До БУЛСАТКОМ

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
benquick
Контакти:

Re: До БУЛСАТКОМ

Мнениеот benquick » 27 авг 2010 18:35

Аз пък съм мн.доволен от БСК,имам го от времето когато имаше Диема Екстра и по нея даваха по хубавите мачове от англ.първенство.Дори при лошо време никога не съм имал проблем,може би не всички техници са в час и оттам и проблемите които някои хора имат.Мисля че е редно след като са взели правата да си определят по кои програми да си дават мачовете.А които не му харесва да пита БНТ: ЗАЩО НЕ ДАВА КИНТИ ЗА ПРАВАТА ЗА ДА МОЖЕ ДА СЕ ГЛЕДАТ В ЦЯЛАТА СТРАНА? ;)
vaskonti написа:
flo написа:Най-много се кефя ,когато червеният балон се надува и накрая се пука с гръм и трясък.Ей направо гот ми става :mrgreen:

То и синият гърми не по-рядко и с не по-слаба експлозия... :)
А синият доста често проглушава цяла Европа с трясъка си :)

Потребителски аватар
botev1921
Контакти:

Мнениеот botev1921 » 27 авг 2010 18:37

Личи си, че комунистическото мислене е все още навсякъде! Живееm в глобализиран свят, където конкуренцията не е незаконна и всеки, който може да има някакъв пазарен коз може да го ползва без да трябва да слуша комични обяснения на недоволни потребители на другите! Като искаш мачове - плащаш си на този, който ги дава...просто като 2 и 2 = 4! И аз като бях на море нямах Булсат в хотела, но не седнах да роня сълзи и да се оплаквам, че една компания е успяла да вземе правата на мачове пред другите...много жалко за другите! Научете се в кое време живеете, защото с това си мислене ви чакат големи провали в живота и като нищо ще свършите далеч от пазарите с големите пари...в някое кафе като келнери или на някоя бензиностанция!

Потребителски аватар
lewstherin
Контакти:

Мнениеот lewstherin » 27 авг 2010 18:51

Че ти избора пак си го имаш - минаваш на БСК, но си оставаш и при кабелния оператор. Нали искаш да плащаш за услугата? Ето, като искаш, плащай и за два оператора.

bokomilanista
Контакти:

Мнениеот bokomilanista » 27 авг 2010 19:17

Ще започна от последния ти въпрос.Когато стане въпрос за преговори за мачове от всякакъв сорт на бг отборите се започва с оферта първо и единствено към бнт.След като тези наглеци не проявят интерес се стига до оферта към другите оператори и който "скочи" най-добре той печели.За фирмата която има договор с клуба за разпространение на правата няма значение кой какво покритие има стига да плати това което се изисква.Ето затова страдаме.Аз отдавна прозрях какво ще стане и затова искам не искам си осигурих така нужния ми сигнал.Още повече че и през годината там могат да се наблюдават безплатно хубави мачове в които се играе ФУТБОЛ.

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 27 авг 2010 19:24

Наговорил си толкова глупости че няма на къде повече!!!

Zaash написа:Първо този оператор всячески се опитва да стане монополист

Третираш некоректно думата монополист.Това че аз правя различна пазарна страгегия спрямо комкурентите ми не означава монополизъм.Означава неадекватни действия на останалите доставчици на телевизия.

Zaash написа:а за сведение на шефовете му обслужването в касите е кошмарно и дори само заради това никога не бих се абонирал.

Това е твърдение.С мен никога никой не се е държал кошмарно.Ти не си абонат и знаеш.

Zaash написа:Не стига това ми пуснаха част от мачовете и по платен техен канал...

С това какво искаш да кажеш?Недей да си запълваш мнението с такива компроментиращи изречения че и да кажеш нещо вярно супер много олеква.НИКОГА ама НИКОГА по филм + БСК не са искали да се плаща!!!Така че в случая платения канал е платен колкото всички други.

