ЗА НЕРОДЕНИЯ ПЕТКО (ЖО)

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

B A T E

ЗА НЕРОДЕНИЯ ПЕТКО (ЖО)

Мнениеот B A T E » 09 фев 2009 20:19

"От журналистите разбирам, че има интерес от "Терек" към Жоазиньо, но те могат да забравят за него, защото той не се продава. Склонни сме да преговаряме за доста футболисти, но бразилецът не е сред тях", коментира пред "Дневник" изпълнителният директор на сините Константин Баждеков.

ах колко жалко е да си лефскар
егати нещастните

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Re: ЗА НЕРОДЕНИЯ ПЕТКО (ЖО)

Мнениеот 0007 » 09 фев 2009 20:28

Поредната ти заяждаческа тема.НЯКОй Админ да му наложи БАН,че някой път ще си изпусна нервите.За нищо се заяжда
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Мнениеот hlucho » 09 фев 2009 20:29

Айде стегнете се! Има много по-важни неща от заяждането ни! Сега имаме възможност да помогнем на едно момче!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

Потребителски аватар
Левски Обичаме Те
Контакти:

Мнениеот Левски Обичаме Те » 09 фев 2009 20:29

За разлика от вас Бате не продаваме за издържка отбора.

B A T E

Мнениеот B A T E » 09 фев 2009 20:32

0007 написа:Поредната ти заяждаческа тема.НЯКОй Админ да му наложи БАН,че някой път ще си изпусна нервите.За нищо се заяжда

абе кво ревете като в приказката за неродениа петко.
стига му4ахте.
журналиата дето им се пла6та си измислиат теми4ки

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 09 фев 2009 20:33

абе тоя жоазиньо трябва да има договор за 5 години и да получава половин милион на година без премии :D тогава могат наистина да го шитнат на руснаците и да спестят добри пари. най ми е странно откъде всички мениджери ги намират такива играчи за БГ,че не могат да подадат точен пас на повече от 10 метра!!!! абе те юноши от босна да водиха досега бяхме гледали в БГ салихович, джеко, ибишевич, мисимович и т.н. закрийте чалгаджийското бфс и смешната профилига :D

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 09 фев 2009 20:35

Относно @B A T E
После защо имало цензура? Това изречение не спираш да го повтаряш във всеки пост "ах колко жалко е да си лефскар". Един път, два пъти- добре, просто вече стана банално. Дай измисли нещо друго а, ? Не ме дразни, че го казваш, общо взето феновете на всички отбори имате един и същ, изключително беден речник, като даже не се усещате за това. 99% от фразите са еднакви, само леко видоизменени.
И защо сме гонели? Ами ти драги не влизаш за да пишеш тук, ами единствено и само с цел да обиждаш и да дразниш. И го правиш по най-примитивния начин, нещо което съм виждал стотици други да го правят, преди теб в този форум. Факта, че те банвах няколко пъти и пак влизаш тук и си ги пишеш едни и същи глупости говори за умственото ти ниво. Всеки един държащ се като теб, независимо на кой отбор симпатизира дразни всички нормални хора тук, защото те влизат за да си поприказват, а не да избиват злоба и омраза.Изображение

B A T E

Мнениеот B A T E » 09 фев 2009 20:39

mike28 написа:Относно @B A T E
После защо имало цензура? Това изречение не спираш да го повтаряш във всеки пост "ах колко жалко е да си лефскар". Един път, два пъти- добре, просто вече стана банално. Дай измисли нещо друго а, ? Не ме дразни, че го казваш, общо взето феновете на всички отбори имате един и същ, изключително беден речник, като даже не се усещате за това. 99% от фразите са еднакви, само леко видоизменени.
И защо сме гонели? Ами ти драги не влизаш за да пишеш тук, ами единствено и само с цел да обиждаш и да дразниш. И го правиш по най-примитивния начин, нещо което съм виждал стотици други да го правят, преди теб в този форум. Факта, че е банвах няколко пъти и пак влизаш тук и си ги пишеш едни и същи глупости говори за умственото ти ниво. Всеки един държащ се като теб, независимо на кой отбор симпатизира дразни всички нормални хора тук, защото те влизат за да си поприказват, а не да избиват злоба и омраза.Изображение

колега не си прав!!!
просто поствам цитат на баждеков
абе омразна ми тоя СПАМ за никому ненужниа жоазинио
кво го разнасят днеска из форума а то поне да беше станало нещо.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 09 фев 2009 20:46

B A T E написа:
И защо сме гонели? Ами ти драги не влизаш за да пишеш тук, ами единствено и само с цел да обиждаш и да дразниш. И го правиш по най-примитивния начин, нещо което съм виждал стотици други да го правят, преди теб в този форум. Факта, че е банвах няколко пъти и пак влизаш тук и си ги пишеш едни и същи глупости говори за умственото ти ниво. Всеки един държащ се като теб, независимо на кой отбор симпатизира дразни всички нормални хора тук, защото те влизат за да си поприказват, а не да избиват злоба и омраза.Изображение

колега не си прав!!!
просто поствам цитат на баждеков
абе омразна ми тоя СПАМ за никому ненужниа жоазинио
кво го разнасят днеска из форума а то поне да беше станало нещо.

И като го постваш, някаква тема за дискусия даваш ли?Аз не виждам нищо такова.Все пак си прав, че се преекспонират нещата и някои хора дори не се усещат, че има пусната тема по даден въпрос, а продължават да пускат теми, но тук е и задължение на модераторите да следят за клонираните теми.
Имам чувството, че за доста от участниците е най-важното да пуснат тема, дори не и истинска, а просто информация и...дотам.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

PB-1912
Контакти:

Мнениеот PB-1912 » 09 фев 2009 20:49

И защо сме гонели? Ами ти драги не влизаш за да пишеш тук, ами единствено и само с цел да обиждаш и да дразниш. И го правиш по най-примитивния начин, нещо което съм виждал стотици други да го правят, преди теб в този форум. Факта, че те банвах няколко пъти и пак влизаш тук и си ги пишеш едни и същи глупости говори за умственото ти ниво. Всеки един държащ се като теб, независимо на кой отбор симпатизира дразни всички нормални хора тук, защото те влизат за да си поприказват, а не да избиват злоба и омраза.Изображение

Тук се исказа неподготвен и доста дразнещо ! :evil: Много ли ти е богат речника та слагаш сички на едно ниво ?

П.С. Сорри ама си доста смешен!

Върни се в “Футбол - България”