, подобен на Моуриньо, Съра и т.н.
Наполи - страхотен отбор с велика публика, надявам се на минимум 5-6 място за тях тази година, взеха Кавани, но не разбрах защо дадоха под наем Куляриела на основен конкурент ?! Можеха да оформят страшно трио Кавани-Куляриела-Лавеци с Хамшик зад тях.... но....
Фиорентина и Сампдория са другите 2 тима които очаквам да са сред първите 6-7, Ла Виола ще се съвземат този сезон и ще се класират в ЛЕ, Самп - същата работа и те, запазиха си отбора, но не и треньора...
С 3ма нови треньори сред топ 4 в Италия ще е интересно - Алегри се надявам да не прави грешки и накрая да се поздравят с успех Милан, успех и на Дел Нери в Юве

Битката за титлата се очертава да е жестока - Интер е по слаб от миналия сезон, тъй като "продадоха" най-важната си фигура - Моуриньо - Бенитез освен 2 хубави сезона с Валенсия и един с Пуул прави посредствени шампионати, освен това играе много страхливо в дербитата и по-важните мачове, според мен де

Милан с трансфера на Златан се превръщат за мен в главния претендент за титлата - с това нападение Златан-Пато-Диньо... СуперПипо и Хунтелаар резервни варианти...

Юве ме изненадаха много с продажбата на Диего - абсолютно нелогична според мен, взеха Куляриела от Наполи, но липсва т.нар. "номер 10", човека който да прави играта, да раздава пасовете.... В нападение са ми загадка за мен - непостоянни Амаури и Якуинта, Дел Пиеро колкото и да е велик, не може да ги носи цял сезон..... Джовинко - аут, Красич - ин

Рома - голям фен съм на Тоти, но тази година максимума е 3то място за Рома - Раниери просто няма манталитета на победител, подобен на Моуриньо, Съра и т.н.
Наполи - страхотен отбор с велика публика, надявам се на минимум 5-6 място за тях тази година, взеха Кавани, но не разбрах защо дадоха под наем Куляриела на основен конкурент ?! Можеха да оформят страшно трио Кавани-Куляриела-Лавеци с Хамшик зад тях.... но....
Фиорентина и Сампдория са другите 2 тима които очаквам да са сред първите 6-7, Ла Виола ще се съвземат този сезон и ще се класират в ЛЕ, Самп - същата работа и те, запазиха си отбора, но не и треньора...
С 3ма нови треньори сред топ 4 в Италия ще е интересно - Алегри се надявам да не прави грешки и накрая да се поздравят с успех Милан, успех и на Дел Нери в Юве

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
Днес започва официално Сериа "А"
Първият сблъсък е между Удинезе и Дженоа на "Фриули" от 19.00.Тимът на Удине традиционно стартира добре новите сезони. Последната им загуба в първи кръг е през 2006/2007, когато губи от Месина с 0:1. Напълно противоположна е статистиката на Дженоа. Те са спечелили само в 1 от последните 3 сезона в мача на откриването. Феновете очакват с нетърпение да видят Антонио Ди Натале- голмайстора на миналия шампионат в Сериа А с внушителните 29 гола в 35 мача. В последните 10 срещи между двата отбора обаче гостите имат сериозно предимство. 7 от тези 10 срещи завършват с успех за Дженоа. Голямата надежда на гостите за двубоя се крие в името на Лука Тони, който макар и вече на 33, направи много силна подготовка с отбора.Също така дебют за Дженоа се очаква да направят и португалците Едуардо и Мигел Велосо, както разбира се и бразилеца Рафиня. Голямата липса за Франческо Гуидолин- треньора на Удине- пък е отсъствието заради контузия на 28-годишния аржентински нападател Герман Денис. През миналия сезон Удинезе победи с 2:0 на Фриули, след попаденията на Ди Натале и Пепе.
Моята прогноза за мача> трудна победа за гостите от Дженоа.
Вторият двубой за деня е от 21.45 и е между Рома и Чезена на "Олимпико". Втория в крайното класиране и финалист за купата на Италия през миналия сезон Рома може спокойно да започне сезона с хубава победа. Срещу тях се изправя тима на Чезена, който за първи път от 20 години насам ще играе в Сериа "А". Новаците обаче започват ударно този сезон,тъй като в следващия втори кръг ще се изправят срещу тима на Милан. Старши треньора на Чезена Масимо Фикаденти ще разчита на всички свои играчи с 2 изключения- наказания Маурицио Лаури и контузения Фабио Касерта. Адриано пък най-вероятно ще пропусне двубоя за Рома, заради контузия, като негов заместник в атака може да бъде Тоти, Вучинич или Джереми Менез. Напомням , че наскоро Рома загуби мача за суперкупата на Италия срещу Интер с 1:3, като тогава гола за римляните вкара Йон Арне Рийзе.
Моята прогноза за мача> тук очаквам изненада и труден мач за Рома. Не знам дали Чезена може да вземе 3-те точки, но със сигурност има достатъчно потенциал да затрудни домакините

