Blue Mind написа:1. Генк 4 4 0 0 15 - 2 13 12
Генк са 4 от 4 не знам каква е конкуренцията в Белгия но трябва да внимаваме с тях
Ние играем с Гент, това са два съвсем различни отбора

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Генк са 4 от 4 не знам каква е конкуренцията в Белгия но трябва да внимаваме с тях
tatusindo написа:Blue Mind написа:1. Генк 4 4 0 0 15 - 2 13 12
Само за сведение играем с ГенТ , а не с ГенК![]()
![]()
![]()
![]()
Blue Mind написа:tatusindo написа:Blue Mind написа:1. Генк 4 4 0 0 15 - 2 13 12
Само за сведение играем с ГенТ , а не с ГенК![]()
![]()
![]()
![]()
хах мерси моя е грешката , значи в такъв случай 5. АА Гент 4 3 0 1 6 - 6 0 9
south_division написа:Така , хора по какво разбрахте че групата е преодолима? Имате ли въобще представа какви са Гент , скоро гледали ли сте ги , а някой техен футболист познавате ли? Защото аз не , не знам нищо. Преди Йънг да бие Тотнъм какво щяхте да кажете , сигурно че са слаби и преодолими.
Лил аз ги гледах миналат година в няколко срещи, ами да ви кажа не ми изглеждаха преодолими , по скоро излязоха от група с Валенсия , Дженоа и Славия Прага и после отпаднаха от Ливърпул , като в първия мач ги биха с 1-0. А Спортинг са доста непостоянни, но обикновено се справят с отбори от нашата черга. Мога да кажа че в групата всеки може да вземе точки от всеки , но не съм сигурен за Левски. Ако успеем да излезем от тази група, ще бъде по голям подвиг дори от 1/4 финала и влизането ни в Шампионсак лига.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта