ЖО...МО...ама с Пената газим !

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

kkatan

ЖО...МО...ама с Пената газим !

Мнениеот kkatan » 09 фев 2009 21:20

гледам в синия форум се гъделичкат с милионни трансфери.... еех блазе им ! обаче мен ме интересува факта ,че с пената газим наред и май нещата вървят на добре--- 32 - ра титла и поредна калъфка за подуене...

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Re: ЖО...МО...ама с Пената газим !

Мнениеот sedem_!_dva » 09 фев 2009 21:26

:D :D :D Шоу голямо, какво газите с Пената бе. Локо Пловдив, които не знаят кой какъв им е, кой е президента-Галка Жалка ли е, турчина ли им е, Гергов ли е и са на 13 място в класирането, Монтана-отбор от Б група, Спартак ВН-предпоследен в А група, Калиакра Каварна-някакъв отбор от Б група. И две победи с/у беларуси и някакви руснаци. Ето това сте сгазили досега :mrgreen:
Не знам дали ще има поредна калъфка пролетта, но със сигурност ще има пореден 16 гол на Гонзо :mrgreen:
NON MOLLARE MAI

orlando
Контакти:

Мнениеот orlando » 09 фев 2009 21:28

Стига с тези калъфки .Първо контролно ще имате на финала с 4ерно Море.А аз се надявам калъфките тази година да са за Софииските отбори :lol:

nafarfori
Контакти:

Мнениеот nafarfori » 09 фев 2009 21:35

sedem_!_dva написа:И две победи с/у беларуси

ХАХАХАХАХХАХ ГОВЕДО ДА ГОВОРИ ЗА ПОБЕДИ СРЕЩУ БЕЛАРУСИ
БАТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ АКА МИ СЕ
Последна промяна от stenly на 09 фев 2009 22:03, променено общо 1 път.
Причина: Не прекалявай с големите букви!

NaskoBg
Контакти:

Мнениеот NaskoBg » 09 фев 2009 21:41

"Феновете на ЦСКА се готвят да отпразнуват спечелването на "Албена къп" с грандиозна програма включваща обиколка на отбора по улиците на София с трофея на покрива на клубния автобус, както правят всяка година отборите спечелили Шамппионската лига"

Добреее най - накрая купа за чорбата :lol: :lol: :lol:
_/\_

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 09 фев 2009 21:45

nafarfori написа:
sedem_!_dva написа:И две победи с/у беларуси

ХАХАХАХАХХАХ ГОВЕДО ДА ГОВОРИ ЗА ПОБЕДИ СРЕЩУ БЕЛАРУСИ
БАТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ АКА МИ СЕ

Що да не говоря за беларуси бе :D Та да нямаме само загубата от БАТЕ при вссичките срещи на Левски срещу беларуски отбори, ако не знаеш има и победи от рода на 8:1 отпреди 10-на години, така че не знам защо да не пиша за Беларус :lol: :lol: :lol:
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
LoLo
Контакти:

Мнениеот LoLo » 09 фев 2009 21:48

kkatan написа:гледам в синия форум се гъделичкат с милионни трансфери.... еех блазе им ! обаче мен ме интересува факта ,че с пената газим наред и май нещата вървят на добре--- 32 - ра титла и поредна калъфка за подуене...

Ебаси уплаши ме , напиках се от страх !!! Смешен си батка :|
Формата е временна , класата е вечна !!!

kkatan

Мнениеот kkatan » 09 фев 2009 21:48

знам , че сте прости ,ама ще обясня : харесва ми ,че отбора играе с настроение , че новите се вписват добре, че допускаме малко голове, че вкарваме поне по 2 на мач ....... опа ,май стана сложничко за рогатите... за вас е важно оня рунтавия да вкара още един на единствения отбор със сериозни европейски постижения ,който биете понякога.... както казва ВАТЕ- колко жалко е да си от подуене...

evelinho
Контакти:

Мнениеот evelinho » 09 фев 2009 21:50

ако не сте забелязали пената играе в контролите само за победа пуска 11 човека и направи 1-2 смени и тва е ... за тва ще си стоите доло на второто място ;)

orlando
Контакти:

Мнениеот orlando » 09 фев 2009 21:55

4и4о пен4о наистина гради отбор с бъдеще.Дано спонсорите им са сериозни и за вбъдеще.Определено вси4ки Българси тренори трябва да се поу4ат от него,защото не е само късмет неговото :!:

Върни се в “ЦСКА”