ЖО...МО...ама с Пената газим !
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
ЖО...МО...ама с Пената газим !
гледам в синия форум се гъделичкат с милионни трансфери.... еех блазе им ! обаче мен ме интересува факта ,че с пената газим наред и май нещата вървят на добре--- 32 - ра титла и поредна калъфка за подуене...
- sedem_!_dva
Re: ЖО...МО...ама с Пената газим !

Не знам дали ще има поредна калъфка пролетта, но със сигурност ще има пореден 16 гол на Гонзо

NON MOLLARE MAI
Стига с тези калъфки .Първо контролно ще имате на финала с 4ерно Море.А аз се надявам калъфките тази година да са за Софииските отбори 

sedem_!_dva написа:И две победи с/у беларуси
ХАХАХАХАХХАХ ГОВЕДО ДА ГОВОРИ ЗА ПОБЕДИ СРЕЩУ БЕЛАРУСИ
БАТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ АКА МИ СЕ
Последна промяна от stenly на 09 фев 2009 22:03, променено общо 1 път.
Причина: Не прекалявай с големите букви!
Причина: Не прекалявай с големите букви!
"Феновете на ЦСКА се готвят да отпразнуват спечелването на "Албена къп" с грандиозна програма включваща обиколка на отбора по улиците на София с трофея на покрива на клубния автобус, както правят всяка година отборите спечелили Шамппионската лига"
Добреее най - накрая купа за чорбата

Добреее най - накрая купа за чорбата

_/\_
- sedem_!_dva
nafarfori написа:sedem_!_dva написа:И две победи с/у беларуси
ХАХАХАХАХХАХ ГОВЕДО ДА ГОВОРИ ЗА ПОБЕДИ СРЕЩУ БЕЛАРУСИ
БАТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ АКА МИ СЕ
Що да не говоря за беларуси бе

NON MOLLARE MAI
kkatan написа:гледам в синия форум се гъделичкат с милионни трансфери.... еех блазе им ! обаче мен ме интересува факта ,че с пената газим наред и май нещата вървят на добре--- 32 - ра титла и поредна калъфка за подуене...
Ебаси уплаши ме , напиках се от страх !!! Смешен си батка

Формата е временна , класата е вечна !!!
знам , че сте прости ,ама ще обясня : харесва ми ,че отбора играе с настроение , че новите се вписват добре, че допускаме малко голове, че вкарваме поне по 2 на мач ....... опа ,май стана сложничко за рогатите... за вас е важно оня рунтавия да вкара още един на единствения отбор със сериозни европейски постижения ,който биете понякога.... както казва ВАТЕ- колко жалко е да си от подуене...
ако не сте забелязали пената играе в контролите само за победа пуска 11 човека и направи 1-2 смени и тва е ... за тва ще си стоите доло на второто място 

4и4о пен4о наистина гради отбор с бъдеще.Дано спонсорите им са сериозни и за вбъдеще.Определено вси4ки Българси тренори трябва да се поу4ат от него,защото не е само късмет неговото