Предложение за премахване на бутона "Нова тема"

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Пепо
Контакти:

Предложение за премахване на бутона "Нова тема"

Мнениеот Пепо » 27 авг 2010 18:26

Пак почнахме да заключваме почти всяка нова тема!!! Преди време имаше един такъв период, тогава като че ли постигнахме някакъв консенсус, сега пак гледам, че не мога да си изкажа мнението по темата - влизам, тя вече заключена. Преди бях предложил, сега гледам пак е актуално - "да се направят десетина важни теми във форума и да не може да се пуска нова тема"! Това ли е целта на този форум? Не казвам да се оставя всяка дублираща тема, ама да ключите всичко не е гот!

Конкретно говоря за новия в Левски. Според модератора трябва да го коментираме в темата за селекцията на Левски. Добре, разбирам аргумента, че става въпрос за селекция, ама то на този принцип и Меси да дойде в Левски, не бива да се пуска нова тема, нали?!?!? Да напомням ли пак, че е абсурд да вляза в тема от 200 страници и да търся нещо. Разберете, че в темите по 100, 200 и 300 страници не може да има конкретна дискусия. Просто е абсурд да вляза и да изчета 20, 30 страници, за да разбера какво са коментирали хората докато не съм влизал.

Аз лично влизам в новите теми и там коментирам, защото мога да изразя мнението си по конкретен въпрос - в случая за новия в Левски. Като е заключена просто няма да коментирам, както често става. Това ли е целта? Изкуствено да намалим активните потребители и така да си намалим работата като модератори?

Знам сигурен начин за съкращаване на работата до нула - затворете форума. Няма форум, няма нови теми, няма потребители, няма проблеми.

Който иска да си изкаже мнението да пише кратко и бързо, щото темата след малко ще е заключена и препратена към поредната от 189 страници. Баламурниците като мен, дето ще пишат по два листа, ще се окаже, че не могат да си постнат мнението после.

Айде със здраве!

Потребителски аватар
Дъстли Мюлдер
Контакти:

Re: Предложение за премахване на бутона "Нова тема"

Мнениеот Дъстли Мюлдер » 27 авг 2010 18:32

Тези темите с удивителните знаци до тях са за това да се пише в тях, а не за украшение....а и ако всеки почне да отваря нова тема за каквото се сети какво ще стане?

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 27 авг 2010 18:35

Абсолютно точно .... това безогледно заключване, не е добре за форума !
В същото време, тема за един мач - сблъсък > Левски - Дъндолк, се превърна в тема без край !
Там се коментираха и следващите мачове .... стана тема с 1 000 мнения !
Ако си търсиш предишно мнение - абсурд !
Сега да видим, за мачовете от групата, пак така абсурдно ли ще е ....
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 27 авг 2010 18:35

Re: Предложения за форума на Гонг
Мнениеот Deliba6 на 27 Авг 2010 15:48
Нямам предложения, освен да се преинсталира в съвсем друга форма :evil: !!!
Всеки път, когато има някакво натрупване на събития и емоции се получава едно и също - ПЪЛНА БОЗА!!! :evil:
Вие - модераторите, отбивате номера, че "имате грижа"... и обединявате по 10 -20-30 теми, само защото пише за "Левски" (примерът е за в момента), от което се получават "лайна с праз"!!! :mrgreen:
Никой няма нужда от такова модериране, само защото някой не може "да отсее житото от плявата"!!! :( :o :geek:

"И ти ли, Бруте?!"
Горното е постнато днес в темата, която уж трябва де се следи от "Гонг"... И понеже знам, че няма да се обърне внимание, го плясвам и тук (малко преди да заключат и тази тема или да я прикачат към някоя от преди 2 години :mrgreen: )...
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Пепо
Контакти:

Мнениеот Пепо » 27 авг 2010 18:40

Дъстли Мюлдер написа:Тези темите с удивителните знаци до тях са за това да се пише в тях, а не за украшение....а и ако всеки почне да отваря нова тема за каквото се сети какво ще стане?

Това казвам, бе човек!
Десет теми "с удивителните знаци до тях", като се обхванат всички аспекти и да се махне бутона "Нова тема"!

Deliba6 написа:...Всеки път, когато има някакво натрупване на събития и емоции се получава едно и също - ПЪЛНА БОЗА!!!...

...Никой няма нужда от такова модериране, само защото някой не може "да отсее житото от плявата"!!! :( ...

Е, за това говорим!

Потребителски аватар
Samoyl
Контакти:

Мнениеот Samoyl » 27 авг 2010 18:50

Абсолютно съм съгласен с вас. Мисля че новия модератор малко се престарава.Днес ко не се лъжа една фенка беше пуснала тема , доста беше пописала, 1,2 мнения и Ключ !!! Ц-ц-ц-ц...

Потребителски аватар
fabregas_949
Контакти:

Мнениеот fabregas_949 » 27 авг 2010 18:53

.......
Последна промяна от fabregas_949 на 27 авг 2010 18:54, променено общо 1 път.

boji_levski
Контакти:

Мнениеот boji_levski » 27 авг 2010 18:53

Абсолютно съм съгласен никаква дискусия по даден въпрос неможе да стане с тема от 256 страници.Неможе всяка тема да бъде набутвана в друга,защото се отнасят горе-долу по даден въпрос.Ама като се коментира даден слух за данчо тъча и не се направи нова тема според теб някой ще е преровил 300 страници за да го разбере ? друг път само че губи чара на този иначе много добър форум.Аз лично не правя тема за всяко събитие,но като видя 4е темата е нова винаги я поглеждам.

Потребителски аватар
fabregas_949
Контакти:

Мнениеот fabregas_949 » 27 авг 2010 18:54

Ок, хайде да започнем да пускаме теми за всичко, което ни мине през ума? Вразумете се малко, всичките заключени теми са за дублиращи се въпроси.. Ако едно и също нещо се дискутира в по 4957492370798423079842307984230798423 теми на ден какво ще стане?!?

Потребителски аватар
Дъстли Мюлдер
Контакти:

Мнениеот Дъстли Мюлдер » 27 авг 2010 18:55

Какво й е лошото например на темата за жребия?

Ако не бях пуснал такава сега щеше да има 20 темички за тоя жребий с по пет мнения вътре, това ли ви харесва повече?

Върни се в “Левски”