Zaash написа:Проблемът не е в това, че са купили правата - дали са повече, споразумяли са се - евала! Проблемът е, че не позволяват на всеки, който желае, и е готов да си ПЛАЩА за удоволствието, да го направи.

Тука отново глупост.Вече много кабелни оператори( приемер DCC в Пловдив) излъчват съвсем законно ТВ+.Така че иди си питай оператора защо не ти пуска ТВ + а не да говориш глупости.Всичко си има цена.

Omar написа:Аз съм си доволен от моя кабелен оператор, и не искам да го сменям. Защо трябва насила да ставам абонат на БУЛСАТКОМ

Ами като си доволен гледай си го бе пич.Никой не те кара на сила да ставаш абонат на БУЛСАТКОМ.Цъ цъ.Нямам думи.Все едно да мрънкаш че не можеш да слушаш дарик радио щото нямаш радио.Ами имаш радио слушаш Дарик и мачовете.Сега имаш БУЛСАТКОМ гледаш мачовете нямаш-не гледаш "и си си доволен от твоя доставчик и не спираш да говориш глупости"

Omar написа:Нищо не пречи на БУЛСАТКОМ, повярвай ми - технически не е никакъв проблем ТВ+ и Филм+ да се ретранслират по кабелните мрежи на всеки оператор.

Пак ти поватарям да се обърнеш към твоя любим оператор и да търсиш проблема в тях.Не минават обяснения от рода че си ги пиатал и те са ти казали че БУЛСАТКОМ не им дават.Просто това не е така.Има много кабелни оператори които си излъчват ТВ+ съвсем законно!!!Значи може.Търси причината в любимците ти които ти доставят телевизия до момента.

На право съм потресен от това мислене.А това не е единствения който мисли така. :roll:
Последна промяна от sl321 на 28 авг 2010 21:10, променено общо 1 път.
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 27 авг 2010 20:42

sl321 всичко,което си написал е изключително точно и вярно. Аз също не мога да се оплача от обслужването на касите. Относно ТВ+ си го написал много ясно, аз същото съм го обяснявал сигурно десетина пъти във форума. Хора, разберете, този канал, не се излъчва само и единствено в мрежата на БСК. Много кабелни оператори са сключили договори с БСК и си излъчват този канал абсолютно законно и легално. Проверявайте в населеното ви място, всички възможни алтернативи преди да обвинявате БСК в "монополизъм" :shock: .
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 27 авг 2010 21:15

Zaash написа:Madridist ти изобщо не си ме разбрал. Имам впредвид монополист като телевизионен оператор. Опитват се да елиминират Blizoo и NET+ мисля, че бяха, а със сигурност има и още по- дребни оператори, които замират и колкото повече присламчват от клиентите им толкова по-голям шанс е да станат монополисти с някакъв мижав конкурент според мен в лицето на Blizoo...
И не че съм против това, мен тази борба не ме засяга, аз се възползвам от нея доколкото е възможно като исползвам промоциите, ама булстатковците се уляха откровено...

