Баждека с билетите строи къща и т.н. Сектор Б определно има нужда от подобрение, вчера всяка 2ра седалка се клатеше и наистина са под наклон.
Обаче да се замислим че и ние имаме вина 95% от феновете сме стъпили на тия седалки, а не на земята... а това е всеки мач.
За сектор "Б", железата, и "нашият дом" ...
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: За сектор "Б", железата, и "нашият дом" ...
Наистина трябва да се отпусне някой и друг лев за стадиона, защото без феновете накъде...Дори и да го оправят мисля, че пак ще гледаме как домакините си чупят своят стадион
И до мен хора пострадаха, но в последствие на чупенето на седалки в сектора, радостта беше много голяма, но...

Левски Шампион Але Але !
- Blue Varna
- Контакти:
Специално за сектор Б най-голяма вина имаме ние.Да Баджеков,Батков трябва да отворят кесиите,но и ние трябва да направим нещо.Какво ни е виновен Баджеков затова че сме вандали.Нека се отвори една банкова сметка и секи от нас да дари някой лев,но при условието,че тия пари ще са за ремонта на стадиона и ,че Батков ще допълни със парите от ЛЕ които ще вземем оставащата за нуждите сума
Жените са като богомолки - докато не изядат на мъжа главата, не се спират
Пичове,обявихте нас,беройци,за какви ли не,когато имаше счупени седалки на мача с Рапид Виена,но смятам сами осъзнавате вече,че стадионът ви не е това,което трябва да бъде.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
И аз щях да пускам подобна тема!
Ето още факти за размисъл!
1. До герена транспорта е много скапан, дори и с кола всеки знае че ако е пълен проблема с паркирането е ужасен, да не говрим по колко време след мача неможеш да се изнесеш!
2. Сектор В също е с наклонени редове и при еуфории от голове винаги някой страда!
3. Вчера например тръгнах в 19:00 и до 20:15 не успях да стигна до Герена, питам и МВР в колко трябва ад тръгне човек за да иде на мач от 20:30, може би на обяд????
4. Защо кетъринга не издава касови бележки??? Колко струват артикулите, никъде няма ценоразписи, един път водата е 1 левче, друг път 0,80 а вчера е продаваха по 1,50????
5. Герена не става за мачовете от евротурнирите, представям си мач от 22:00 я сега вие си представете ако живеете в Борово, Иван Вазов и т.н. квартали как и кога ще се приберете?
Ето още факти за размисъл!
1. До герена транспорта е много скапан, дори и с кола всеки знае че ако е пълен проблема с паркирането е ужасен, да не говрим по колко време след мача неможеш да се изнесеш!
2. Сектор В също е с наклонени редове и при еуфории от голове винаги някой страда!
3. Вчера например тръгнах в 19:00 и до 20:15 не успях да стигна до Герена, питам и МВР в колко трябва ад тръгне човек за да иде на мач от 20:30, може би на обяд????
4. Защо кетъринга не издава касови бележки??? Колко струват артикулите, никъде няма ценоразписи, един път водата е 1 левче, друг път 0,80 а вчера е продаваха по 1,50????
5. Герена не става за мачовете от евротурнирите, представям си мач от 22:00 я сега вие си представете ако живеете в Борово, Иван Вазов и т.н. квартали как и кога ще се приберете?
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
-
- Контакти:
това с дарявенето на пари от феновете.. у нас, в България, просто е неосъществимо. винаги, по всяко време, за всичко, ние сме на принципа "нема да дам, нещо ме мамят, някой друг ше ги лапне"
та ние за да се излекува едно момче, левскарче, не можем да съберем мизерна сумичка, та за ремонтни действия на стадиона ли...
иначе - защо на националния няма счупени седалки, защо там не сме "вандали", защо там не сме "виновни" и няма нарязани крака и боядисани в червено от кръв седалки?!
съвсем нормално нещо е да скочиш, да се хвърлиш върху съседа си по място при гол и така нататък. на националния стадион съм излитал за секунди 15 реда напред, но там няма чупене, няма стърчащи железа, няма наклонени бетон, седалки, редове...
Gonzi_407, а аз живея в Княжево. дори на мачовете от българското първенство, които са от 9, не мога да се прибера по никакъв начин, освен с такси. нямам кола. трамвай номер 5 е до 10:45 последния, който стига до горе.. в толкова още мача не е свършил, да не говорим колко време се чака и тролей от Герена. но всичките тези неща с местоположението и предимствата на Националния са дъвкани 1000 пъти, затова на мен си ще да обърнем внимание на този точно определен проблем, защото иначе е ясно, че на Националния скоро няма да играем. но ми омръзна да слушам за "нашият дом" и колко хубаво се чувствали всички на Герена. ами да, на кожените седалки рекаро сигурно е много хубаво...

иначе - защо на националния няма счупени седалки, защо там не сме "вандали", защо там не сме "виновни" и няма нарязани крака и боядисани в червено от кръв седалки?!

Gonzi_407, а аз живея в Княжево. дори на мачовете от българското първенство, които са от 9, не мога да се прибера по никакъв начин, освен с такси. нямам кола. трамвай номер 5 е до 10:45 последния, който стига до горе.. в толкова още мача не е свършил, да не говорим колко време се чака и тролей от Герена. но всичките тези неща с местоположението и предимствата на Националния са дъвкани 1000 пъти, затова на мен си ще да обърнем внимание на този точно определен проблем, защото иначе е ясно, че на Националния скоро няма да играем. но ми омръзна да слушам за "нашият дом" и колко хубаво се чувствали всички на Герена. ами да, на кожените седалки рекаро сигурно е много хубаво...
Последна промяна от deadlymind на 27 авг 2010 16:46, променено общо 1 път.
САМО ЛЕВСКИ!
Той стадиона сам се е натрошил.... айде холам 

acmilan написа:Пичове,обявихте нас,беройци,за какви ли не,когато имаше счупени седалки на мача с Рапид Виена,но смятам сами осъзнавате вече,че стадионът ви не е това,което трябва да бъде.
В сектор А всичко е почти ок, но след Вас не беше!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
Аз неще го предада,
за нищо на света,
Защо трябва да дарявам пари, нали за това си палащ билета?????????? АЛЛОООО
Аз неще го предада,
за нищо на света,
Аз неще го предада,
за нищо на света,
- Captain Stottlemeyer
А бе чакайте бе, хора!
Какви банкови сметки, какви доброволни дарения?!
Имате ли представа колко лева ще влязат в касата на "Левски" само от продадени билети и телевизионни права за 3-те домакински мача през тази година в ЛЕ ?! Дай Боже да има такива мачове и догодина, през пролетта!
Друг е въпросът, че и ние - феновете трябва да пазим стадиона, защото той наистина е "наш дом". 

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