Кралска група за ШЛ - Милан, Реал Мадрид, Аякс;

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Re: Кралска група за ШЛ - Милан, Реал Мадрид, Аякс;

Мнениеот Madridist » 27 авг 2010 00:29

Frankie Lampard написа:Като не се коментира защо тогава пишеш и спориш ? Значи излиза,че не си фен на Реал Мадрид.Не разбираш ли,че ти не мислиш какво пишеш и с..еш на собствените си принципи.

Ако това,което съм го написал, не си го разбрал си е само твой проблем, няма да обяснявам пак. Камбаната не бие за глухите два пъти :lol:
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 27 авг 2010 00:32

Като не се коментира защо тогава пишеш и спориш ? Значи излиза,че не си фен на Реал Мадрид.Не разбираш ли,че ти не мислиш какво пишеш и с..еш на собствените си принципи.[/quote]
Човек, не се сърди, ама май ти си бавноразвиващия... :roll: :roll: :roll:[/quote]

Хаха,и защо ? Какво грешно сьм казал,нима не се.е на собствените си принципи и не си противоречи ? Спирам да пиша в тоя глупав форум не си струва да си изказвам мнението при хора,които само си броят титлите и се радват колко са велики.Айде успех в живота.Повече в тоя форум няма да стьпя щом не мога да си изкажа мнението.

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 27 авг 2010 00:45

Искам ти да ми обясниш една друга логика.Днес пускаш този коментар :

Frankie Lampard написа:На всякакьв жребий бих бил доволен само не Реал Мадрид от 2-ра и Шалке от 3-та.

Реал Мадрид уж били слаб отбор, но не искаш да ви се паднат. Изображение Изображение Изображение

И ти искаш добро отношение, но влизаш тук и без да бъдеш предизвикан ме наричаш "комплексар" и "оня". Гледам си от два дена регистриран, ще ти дам едно жокерче. Може любимите ни отбори да са съперници на терена, но във форума, между потребителите цари добра атмосфера и уважение. Така,че без значение на кой отбор си фен, ако се държиш културно си добре дошъл. Успех в живота и на теб ;)
Последна промяна от Madridist на 27 авг 2010 10:15, променено общо 2 пъти.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 27 авг 2010 01:19

Frankie Lampard написа:
Madridist написа:
Cukyens написа:Абе вие от кога почнахте да мислите , че вашия бял балет е силен отбор ??? :roll: Нали не е необходимо да ви напомням как завършиха последните ви участия в Европа и един мач от миналата година срещу уникалния БАРСЕЛОНА ???

Реал Мадрид е най-успешният отбор в европейските клубни турнири, рекордьор по шампионски титли в Испания, избран е за отбор номер едно на 20 век. Това ме кара да си мисля, че Реал Мадрид влиза в графата "силни отбори" :roll:

Нотингам Форест има 2 КЕША,а Челси и Арсенал нито един.Значи по твоята логика Нотингам са по-силни от Челси и Арсенал взети заедно.Доста добра логика комплексар такьв.

Мери си приакзките! Челси откога пък станаха отбор...
Най-добрия клуб за 20 век в света е Реал Мадрид! Останалото сда бръщолевения- 9 КЕШ, рекорд по титли и на второ място по титли в ЕКТ, след Милан! Така, че тихо...

Потребителски аватар
RENAULT
Контакти:

Мнениеот RENAULT » 27 авг 2010 01:50

Сега като чета глупостите на някои фенове ме е яд,че пуснах темата....За всичко други,които смятат,че Реал,Милан,Аякс не са едни от най-великите клубове в света разбирам от кога гледа футбол.....

[offtopic]П.П Барса в момента играе най-красив и добър футбол....Но величито не се постига за две години това трябва да ви е ясно........[/offtopic]
megan fox написа:"Меси вкарва когато пожелае." :X

Потребителски аватар
C.Ronaldo.9
Контакти:

Мнениеот C.Ronaldo.9 » 27 авг 2010 13:23

Като форума е за Реал, защо фенова на Челси и т.н влизат, а и на всичкото отгоре почват да обиждат и хулят!? Добре, влизайте, гледайте, коментирайте, каквото щете, но само не обиждайте! Аз нито един път не съм ви влизал във вашия или в на който и да е др отбор форума! Лампард, не знам какъв си, но от това, което си написал, виждам, че си едно голямо лайно, което търси да се заяде с някого и то безпречинно. Дано ти дойде акъла в главата!! .
Групата няма да ни е лека, но с Моу и с отбора, който е надъхан за титли, вярвам, че без проблем ще се класираме на 1-во място! Групата е уникална! 20 титли на едно място! 8-)
Real Madrid Club De Futbol - 1902

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 27 авг 2010 13:42

Frankie Lampard - "уж" фен на Челси...

