Потресен съм !!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
JVELIR4O
Контакти:

Re: Потресен съм !!!

Мнениеот JVELIR4O » 09 фев 2009 16:39

pod vola tele kompleksari

B A T E

Мнениеот B A T E » 09 фев 2009 16:40

е тва то е слугинажа

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 09 фев 2009 16:42

Нека си говорят колкото искат.Важни са фактите ;)

Това са тяхната трактовка от два приятелски мача без никакво значение.Настръхват ми косите като си полисля как са си наострили перата и какви мишени са ни нарисували за началото на полусезона!!!Тогава ще бъде главната атака. ;)
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 09 фев 2009 16:43

pod vola tele kompleksari

А,не!Вие говеда търсите под вола теле и познай какво намирате там :D
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

1936-1988
Контакти:

Мнениеот 1936-1988 » 09 фев 2009 16:43

[quote="Angoff"]Добутват ЦСКА до измъчено 2-0 с дузпа над умрял отбор
09 февруари 2009 16:00
Автор: Лилия Янева
Армейците отново беззъби в атака, мъчат се срещу Локо Пловдив
ЦСКА едва добута да бие Локомотив Пловдив с 2-0 в мач от турнира в Албена. Армейците имаха тотално превъзходство срещу непретенциозния си съперник, но не успя да материализира териториалното си превъзходство в голов дъжд.

Е какво по дяволите е това ???
Тия журналисти,чисто си плюха на професиата и почнаха да пишат кой каквото им скимне ... как така добутване до 2-0 ?

Искам да попитам не намирате ли лееееко надупване в полза на някой след тия 2 заглавия:

Левски мачка но загуби
Добутват ЦСКА до измъчено 2-0 с дузпа над умрял отбор

ЗАГОВОРЪТ Е МЕЖДУНАРОДЕН,САМО НОРМАЛНИТЕ ХОРА НЕ ЗНАЕМ ЗА НЕГО!
Последна промяна от stenly на 09 фев 2009 21:56, променено общо 1 път.
Причина: ВНИМАВАЙ С ОБИДИТЕ!!!

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Мнениеот hlucho » 09 фев 2009 16:45

Какво толкова сте се развалнували! Не е важно, какво пишат журнулята, а важното е да побеждаваме и публиката да се върне на стадиона! На края на сезона с шампионска титла и купа на България!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 09 фев 2009 16:45

Да бе, да - щото Левски така са мачкали, дай да не казвам какво....

Недоумявам защо изобщо ги четете тези сини простотии, че и даже им се ядосвате...

За какво :?: :roll:

Иска им се на някои да се мъчи в атака ЦСКА или пък Локо (плд) да е "умрял" отбор....

Ето - нашите изиграха вече 3-4 проверки на родна земя и все срещу що годе добри отбори - на финала и срещу Черно море ще се провери пак играта на отбора...

Аз лично смятам, че дори морето и Локо плд са ако не по-добри от Металург и Сигма то с нищо не им отстъпват...и червените направиха много добре, че приеха да играят на този турнир.

Щеше да бъде добре и срещу Берое да играем даже - много добре стояха срещу Черно Море, Илиян Илиев там прави добри неща с отбора от Зарата....

Но Пената е безкрайно прав - след месец започваме срещу отбори от нашата А група а не срещу Манчестър Юнайтед и Милан....
За отбори от техния ранг има време до наесен....
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Потребителски аватар
popaj
Контакти:

Мнениеот popaj » 09 фев 2009 16:51

Angoff написа:Добутват ЦСКА до измъчено 2-0 с дузпа над умрял отбор
09 февруари 2009 16:00
Автор: Лилия Янева
Армейците отново беззъби в атака, мъчат се срещу Локо Пловдив
ЦСКА едва добута да бие Локомотив Пловдив с 2-0 в мач от турнира в Албена. Армейците имаха тотално превъзходство срещу непретенциозния си съперник, но не успя да материализира териториалното си превъзходство в голов дъжд.

Е какво по дяволите е това ???
Тия журналисти,чисто си плюха на професиата и почнаха да пишат кой каквото им скимне ... как така добутване до 2-0 ?

Искам да попитам не намирате ли лееееко надупване в полза на някой след тия 2 заглавия:

Левски мачка но загуби
Добутват ЦСКА до измъчено 2-0 с дузпа над умрял отбор

???

ЦСКА си прави контролите и сработва състава,а ибрикчиите на Батков си мислят,че турнирът в Албена е турнир на УЕФА...
Аз си мисля,че ,не ти ,а говедата ще са потресени,когато се поднови първенството.Чичо Митко си знае работата.... :D

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 09 фев 2009 16:55

Даам синята журналистическа сган не спира да се опитва да провокира с лъжи целящи да убият духа в отбора ни.

djonik
Контакти:

Мнениеот djonik » 09 фев 2009 16:56

На вас в главите ви са само атаки, заговори, конспирации. Вие вече не можете да мислите нормално, за това сте толкова безсмислени, чорбари

Върни се в “ЦСКА”