Време е Велизар да си ходи !

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

cristely
Контакти:

Re: Време е Велизар да си ходи !

Мнениеот cristely » 24 авг 2010 13:41

Мача в Севлиево е Х, 2. С Черноморец най-вероятен Х, а с Левски - просто не знам. Има един момент в който нашите евробойци започват да издишат (и ние бяхме в такова положение като смениха Кольо) и ако ги сварим в такъв момент може дори да ги бием. Кой знае...

Потребителски аватар
The Sailor Man

Мнениеот The Sailor Man » 24 авг 2010 13:52

А аз знам...
100%-ва 1-ца с Черноморец-3 точки за нас.
С Видима Х2 е мача,най-вероятно 1 точка и плювни по Велизар как не ги е бил тея,ние ще контрираме,че там ЦСКА е извадил 1 точка и така.....
С Левски-100%-ва еденица и победа с 3:0.Европейския надут балон дето яде бой от Търгу Муреш ще бъде попилян на Тича с голям резултат

Това е положението...минмум 7 точки(равния е с Видима) и максимум 9(ако бием Видима),но никакви илюзии да изпуснем 3 точки на Тича,поне не и сега в този момент....тука ще опердашим и Локо Сф после,и Славия,и Литекс и едва накрая,ама чак накрая на сезона около декември може Миньор да измъкне 1 точка,но никой преди това,НИКОЙ.
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 26 авг 2010 17:27

popay, не си мисли, че можеш да казваш на хората какво да пишат и как да мислят! Всеки може д апише каквото иска- колкото и да не отърва на някои хора! "Раздаването на правосъдие" в стил- ти си олигофрен и пишеш тъпизми- се наказва според правилата, а и в реалния живот! Ако искаш санкция, ок, продъ;жавай така! Това се отнася до всички, които си мислят, че с анещо повече и могат да обиждат безнаказано- е, няма такъв филм, поне не и в нашия форум!

Потребителски аватар
Popeye
Контакти:

Мнениеот Popeye » 27 авг 2010 08:42

MORSKI написа:popay, не си мисли, че можеш да казваш на хората какво да пишат и как да мислят! Всеки може д апише каквото иска- колкото и да не отърва на някои хора! "Раздаването на правосъдие" в стил- ти си олигофрен и пишеш тъпизми- се наказва според правилата, а и в реалния живот! Ако искаш санкция, ок, продъ;жавай така! Това се отнася до всички, които си мислят, че с анещо повече и могат да обиждат безнаказано- е, няма такъв филм, поне не и в нашия форум!

Това за наказването и в реалния живот ми звучи като заплаха и не мога да разбера защо се опитваш да ми казваш какво да пиша и как да мисля , а бе не си ти човека , който ще ми дава наклон ?

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 27 авг 2010 14:44

Заплаха не е, но и сам се сещаш, че ако на някой се опитваш в реалния живот да му се правиш на интересен и да му казваш, че е тъп, олигофрен, че е мрънкало или нещо от този род- защото мисли различно от теб- едва ли ще те гледа и ще ти прави мили очи! Аз налкон не ти давам, но тук има правила- ти пишеш в този форум, значи трябва да ги спазваш! Ти редовно ги погазваш без да ти мигне окото и аз те предупредих, че това повече няма да го бъде! Оттам възприемай моите думи както искаш, това е! Всеки, който си мисли, че ще може да обижда и да нарежда други моряци и фенове изобщо на футбола във форума е в дълбока заблуда...

Потребителски аватар
Popeye
Контакти:

Мнениеот Popeye » 27 авг 2010 15:51

:shock: :shock: :shock: Това властта била сладко нещо ...ред и дисциплина и като ме баннеш кво ще стане по добре ли ще стане ами айде плюйте си наволя .... сега съм пред дилема дали да те нахраня като за последно и да се разкарам от форума завинаги , но си мисля , че може да ви доскучей и да се отпуснете много ,засега ще заменям обидите с точки и ще се старая да съм мил и учтив :oops: :oops: :oops:
Посипвам си главата с пепел и се включвам в общия хор махнете Велизар върнете Кривия и сложете за треньор Тройчо или Гочето , така доволни ли са всички ръцете горе не ви чувам

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 27 авг 2010 16:19

@ Попай, @ Морския:
Колеги, този спор взе да става досаден. Ако все още е необходимо да си мерите нещо, направете го на лична, а ако все пак искате публика, преместете сеира в СПАМ-а ;)

Потребителски аватар
wicked1913
Контакти:

Мнениеот wicked1913 » 27 авг 2010 16:48

Popeye е прав, за жалост на доста от хората,които пишат тук :lol:
Вижте, във всяка тема се коментира само "Велизар да си ходи, трябва ни специалист","Кольо бил най-големия, върнете Илиян","Абе за к'во изгониха кривия :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: " и т.н.
И вие не знаете какво искате,просто цари едно вечно недоволство!
Пак повтарям нямаме нужда от хора, които не им се ходи на стадиона!
фалшива коса - фалшив футбол!

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 27 авг 2010 17:09

wicked1913 написа:Popeye е прав, за жалост на доста от хората,които пишат тук :lol:
Вижте, във всяка тема се коментира само "Велизар да си ходи, трябва ни специалист","Кольо бил най-големия, върнете Илиян","Абе за к'во изгониха кривия :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: " и т.н.
И вие не знаете какво искате,просто цари едно вечно недоволство!
Пак повтарям нямаме нужда от хора, които не им се ходи на стадиона защото дрън,дрън,дрън и само причини характерни за пу****е :mrgreen:

Е,ти сега не даваш,хората които не са на твоето мнение,да го изкажем ли? :roll: :lol:
Само Черно море.

Потребителски аватар
wicked1913
Контакти:

Мнениеот wicked1913 » 27 авг 2010 17:19

Аз съм на мнение,което е полезно за ОТБОРА!
А в крайна сметка всички стоим зад името ЧЕРНО МОРЕ, друг е въпроса какво печели ЧЕРНО МОРЕ,името,не играчите,треньора,масажиста и т.н., от липсата на свойте привърженици???
Ще ми отговориш ли?
фалшива коса - фалшив футбол!

Върни се в “Черно море”