Защо никой не обвинява Литекс,че иска служебно класиране?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Защо никой не обвинява Литекс,че иска служебно класиране?

Мнениеот Синьо сърце » 27 авг 2010 22:55

Преди седмица всички се бяха нахвърлили на Левски,че,видите ли,искали пак служебно да минат напред...Истината обаче е ,че сините не са подавали жалба пред УЕФА,дори и пред шведската полиция!Никой не е искал отстраняването на шведите административно...Защо се случи така?Откъде идва атаката и кое е другото служебно класиране на сините?
Естествено-лицензгейт!Удобен случай на грачещата журналистика да нанесе удар и да каже-видите ли ги-те все така!А че някой си тим не е изпълнил критериите за лиценз,че това продължава до ден днешен и че наглото неплащане на дължими данъци,наеми,такси, трансферни суми,заплати и прочее се е превърнало в ежедневие за същия клуб,това естествено не се споменава...Важното е да се търси врагът навън,а той е неизменно един и същ...А някой да помни кой поиска служебно преиграване на мач с Черно Море?Не,естествено!Обаче на всички бе припомнено как Левски е виновен за олигофрениите на Сашотомовата чета и за дебилското поведение на феновете на АИК.Между впрочем,ако това се бе случило на Герена,вече да сме изхвърлени от ЕКТ за три години,ма това е друга тема.А Оксер обвини ли ги някой,че искат преиграване на мача с нас?Не,разбира се-още повече-тези,които сега говорят за морал и служебност,тогава стискаха палци УЕФА да уважи жалбата на французите,то пък оттам като тръгна-та четвъртфинал...
Въпросът е,че покрай еуфорията от победите и добрата игра,тези неща не бива да се подценяват от ръководството на сините и от журналистите,отговарящи за клуба! ГА никога няма да приеме,че Левски играе добре,те винаги ще търсят потвърждение на Техните истини-типичен пример е автоголът на Бисер Иванов!10години се натяква тази теза,но без да се упомене,че тогава правилата за засада бяха други!Това да сте прочели някъде?Забравете-няма и да го прочетете!"Леков закла ЦСКА" и "Агент Тара иска служебно Лига Европа" е техният речник и верую-няма значение дали е вярно,важното е да се натяква постоянно.Чак книга за Лицензгейт написаха,да опази Господ...
На всяка подобна глупост трябва да се реагира остро и безмилостно! Особено в момент,когато сме тръгнали напред и надеждите ни са подплатени с реален потенциал на отбора!
Инак Литекс са напълно прави да търсят своето-има ли нарушение на правилата,има и санкция!Ако Дебрецен са се оакали-вън от ЛЕ и прогнозираните от мен три отбора в групите стават реалност!Успех на Литекс в това начинание-темата ми не визира тях в никакъв случай!Те са в законното си право да бранят интересите си!Въпросът ми е как се реагира на това,и как се реагира когато става дума за Левски!Неприятно,нали?Но е факт!
Ако някой се припознава в описаните от мен-негов проблем!Ако някой се е радвал на гола на Бангура и вече е съчинявал рими и песни-пак негов проблем!Но когато атакува моя отбор - просто няма да стане!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Защо никой не обвинява Литекс,че иска служебно класиране?

Мнениеот ЕМИЛ » 27 авг 2010 22:59

Защото Литекс на никой вече не е интересен.Дори и да ги пратят в ЛЕ моят интерес към тях ще се увеличи от 0% на 0,1%.

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 27 авг 2010 22:59

Щото Левски е трън в очите на всички. За Литекс никой не го боли! Съжалявам, но е така! :!: :roll:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
maximalniq
Контакти:

Мнениеот maximalniq » 27 авг 2010 23:00

Какво плакати, какво чудо беше след като паднахме от БАТЕ и от Жилина, бяхме наричани и все още от някои келеши евроидиоти, а никой не пипа Литекс и за малкото пръстче. Но така е, просто Левски е най-добрия и е най-голям дразнител за всички. ;)
Изображение

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 27 авг 2010 23:03

А най-интересното е, че най-много помия и злоба за евентуалното наказание на АИК изляха именно феновете на Литекс във форума (като изключим цесекарите, разбира се, но това си им е природата).
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 27 авг 2010 23:10

И един съвет към автора на темата - това всичко, което казваш е вярно, но няма смисъл да си хабиш нервите за глупости. Г. А от злоба срещу Левски има тежко заболяване (говори се за рак), така че Господ има и Той гледа. Истината се видя вчера - претъпкан Георги Аспарухов със щастливи, радостни и горди хора. От другата страна - по 500 на мачовете на цска - озлобени, мрачни, сподавени, тежко комплексирани.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

difeza
Контакти:

Мнениеот difeza » 27 авг 2010 23:13

Cesc Fabregas написа:Щото Левски е трън в очите на всички. За Литекс никой не го боли! Съжалявам, но е така! :!: :roll:

Българския футбол е на приливи и отливи за съжаление.Ако видя,че в Литекс се работи с перспектива и няма натиск върху съдиите в първенството с интерес ще наблюдавам срещите им и ще ме боли за представянето им в европа.

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 27 авг 2010 23:37

Тоя може да си вземе банчето
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

mihael
Контакти:

Мнениеот mihael » 27 авг 2010 23:44

БРАВОС НА ТОВА ЧЕРВЕНО МИНАЛО. АМА СЕГА Е САМО КОФА ЗА СМЕТ, ДРАГИ МИ СМЕХУРКО :roll:

Върни се в “Левски”