За ЖоазинЬО

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Re: За ЖоазинЬО

Мнениеот mike28 » 09 фев 2009 21:30

Всичко, което каза @POPCORN принципно е така. Обаче има един проблем. Никога в последните 20 години в Левски не се е водила правилна трансферна политика- по този аспект, ЦСКА са светлинни години напред. Ако случайно в Левски попадне качествен играч, каквито бяха Цихмейструк, Кабат, Кривия и мн.др.- то те или избягват след един полусезон, заради некадърната администрация, или биват продавани за жалки пари в някакви отбори, под нивото на Левски в повечето случаи. За толкова години, Левски не успя да задържи и да развие нито един класен играч и се отнесе към тези , дали много за клуба, като Топузаков, Кривия, Коловати и още много по най-непрофесионалняи начин.Това ми е мнението, не ми е приятно да го кажа, но според мен е така.

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 09 фев 2009 21:31

Бе не знам какво е правилното, но според мен трябва да бъде задържан Жо до лятото, няма да му падне формата(тя и без това не е кой знае каква), а е необходим в борбата за титлата и в търсенето на пробив за групите на ШЛ. Ако се мислеше за продаване на Жо, трябваше да бъде направено още преди да започне подготовката, а не в последния момент, когато вече не може да се вземе заместник.
NON MOLLARE MAI

Erland
Контакти:

Мнениеот Erland » 09 фев 2009 22:03

Вие като фенове наистина ще искате Жоазиньо да остане. Но реално погледнато 3 млн. евро си е просто страхотна цена. За нея може да се вземат 3 класни играча. Още повече , че пристигането на Йовов ще създаде напрежение на неговия пост. То е ясно че Жоазиньо е по - добър, но Йовов ще се ползва с преференции 100%. Така че според мен ако не го продадете сега никога няма да може да вземете толкова пари за него. А незаменими играчи няма...

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 09 фев 2009 22:14

Аз мисля следното. Единствения случай, в последните 20 години, когато един отбор показа възходяща форма в продължение на няколко години, бе когато Мъри изготви план 2007. И чест прави на ръководството на Левски, че го остави да го следва. Въпреки изброените в предния ми коментар грешки, за първи път от много години някой в нашия футбол имаше изготвен план и най-важното- ясна предства как да бъде изпълнен съшия този план. Обаче в средата на 2006 ми се струва ( тук вече карам на предположения), че никой не помисли, каква ще е следващата стъпка, след като 2007 наближава, а заложеното в плана вече започва да става реалност. Тоест отново стана както в онази поговорка: "Хубава работа, ама българска..." Според мен, нямаше никавка идея за по-нататъшното развитие на отбора. Може и да е имало, а пък Батков да се е намесил и да не е дал пари за исканите играчи,или пък да не е продавал съответните играчи в точния момент- истината може би никога няма да се разбере. А може пък да е от всичко изброено по-горе , по-малко.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 10 фев 2009 06:21

B A T E написа:

dachi91 написа:В средата на 2002 г. Гонзо е продаден на френския ФК Стад Рене за 4,1 млн. евро ;)

айде смали с 1 милион а???
ей само лажете ей!

Помня , че беше за 4мил , не лъже ...

Да не говориш за виетнамски донги :D
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Върни се в “Футбол - България”