Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Re: Продават ЖОО!!!

Мнениеот Cesc Fabregas » 09 фев 2009 20:31

sedem_!_dva написа:
А_У_А написа:и като задържахме хичо, кво стана? и като държахме сумати време кривия и гонзо, та кво стана? не пратихме единия в ювентус и другия в милан като ги искаха, щели пейки да трият. за това след време ги продадохме в турция и в рен, за "по-добра цена"? но пък за сметка на това станахме интергалактически шампиони в мортал комбат, ли, кво стана? да си ходи момчето по-рано от тая тиня, 3 милиона са добри пари, по важното е да не го разсипем. нека го продава. още бая време няма да има смисъл да се играе в това първенство, който има мегдан да си ходи - да бяга овреме.

Кога са искали наш играч от Юве и Милан бе :D Аз такова нещо не помня да е имало, Кривия не са го искали никога от чужбина, та да е спиран за трансфер, а Гонзо единствения, който го искаше беше Фулъм :?

Пич,не знаеш очевидно.Значи за Кривия съм сигурен,че когато играхме с Юве,(някъде 98та-99та),го бяха харесали,и му бяха преложили да отиде без пари,като не си подновява договора.Той обаче реши да не преебава Левски за трансферната сума и отказа! ;) За тва го харесвам и го уважавам! ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

CHERVENIAT TAIFUN
Контакти:

Мнениеот CHERVENIAT TAIFUN » 09 фев 2009 20:33

KOI E TOZI JO BE HORA, KAKVO E NAPRAVIL ZA SEGA TA TOLKOVA GO KOMENTIRATE KAJETE MI

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 09 фев 2009 20:46

Cesc Fabregas написа:
sedem_!_dva написа:
А_У_А написа:и като задържахме хичо, кво стана? и като държахме сумати време кривия и гонзо, та кво стана? не пратихме единия в ювентус и другия в милан като ги искаха, щели пейки да трият. за това след време ги продадохме в турция и в рен, за "по-добра цена"? но пък за сметка на това станахме интергалактически шампиони в мортал комбат, ли, кво стана? да си ходи момчето по-рано от тая тиня, 3 милиона са добри пари, по важното е да не го разсипем. нека го продава. още бая време няма да има смисъл да се играе в това първенство, който има мегдан да си ходи - да бяга овреме.

Кога са искали наш играч от Юве и Милан бе :D Аз такова нещо не помня да е имало, Кривия не са го искали никога от чужбина, та да е спиран за трансфер, а Гонзо единствения, който го искаше беше Фулъм :?

Пич,не знаеш очевидно.Значи за Кривия съм сигурен,че когато играхме с Юве,(някъде 98та-99та),го бяха харесали,и му бяха преложили да отиде без пари,като не си подновява договора.Той обаче реши да не пре***ва Левски за трансферната сума и отказа! ;) За тва го харесвам и го уважавам! ;)

Просто не се сещам за такова нещо, сега какво да направя. Ех тази старост нерадост. :lol: :lol: :lol: А мача е 1999 година ;)
NON MOLLARE MAI

orlando
Контакти:

Re: за милионите които мъри даде на батков

Мнениеот orlando » 09 фев 2009 20:46

15 милиона иска Галакси.А за доплащане разбирасе Милан трябва да доплати за Жо :lol:

lineker
Контакти:

Мнениеот lineker » 09 фев 2009 20:56

kkatan не говори за трансфери колко пъти се сбогувахте с данчо тъча аре млъквай.

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 09 фев 2009 21:04

lineker написа:kkatan не говори за трансфери колко пъти се сбогувахте с данчо тъча аре млъквай.

Абе вярно :D Те се сбогуваха с Данчо-тъча 10 пъти :lol: :lol: :lol:
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Re: Титулярния състав на Левски

Мнениеот delpi » 09 фев 2009 22:08

Минев трудно ще е във форма за началото на сезона. Той изкара контузия и според мен сезона ще започне Вагнер, от когото очаквам силни мачове пролетта за да може да си заслужи мястото в националния отбор.
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Re: ГРОЗНИ: ЩЕ СЕ ОПИТАМ ДА ВЗЕМА ЖОАЗИНЬО ОЩЕ СЕГА

Мнениеот delpi » 09 фев 2009 22:10

Незнам и аз вече какво да си мисля, още повече след тези 3 000 000, които уж дават от Терек а и тези 75% от бъдещ трансфер... по-добре да си стои при нас и да ни радва :D

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Re: Вили Вуцов и Жоазиньо

Мнениеот delpi » 09 фев 2009 22:18

yasen написа:През лятото този "многоуважаван треньор" беше казал, че Жо е безперспективен и "нямало кой да го купи", радвам се, че се оттървахме от този палячо Вуцов, ....

Много грешиш, готов съм да споря с теб относно Вили и Жо. Явно не си много добре информиран.
Лятото когато Вили дойде Жо беше стоял цял полусезон резерва заради лубимеца на сините фенове Мъри Стоилов, който налагаше Жеан и Зе, но не и Жо. Тогава наистина се заговори за продажба на Жо, но още след първата контрола в Правец Вили каза, че Жо остава и в никакъв случай не се продава. Голяма е неговата заслуга сега Жо да е в Левски и да е поне според мен един от най-важните ни играчи. За съжаление обаче негативното отношение към Вили явно Ви е заслепило и сте се заблудили. Ако мислиш, че си прав ми покажи интервюто, където Вили е казал, че Жо е безпереспективен, няма такова нещо!!!

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 09 фев 2009 22:21

Ювентус наистина следеше Кривия, но не си спомням да е имало реална оферта.
Относно Гонзо, аз си спомням само за интерес от страна на Валенсия.

Върни се в “Архив”