Моята прогноза за мача> трудна победа за гостите от Дженоа.
Вторият двубой за деня е от 21.45 и е между Рома и Чезена на "Олимпико". Втория в крайното класиране и финалист за купата на Италия през миналия сезон Рома може спокойно да започне сезона с хубава победа. Срещу тях се изправя тима на Чезена, който за първи път от 20 години насам ще играе в Сериа "А". Новаците обаче започват ударно този сезон,тъй като в следващия втори кръг ще се изправят срещу тима на Милан. Старши треньора на Чезена Масимо Фикаденти ще разчита на всички свои играчи с 2 изключения- наказания Маурицио Лаури и контузения Фабио Касерта. Адриано пък най-вероятно ще пропусне двубоя за Рома, заради контузия, като негов заместник в атака може да бъде Тоти, Вучинич или Джереми Менез. Напомням , че наскоро Рома загуби мача за суперкупата на Италия срещу Интер с 1:3, като тогава гола за римляните вкара Йон Арне Рийзе.
Моята прогноза за мача> тук очаквам изненада и труден мач за Рома. Не знам дали Чезена може да вземе 3-те точки, но със сигурност има достатъчно потенциал да затрудни домакините

А по телевизията ще се излъчва ли Серия А тази година, някой има ли идея ? Сори ако въпроса е задаван по рано.

kokic1986 написа:TV+
Не ми пиши наизуст моля ти се. Мислиш, че не констатирах, че няма нито един мач от първия кръг заплануван да се дава от въпросната медия, преди да питам.

Middlesbrough написа:И през този сезон ТВ плюс ви пренася в магическият свят на италианската Серия А. Европейският клубен шампион Интер търси 6-та поредна титла, докато “новият” Ювентус, “спящият гигант” Милан и непримиримият тим на Рома се надяват да спрат хегемонията на “нерадзурите. Забавлявайте се с головете на Ето`о, Милито, Роналдиньо, Пато, Тоти и Джилардино. Не пропускайте изявите на българската звезда Валери Божинов с екипа на Парма. Насладете се на спасяванията на вратарите от световна класа – Жулио Сезар и Буфон. Бъдете с ТВ плюс! Изживейте удоволствието от италианския футбол!
от сайта на ТВ+
За мое съжаление се случи точно както очаквах и Чезена измъкна 1 точка срещу Рома с 0:0. Много слаба игра в нападение за римляните с изключение на последните 15-20 минути. Тоти беше почти незабележим и оттам се загуби доста от импровизацията в атака. Вучинич с пореден слаб мач. Аз лично си нямам представа какво прави такъв нападател в клуб като Рома
Единствен от играчите в предни позиции ми хареса Менез. Беше много активен, опита се , но сякаш си остана сам на терена. Перота също се включи в няколко атаки много добре и дотам... Чезена- нищо особено. Един много добър вратар (Антониоли), страшно добър ляв бек (Нагатомо) и много интересен и нестандартен в нападение Чичерини. Като цяло обаче един слаб мач. Да се надяваме, че Рома ще намери скоро лицето си и ще почне да мачка