Черно Море : Черноморец 28.08.2010

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

GreeN-1913
Контакти:

Re: Черно Море : Черноморец 28.08.2010

Мнениеот GreeN-1913 » 27 авг 2010 19:06

И какво ще правите, след първия различен от победа резултат ще почнете и новия треньор ли?[/quote]
безгрешни няма.....-ама да прави по 5 грешки в мач това е много-а знаеш ли за какво още го държат........[/quote]

Кои са тез 5 грешки я сподели?

Потребителски аватар
martinski1970
Контакти:

Мнениеот martinski1970 » 27 авг 2010 19:09

GreeN-1913 написа:И какво ще правите, след първия различен от победа резултат ще почнете и новия треньор ли?

безгрешни няма.....-ама да прави по 5 грешки в мач това е много-а знаеш ли за какво още го държат........[/quote]

Кои са тез 5 грешки я сподели?[/quote]
от коя да започна.....че играе като гост 6-4-0 ли дето нападател ти е халфа юруков....или от тази че взе ратников да краси рез скамеика
ДАИТЕ ДУЗПА-СПАСЕТЕ leWCki

GreeN-1913
Контакти:

Мнениеот GreeN-1913 » 27 авг 2010 19:11

martinski1970 написа:
GreeN-1913 написа:И какво ще правите, след първия различен от победа резултат ще почнете и новия треньор ли?

безгрешни няма.....-ама да прави по 5 грешки в мач това е много-а знаеш ли за какво още го държат........

от коя да започна.....че играе като гост 6-4-0 ли дето нападател ти е халфа юруков....или от тази че взе ратников да краси рез скамеика[/quote]

аха е ти ги разбираш е Прическа ти ли си тоз дето казва кой да пуска,Ехх Чи глупост ...

Потребителски аватар
martinski1970
Контакти:

Мнениеот martinski1970 » 27 авг 2010 19:11

martinski1970 написа:

безгрешни няма.....-ама да прави по 5 грешки в мач това е много-а знаеш ли за какво още го държат........

от коя да започна.....че играе като гост 6-4-0 ли дето нападател ти е халфа юруков....или от тази че взе ратников да краси рез скамеика[/quote]
а че всичките му смени са след като ни поведат........а че треперихме последните 15 мин с пирин и академик грандовете
ДАИТЕ ДУЗПА-СПАСЕТЕ leWCki

GreeN-1913
Контакти:

Мнениеот GreeN-1913 » 27 авг 2010 19:14

martinski1970 написа:
martinski1970 написа:

Кои са тез 5 грешки я сподели?

а че всичките му смени са след като ни поведат........а че треперихме последните 15 мин с пирин и академик грандовете[/quote]

Треперихме ,защото Уш Хай Големите играчи си подаваха с петички правиха точки и са мислят за Реал,Барса Грандовете но на теб няма кво да ти обяснявам нямам цял ден на разположение да драскам във форума не ме интересува , вие кво мислите за Велизар докато мрънкате и не застанем зад него няма да стане тренер ;) Айде Моряци Мачкай Акулките!

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 27 авг 2010 19:54

GreeN-1913 написа:вие кво мислите за Велизар докато мрънкате и не застанем зад него няма да стане тренер ;) Айде Моряци Мачкай Акулките!

Нали бях зад Велизар,до мача в Каварна.И какво стана?Да си смениш единствения таран Божилов,в момент в който Калиакра играеха с 10 души пред вратаря и да пуснеш Заков,си е жива ПРОСТОТИЯ.Айде дузпите са рулетка,ама да стигнеш до тях,срещу отбор от Б група,си е излагация.Евала поне,че си даде оставката,ама защо не му я приеха?Да не плащат голяма заплата на нов треньор,сигурно.И оттам някъде се засили брожението срещу Попов.И след Каварна,чакам всички негативи,да ни се случат.Защото с играчите,които имаме(и без контузените,дори),ако имахме свестен треньор,ще правим чудеса. ;) Илиян с Берое,дето го недолюбвате голяма част,с какъв отбор,взе Купата на България и се представи достойно срещу Рапид?Ясен същата работа.Вкара Левски в групите на ЕЛ и е на път да напише нова приказка за сините.Да не би Левски,да е като Барса в сравнение с нас? :oЗатова ще си стоя в къщи и са прави Морския и Зеления,да кажат че съм огорчен.Защото ме познават и затова може би,най-добре ме разбират.
Само Черно море.

Потребителски аватар
morqka93
Контакти:

Мнениеот morqka93 » 27 авг 2010 20:07

Сигурен съм,че ще бием Черноморец лесно.А ако се позамислите малко това е най-добрият ни старт от 5,6 години назад.

