до Stenly
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
до Stenly
здравейте аз съм добри . исках да ви питам да ли сте съгласна да си пеШа с вас по скайп . тъйкато на мене много ми е приятно да общувам с хора от екипа на гонг . моя скайп е dobri_100 . ако искаШ и имаШ време пиШими . и само цска
Re: до Stenly
dobri.stoqnov, нямам нищо против да обменяме мисли и тук, не се притеснявай да ни пишеш, а когато хората от екипа имат време, ще ти отговарят.

Модераторите не са ви враг!
Вече изтрих два коментара. Ще ви помоля за малко повече уважение към автора на темата. Това е човек с нарушено зрение. Нека да покажем малко повече човечност и толерантност към хората в неравностойно положение.
mike28 написа:Вече изтрих два коментара. Ще ви помоля за малко повече уважение към автора на темата. Това е човек с нарушено зрение. Нека да покажем малко повече човечност и толерантност към хората в неравностойно положение.
Евала!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
Няма да е лошо,ако на това момче може да се помогне да възстанови зрението си...стига медицината да го може....защо да не направим нещо във форума??Хайде,де,давайте предложения!!!Аз съм зад всяка банкова сметка.Достатъчно простотии ръсим тук,хайде нещо доблестно да свършим. 

И внезапно настана тишина...
Това е много добра идея, на фона на всичката простотия, която е сътворена в този форум, нека да направим едно достойно нещо. Въпроса е, какъв е проблема на Добри и има ли надежда за зрението му?
Това е много добра идея, на фона на всичката простотия, която е сътворена в този форум, нека да направим едно достойно нещо. Въпроса е, какъв е проблема на Добри и има ли надежда за зрението му?
mike28 написа:И внезапно настана тишина...
Ми може би е най-добре ти да го питаш или някой от Гонг!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
Аз не съм по никакъв начин свързан с радио Дарик или спортно Шоу Гонг. Четох тук, че момчето заедно с още няколко им е бил на гости, така че предполагам журналистите са по-добре запознати от мен. Пък и не виждам нищо лошо самия човек да си каже (стига разбира се да желае), след като предложението бе направено публично.
-
- Контакти:
видях темата на моя приятел Добри радвам се че и той пише в сайта аз също съм едно от момчетата което беше в радиото пичове да ви кажа и ние се оправяме в света на спорта като ще ви кажа без да се хваля съм национал по лека атлетика за параолимпиици и по гоалбалл а за повече информация за играта голбол вижте тук:
http://vitoshabg.com
а който мисли че сме по различни от останалите хора .... прав му път
http://vitoshabg.com
а който мисли че сме по различни от останалите хора .... прав му път
Завинаги оставам аз Левскар, Левскар дори и след смъртта
Последната ми мисъл е да ви карам да се чувствате съжалявани, нито че сте по-малко хора от всички останали, повярвай ми!