Ако живееш в Пловдив, за доставчик на електоренергия може да избереш само ЕВН. Ако си в София си единствено на ЧЕЗ. Други няма. Това е монополизъм. Когато съществува само един търговец и няма никаква конкурецния. Докато при кабелните и цифрови оператори в България, са малко по-различни нещата. Нормално е, като има голяма конкуренция между отделните фирми, от това да печелим потребителите. Всеки човек си сключва договора сам, никой не му е опрял пистолет в челото . Аз лично, исках да гледам всяка седмица Примера дивизион и затова избрах БСК,защото тогава в Пловдив само те го предлагаха. Ако някой гледа по телевизията само "Малкълм" или "Бар Наздраве" няма да го интересува толкова на кой оператор е, защото всеки излъчва БТВ Комеди. Идеята ми е,че потребителите, трябва да избират кабелния си оператор(а и не само него) спрямо личните си вкусове и предпочитания ;)
Относно тези от Blizoo, на тях никой не им пречи, освен те самите . Питай половината техни абонати от Пловдив дали им е харесал финала от световното в ЮАР :oops: Тези Blizoo са обединение на бившите Кейбълтел и Евроком. Аз съм бил близо три години абонат на първите и мога да ти кажа, че имаше периоди, в които говорех по-често с операторите им за поредния проблем с кабелната, отколкото с гаджето ми. Също така, показателен факт е,че във форума на Кейбълтел, темата в която имаше най-много коментари и посещения беше "Проблеми с кабелната". И затова сега като се създаде Blizoo, шефовете им решиха много лесно проблема. Просто в техния сайт, "забравиха" да сложат форум. Както е казал Сталин - "Има човек, има проблем, няма човек,няма проблем". 8-)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Zaash
Контакти:

Мнениеот Zaash » 27 авг 2010 23:10

sl321 е некоректен!!!

Мнениеот Zaash на 27 Авг 2010 22:43
Zaash написа:Проблемът не е в това, че са купили правата - дали са повече, споразумяли са се - евала! Проблемът е, че не позволяват на всеки, който желае, и е готов да си ПЛАЩА за удоволствието, да го направи
Zaash написа:Аз съм си доволен от моя кабелен оператор, и не искам да го сменям. Защо трябва насила да ставам абонат на БУЛСАТКОМ
Zaash написа:Нищо не пречи на БУЛСАТКОМ, повярвай ми - технически не е никакъв проблем ТВ+ и Филм+ да се ретранслират по кабелните мрежи на всеки оператор.

ТОВА НЕ СЪМ ГО ПИСАЛ...
Ако иска всеки може да провери.
"
"от Madridist на 27 Авг 2010 20:42
sl321 всичко,което си написал е изключително точно и вярно. Аз също не мога да се оплача от обслужването на касите. Относно ТВ+ си го написал много ясно, аз същото съм го обяснявал сигурно десетина пъти във форума. Хора, разберете, този канал, не се излъчва само и единствено в мрежата на БСК. Много кабелни оператори са сключили договори с БСК и си излъчват този канал абсолютно законно и легално. Проверявайте в населеното ви място, всички възможни алтернативи преди да обвинявате БСК в "монополизъм" .
"
Тук ми смърди на корупция...
Опровергайте ме...

Zaash

* Лично съобщение

Върнете се в началото

HJK
Контакти:

Мнениеот HJK » 28 авг 2010 11:07

Какво спорите за глупости! Борбата на БСК е да накарат колкото се може повече балъци да си сложат чинията. Затова сега форсират с всякакви преки предавания от важни спортни събития. Ловя бас, че след 2 години ще са третостепенен играч на пазара за ТВ правата. Тогава всички онези будали, които сета се включват за 3 мача повече, могат да си ползват чинията, за да си омешат по една шопска салата в нея, че да не им седи зян на балкона... :roll:

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 28 авг 2010 12:33

Никой не може да каже,какво ще стане след две, три или пет години. Ако нещата при БСК с се влошат, за това си има срочни договори, изтичат, махаш се и отиваш при конкуренцията. Но ми се струва нелогично, сега да не ставам абонат на БСК и да не гледам Реал Мадрид всяка седмица по телевизията,защото според теорията на вероятностите, след няколко години, БСК може да станели третостепен играч. Аз когато исках да се махна от Кейбълтел, проучих всички оператори в Пловдив и БСК тогава ми се сториха най-изгодни. Като ми изтече договора след една година, пак ще видя какво е положението, ако има някой по-изгоден,минавам на него, ако не - оставам си на БСК. Пазарна икономика ;) . А идеята ти за шопската салата въобще не е лоша :lol:
Последна промяна от Madridist на 28 авг 2010 13:03, променено общо 1 път.

Върни се в “Футбол - България”