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 28 авг 2010 00:52

Ей ама наистина всеки я разбира тази игра...И стига сте се захващали с Велизар само.Това че ви бил изгонил от стадиона е просто :lol: ,ако го нямало него стадиона щял да се пръска по шевовете.Ама понякога наистина си пишете мн ама много големи глупости.Стига с тая Каварна.И аз бях разбит след тоя мач ама един мач няма да ме спре да си подкрепям отбора всеки мач на стадиона.И защо заради един провален мач (Калиакра) сте готови да оплюете всичко,то по тая логика значи заради мача с Левски 4:1 трябва да сме най-великите,само че и в двата случая тренъора май беше един и същ ;) Да,провалихме се в Каварна,ама да не би и най-големите отбори да не са се дънели с много по-слаби и по класа отбори от тях,особено в такива турнирни мачове.Ама дай сега заради това да зарежем всичко.И аз не бях доволен от Велизар,ама съм готов да му дам шанс да се поправи и да покаже дали може да води Ч.море.Да не би световни величия в тренъорството да не правят грешки.Ама това не спира хората да си пълнят стадионите всеки мач,защото те са там не заради определена личност,а заради клуба си,нима феновете на юнайтед им пречи да си пълнят стадиона въпреки,че не харесват глейзър или тези на Ливърпул..Някак си много набързо го отписвате Велизар,а от там и Ч.море.И някои от вас сега ще кажат,"ми виждаме накъде отиват нещата".Ама не вярвам да сте толкова големи познавачи както ми предвиждате тук 6,8 ,10 не знам си кое място.Предпочитам да вярвам в отбора и да ходя всеки мач и да го подкрепям,а времето ще покаже къде,как и поради кой и каква причина ще завършим,където завършим.Все пак Велизар за първи път сам си прави подготовка и селекция и има спокойствието от началото на подготовката да работи с отбора,а сега е едва 4-5 кръг а вие вече "виждате" нещата.Ами съжалявам ама не мога да се съглася с вас и наистина е по-добре да си седите вкъщи.Само ще ви помоля ако отбора се изкачва в класирането и то точно с тренъор т.нар. от вас "Прическата",да си оставате вкъщи,защото иначе ще бъде лицемерие от ваша страна,а аз въобще не обичам лицемерите.
И за последно утре,който има желание и идва с чисто сърце и положително настроен е добре дошъл на Тича,да придаде тази си енергия и на играчите и с наша помощ отново да покажем,че Тича е нашия дом и серията без загуби ще продължи.
За вас моряци ний живеем...

GreeN-1913
Контакти:

Мнениеот GreeN-1913 » 28 авг 2010 09:04

mursusaid написа:Ей ама наистина всеки я разбира тази игра...И стига сте се захващали с Велизар само.Това че ви бил изгонил от стадиона е просто :lol: ,ако го нямало него стадиона щял да се пръска по шевовете.Ама понякога наистина си пишете мн ама много големи глупости.Стига с тая Каварна.И аз бях разбит след тоя мач ама един мач няма да ме спре да си подкрепям отбора всеки мач на стадиона.И защо заради един провален мач (Калиакра) сте готови да оплюете всичко,то по тая логика значи заради мача с Левски 4:1 трябва да сме най-великите,само че и в двата случая тренъора май беше един и същ ;) Да,провалихме се в Каварна,ама да не би и най-големите отбори да не са се дънели с много по-слаби и по класа отбори от тях,особено в такива турнирни мачове.Ама дай сега заради това да зарежем всичко.И аз не бях доволен от Велизар,ама съм готов да му дам шанс да се поправи и да покаже дали може да води Ч.море.Да не би световни величия в тренъорството да не правят грешки.Ама това не спира хората да си пълнят стадионите всеки мач,защото те са там не заради определена личност,а заради клуба си,нима феновете на юнайтед им пречи да си пълнят стадиона въпреки,че не харесват глейзър или тези на Ливърпул..Някак си много набързо го отписвате Велизар,а от там и Ч.море.И някои от вас сега ще кажат,"ми виждаме накъде отиват нещата".Ама не вярвам да сте толкова големи познавачи както ми предвиждате тук 6,8 ,10 не знам си кое място.Предпочитам да вярвам в отбора и да ходя всеки мач и да го подкрепям,а времето ще покаже къде,как и поради кой и каква причина ще завършим,където завършим.Все пак Велизар за първи път сам си прави подготовка и селекция и има спокойствието от началото на подготовката да работи с отбора,а сега е едва 4-5 кръг а вие вече "виждате" нещата.Ами съжалявам ама не мога да се съглася с вас и наистина е по-добре да си седите вкъщи.Само ще ви помоля ако отбора се изкачва в класирането и то точно с тренъор т.нар. от вас "Прическата",да си оставате вкъщи,защото иначе ще бъде лицемерие от ваша страна,а аз въобще не обичам лицемерите.
И за последно утре,който има желание и идва с чисто сърце и положително настроен е добре дошъл на Тича,да придаде тази си енергия и на играчите и с наша помощ отново да покажем,че Тича е нашия дом и серията без загуби ще продължи.

+10 много правилно братле

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 28 авг 2010 09:48

Мислех си някой ден,да ида на Тича,ама заради такива като вас,с последните 2 мнения,НЯМА ДА СТЪПЯ НА ТИЧА,ДОКАТО ТРЕНЬОР Е ПРИЧЕСКАТА.За близо 30 години,той е единствения треньор който съм срещу него и пак заради него спрях да ходя на Тича.Той е единствения,който ме кара понякога да се срамувам,че съм черноморец.Мислете ме за лицемер,мислете ме ако щете,за честолюбив,за какъвто щете ме смятайте,това е положението.
Вече не мисля,някой ден ако Велизар постигне успехи,че ще му се извиня,както обещах на Попай,да е в негово присъствие.ЗАБРАВЯМ ЗА ТИЧА,ДОКАТО ТАМ Е ВЕЛИЗАР. ;)
Само Черно море.

Върни се в “Черно море”