Защо никой не обвинява Литекс,че иска служебно класиране?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

левскар07
Контакти:

Re: Защо никой не обвинява Литекс,че иска служебно класиране?

Мнениеот левскар07 » 28 авг 2010 00:02

Авторе, точен си и нищо не мога да добавя освен това, че само силните са мразени. Душманите сън не ги лови, злобарите не могат да заспят. Мишките - такива са за цял живот.

Потребителски аватар
bobbi
Контакти:

Мнениеот bobbi » 28 авг 2010 00:20

Абе какво ме интересува Литекс,да си берат люляци и да се оправят,не са малки!

Потребителски аватар
Levski_Valencia
Контакти:

Мнениеот Levski_Valencia » 28 авг 2010 01:30

Нека се пробват,имат право!Нали виждате,че и най-големите отбори,ако имат и минимален шанс да спечелят служебно,се възползват веднага!Затова,успех,дано се получи и да вземат някоя точка,от полза за всички е.
Павел Дочев- "Бяхме интелигентно недостатъчни" "Вкараха ни ненужен гол"

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 28 авг 2010 08:46

Трябва ли да ме интересува какви ги вършат в Литекс?Аз съм от Левски и в четвъртък бях на "Г.Аспарухов",а не на "Ганчев Арена"!На полувремето и "червени",и "оранжеви",и "зелени" и всякакви други бяха паднали на колене и се молеха АИК да устискат мизерното си голче.Изобщо не ми пука какво става с Литекс!Ако ще на ръце да вървят до УЕФА!
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 28 авг 2010 08:48

абе стига с тоя Литеекс... ей го на, малко време остана да тикнат Гришката в пандела и селската гордост на мутрата ще иде на баня :mrgreen:

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 28 авг 2010 10:09

Синьо сърце написа:Преди седмица всички се бяха нахвърлили на Левски,че,видите ли,искали пак служебно да минат напред...

Под всички разбирай, червените журналисти!
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 28 авг 2010 11:05

unist_gp написа:абе стига с тоя Литеекс... ей го на, малко време остана да тикнат Гришката в пандела и селската гордост на мутрата ще иде на баня :mrgreen:

И откъде имаш тая информация или просто си бръщолевиш :roll:

Потребителски аватар
gin
Контакти:

Мнениеот gin » 28 авг 2010 14:33

всеки е прав да се защитава, когато го нападат.аз лично бях в ловеч в четвъртък с един приятел, върл левскар и точно на полувремето си говорехме, че ако има нещо да става с бготборите, то тава ще е през вторите полувремена. аз му викам няма страшно, ще има 4 гола на двата мача за 45 мин. почти се получи само че бяха 3... това което говорите, че всички ви мразят до някъде е така и сигурно си има причини, но съм убеден, че интелигентните хора стискат палци за бготборите в европа независимо в какъв цвят е мисленето им. сега ще му върна жеста на моя приятел и ще гледаме заедно някое домакинство на левски от групите. най-малкото за щото след пфк левски пише софия, респективно българия.

п.с.не е по темата ама този Г.А. наистина ли е казал това за 3-те хиляди долара?
успех в групите и дано има по-малко злоба у феновте в бг
Един отбор е на света, завинаги в нашите сърца...
За нас е Той религия...

Върни се в “Левски”