Славия-Локо ПД
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- loko-pd-fan
- Контакти:
Re: Славия-Локо ПД
Ох,много съм ядосан че Габор не започва титуляр.В момента средната линия ни е в слаба форма,Том,Коцев,даже и Златински не е в оптимална форма.Знам,че трябва време да се обиграят,но Ерош според мен трябва да играе.Ако в средата се оправят нещата,няма кой да ни спре.
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
loko-pd-fan написа:Ох,много съм ядосан че Габор не започва титуляр.В момента средната линия ни е в слаба форма,Том,Коцев,даже и Златински не е в оптимална форма.Знам,че трябва време да се обиграят,но Ерош според мен трябва да играе.Ако в средата се оправят нещата,няма кой да ни спре.
Ммда...трябва ни още един,защо не Данчо Тодоров.

Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Maчът е изваден от почти всички букмейкърски къщи , много сериозно се говори за "единица" с много голове и обрат първо полувреме - краен
Искрено се надявам да не е вярно , стига вече уговорени мачове

loko-pd-fan написа:Ох,много съм ядосан че Габор не започва титуляр.В момента средната линия ни е в слаба форма,Том,Коцев,даже и Златински не е в оптимална форма.Знам,че трябва време да се обиграят,но Ерош според мен трябва да играе.Ако в средата се оправят нещата,няма кой да ни спре.
Така е, Том този сезон е кръгла нула, Коцев нещо не ме впечатлява а ако го нямаше Ицо Златински на мача с Литекс щяха да ни вкарат поне още 1-2 гола, Ицо помага много такаче ... Колкото до Габор наистина и аз искам да почва като титуляр, играе добре а и на пряк свободните удари е добър.

Viktor4o_Rs написа:Maчът е изваден от почти всички букмейкърски къщи , много сериозно се говори за "единица" с много голове и обрат първо полувреме - краенИскрено се надявам да не е вярно , стига вече уговорени мачове
![]()
![]()
Е какво му е уговорено

tzloko написа:Viktor4o_Rs написа:Maчът е изваден от почти всички букмейкърски къщи , много сериозно се говори за "единица" с много голове и обрат първо полувреме - краенИскрено се надявам да не е вярно , стига вече уговорени мачове
![]()
![]()
Е какво му е уговореноВ Еврофутбол за 1-ца беше 1.50 а за 2-ка - 3.25, как да не сложиш 10 лева на двойката ми кажи
Слагай на 2-ка, ако заложиш апартамента да не си правите компания с Чобата

http://www.betexplorer.com/soccer/bulga ... 2010-2011/
Всички мачове ги предлагат по 30+ букмейкъра, само вашия титаничен сблъсък между тотаджиите Коко-Тото и Венци е предложен от 2-3 букмейкъра, един от които е . (за незапознатите, там коефициенти от самия сайт няма, а клиентите могат да избират дали да предлагат коефициенти на други хора, или самите те да предлагат коефициенти - заради това и не им пука да предлагат и съмнителни за уреждане мачове, тъй като самия букмейкър не губи нищо

Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
veseo написа:tzloko написа:Viktor4o_Rs написа:Maчът е изваден от почти всички букмейкърски къщи , много сериозно се говори за "единица" с много голове и обрат първо полувреме - краенИскрено се надявам да не е вярно , стига вече уговорени мачове
![]()
![]()
Е какво му е уговореноВ Еврофутбол за 1-ца беше 1.50 а за 2-ка - 3.25, как да не сложиш 10 лева на двойката ми кажи
Слагай на 2-ка, ако заложиш апартамента да не си правите компания с ЧобатаМайтапа настрана, ето линк за доказателство, че е изваден от букмейкърите:
http://www.betexplorer.com/soccer/bulga ... 2010-2011/
Всички мачове ги предлагат по 30+ букмейкъра, само вашия титаничен сблъсък между тотаджиите Коко-Тото и Венци е предложен от 2-3 букмейкъра, един от които е . (за незапознатите, там коефициенти от самия сайт няма, а клиентите могат да избират дали да предлагат коефициенти на други хора, или самите те да предлагат коефициенти - заради това и не им пука да предлагат и съмнителни за уреждане мачове, тъй като самия букмейкър не губи нищо) при странно ниски коефициенти за по-слабия отбор в мача. Да видим, май ще става традиция мачът между тия два отбора да е уреден
Ами като си толкова "отворен", залагай "панелката" за единица, ама да не трябва да молиш Чобата за местенце до него, че той папагали не обича, хаха.
Viktor4o_Rs написа:Maчът е изваден от почти всички букмейкърски къщи , много сериозно се говори за "единица" с много голове и обрат първо полувреме - краенИскрено се надявам да не е вярно , стига вече уговорени мачове
![]()
![]()
Хаха, засега всичко върви точно по план

Edit: Съдията обърка плановете на Тото Динев и Венци

Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
Май някой не е разбрал за уговорката. Този хикс кво ша го праим....?
staria написа:Май някой не е разбрал за уговорката. Този хикс кво ша го праим....?
Изчакай малко да помислят разбирачите и ще излезнат с нова теория

Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!