Най-активен във форум: Реал Мадрид - 45.45% от всички потребителски мнения :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

5 от 11-те му мнения са във форума на Реал, а останалите 6 забележете във форумите на Арсенал, МЮ и Ливърпул... Ако не се лъжа този фен на Челси, няма и един пост във форума на любимия му отбор... и на това му се викало фен - само на картинки и думи! Продължавай да пишеш във форума на Реал и да си покачваш процентите... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 27 авг 2010 13:47

А аз така и не разбрах, след като Реал Мадрид били "слаб отбор", защо е писал,че не иска на жребия да се паднат на Челси :roll:

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 27 авг 2010 15:39

Madridist написа:
Cukyens написа: Абе вие от кога почнахте да мислите , че вашия бял балет е силен отбор ??? :roll: Нали не е необходимо да ви напомням как завършиха последните ви участия в Европа и един мач от миналата година срещу уникалния БАРСЕЛОНА ???

Реал Мадрид е най-успешният отбор в европейските клубни турнири, рекордьор по шампионски титли в Испания, избран е за отбор номер едно на 20 век. Това ме кара да си мисля, че Реал Мадрид влиза в графата "силни отбори" :roll:

Човека съвсем ясно си го е написал - "силен" отбор. Какво общо има твоя отговор "най-успешният"? Те и Пуул са най-успешният в Англия, ама... да не казвам. Не искам да се заяждам, но Реал не онзи отбор, чието има беше страшилище в Европа. Никой не ви е виновен, че с тези осминафинали вече хората не се стряскат от вас. Той и футбола вече не е такъв, де, както едно време - малките да наливат гипса пред някое име. Най-накрая трябва да прумееете, че Реал не е онзи отбор, който беше едно време. Отбор от такъв ранг, НИКОГА не си позволява да губи 2 пъти подред от някакви полуаматьори за купата, още повече да записва най-срамния мач в историята си. Никога! Все пак говорим за Реал с 9 КЕШ-а и 31 титли на Испания. Демек, както казваш ти - "най-успешният". Е, прав си, такъв е, но и човекът си е прав - не е силен. Сега ще му се налага да си отстоява името.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
C.Ronaldo.9
Контакти:

Мнениеот C.Ronaldo.9 » 27 авг 2010 15:53

fcb_bg написа:
Madridist написа:
Cukyens написа: Абе вие от кога почнахте да мислите , че вашия бял балет е силен отбор ??? :roll: Нали не е необходимо да ви напомням как завършиха последните ви участия в Европа и един мач от миналата година срещу уникалния БАРСЕЛОНА ???

Човека съвсем ясно си го е написал - "силен" отбор. Какво общо има твоя отговор "най-успешният"? Те и Пуул са най-успешният в Англия, ама... да не казвам. Не искам да се заяждам, но Реал не онзи отбор, чието има беше страшилище в Европа. Никой не ви е виновен, че с тези осминафинали вече хората не се стряскат от вас. Той и футбола вече не е такъв, де, както едно време - малките да наливат гипса пред някое име. Най-накрая трябва да прумееете, че Реал не е онзи отбор, който беше едно време. Отбор от такъв ранг, НИКОГА не си позволява да губи 2 пъти подред от някакви полуаматьори за купата, още повече да записва най-срамния мач в историята си. Никога! Все пак говорим за Реал с 9 КЕШ-а и 31 титли на Испания. Демек, както казваш ти - "най-успешният". Е, прав си, такъв е, но и човекът си е прав - не е силен. Сега ще му се налага да си отстоява името.

Тоя, който е написал тва, иска да каже, че Реал едва ли не са някви мръшляци и не могат да играят! А нашият иска да каже, че Реал не са слаби и както всеки фен с право ги защитава!! Толкова ли е сложно....
Real Madrid Club De Futbol - 1902

Върни се в “Реал Мадрид”