LaRgO написа:Типично за цскарите.Когато загубят или завършат наравно винаги мача е уреден
Аз мога да ти кажа и 1 мач, в който ЦСКА спечели и пак беше уреден. ЦСКА-Левски 2-0
Или ти имаш логично обяснение за Казанската афера ?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
LaRgO написа:Типично за цскарите.Когато загубят или завършат наравно винаги мача е уреден
cTpaHHo написа:fantom написа:B-1912 , така като гледам разбираш от залози и пазари ... Можеш ли да ме светнеш какъв беше коефициента за мача "Левски" - АИК за първо полувреме 2 и краен изход 1. И на кои мач щеше да ти е по - изгодно да заложиш , ако знаеше предварително крайните изходи от двубоите на ЦСКА и "Левски" ? Може и да не ми отговаряш , въпроса е риторичен ...
п.п. А , и забравих да те питам от практиката ти в залозите колко често се получава резултат първо/краен 2/1 при абсолютно равностойни противници на хартия ... И от къде черпиш информация колко пари и къде са залагани , дай инфо с линкове към съответните букита ...
Аз просто ще попитам бившите колеги за кой мач е имало повече залози.
За ТНС - ЦСКА или Левски - АИК.
Easy
L0rDa написа:LaRgO написа:Типично за цскарите.Когато загубят или завършат наравно винаги мача е уреден
Аз мога да ти кажа и 1 мач, в който ЦСКА спечели и пак беше уреден. ЦСКА-Левски 2-0
Или ти имаш логично обяснение за Казанската афера ?
botev1921 написа:Нормално е когато не можеш да спечелиш от залози по 1 лев да те е яд, че някой прави милиони! Какво ще кажете за Левски - АИК 2/1...нищо!
fantom написа:B-1912 , така като гледам разбираш от залози и пазари ... Можеш ли да ме светнеш какъв беше коефициента за мача "Левски" - АИК за първо полувреме 2 и краен изход 1. И на кой мач щеше да ти е по - изгодно да заложиш , ако знаеше предварително крайните изходи от двубоите на ЦСКА и "Левски" ? Може и да не ми отговаряш , въпроса е риторичен ...
п.п. А , и забравих да те питам от практиката ти в залозите колко често се получава резултат първо/краен 2/1 при абсолютно равностойни противници на хартия ... И от къде черпиш информация колко пари и къде са залагани , дай инфо с линкове към съответните букита ...
Потребители, разглеждащи този форум: soilwork и 11 госта