Извънредно! ЦСКА е в Лига Европа!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

honda
Контакти:

Re: Извънредно! ЦСКА е в Лига Европа!

Мнениеот honda » 27 авг 2010 11:34

Въпреки ,че съм от Левски ще използвам случая да поздравя привържениците на ЦСКА с влизането в групите на ЛЕ и да пожелая успех на отбора на ЦСКА в групите на ЛЕ.
Без да искам да се заяждам ,бих казал ,че до момента едва ли могат да се праят някакви изводи за играта на ЦСКА- играха със слаби отбори и мотивацията едва ли е била на необходимото ниво. Във вътрешното първенство напрежението е много голямо и това не дава възможност отбора да играе освободено.
Шеридън - според мен има много футбол в това момче ,но от това което показва до момента му липсва доста технически способности. Добър нападател е ,но според мен е малко ялов.
Нелсън- много добри технически качества,но дали ще може да ги развие и срещу професионални футболисти.
Тибони- гледал съм го сравнително малко,от това което видях до момента е добър играч за българските условия.
Акуаро- много добър защитник,но е много рисков и играе много нечеисто -при по-стриктно съдейство трудно ще завърши мач.
Според мен отбора на ЦСКА има най-голяма нужда от халф тип "плеймейкър" дано новия Меси ви свърши работа.

Потребителски аватар
Dani
Контакти:

Мнениеот Dani » 27 авг 2010 11:47

Аз искам Ливърпул за съперник! Поне ще гледаме добър отбор! А не да паднем от АЗ Алкмаар.

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 27 авг 2010 11:50

Да за съжаление ЦСКА е в ЛЕ-за съжаление-защото с тази игра и с този отбор такъв резил ще пада,че........................................СПЕКТАКЛИ!!!! :evil: :idea:
Изображение

Потребителски аватар
Yanev
Контакти:

Мнениеот Yanev » 27 авг 2010 12:02

Искам група :

Ювентус
ПСЖ/Бешикташ
ЦСКА
Карпати Лвов
Това е чувството,което в нас гори ..
Изображение

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 27 авг 2010 12:04

cska_90 Не говори така, за съжаление. Ние сме голям клуб, мястото ни е при големите. До колкото играта, всички се надяваме да се сработят и да играят красиво. Ти също знаеш, че в момента са под доста голямо напрежение, и няма начин да не им се отразява в мачовете. Затова трябва подкрепа, с такива негативни отношения към тях няма да заиграят по-добре и с нищо непомагаме. Какъв то и да бъде отбора, ние го обичаме, незабравяй. ;)
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 27 авг 2010 12:06

АЙДЕ ВЕ,сериозно ли ?!?! брееее,дано пак да им се паднат отбори с футолисти които основно се занимават с зидаромазаческа дейност.инАЧЕ ЖАЛНА ИМ МАЙКА
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
НКВД-
Контакти:

Мнениеот НКВД- » 27 авг 2010 12:49

Dani написа:Аз искам Ливърпул за съперник! Поне ще гледаме добър отбор! А не да паднем от АЗ Алкмаар.

Има ли значение с кои отбори ще сте в групата, падането ще все едно и също ... с много на нула ! Това влизане в ЛЕ ще ви бъде като "Пирова победа", защото сега ще запищете 6-те най срамни загуби в историята си !!!!! Просто нямате футболисти и като качество и като количество. След 2 седмици едва ще събирате по 11 човека за мач и то със смъртните резерви ..... как смятате да удържате на надъханите за победи евроотбори ..... ще е мъка и сълзи :evil: :evil: :evil:
Звездолинчо, избърши си сополките и си припомни, че от теб се иска да вкарваш голове, а не тъпи лафове !

joro65
Контакти:

Мнениеот joro65 » 27 авг 2010 13:08

Нещо не разбирам за кои фенове е отворена тази тема!!!!Много се разсмърдя на говеждо,а вчера само дадох една прогноза в темата "Лески-АИК" и на 30 секунда ми беше изтрита!А тук дори обиждат.....алоооооо....модератори сини!!
Изображение

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 27 авг 2010 13:08

НКВД- написа:
Dani написа:Аз искам Ливърпул за съперник! Поне ще гледаме добър отбор! А не да паднем от АЗ Алкмаар.

Има ли значение с кои отбори ще сте в групата, падането ще все едно и също ... с много на нула ! Това влизане в ЛЕ ще ви бъде като "Пирова победа", защото сега ще запищете 6-те най срамни загуби в историята си !!!!! Просто нямате футболисти и като качество и като количество. След 2 седмици едва ще събирате по 11 човека за мач и то със смъртните резерви ..... как смятате да удържате на надъханите за победи евроотбори ..... ще е мъка и сълзи :evil: :evil: :evil:

С много на нула един друг отбор падаше до скоро. Все пак надъхани отбори ще идват и на Герена. Повтарям - надъхани, не наплашени от "гръмките" заплахи на Батков. Нека изчакаме да минат мачовете и после да се вадят заключения, става ли?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 27 авг 2010 13:11

joro65 написа:Нещо не разбирам за кои фенове е отворена тази тема!!!!Много се разсмърдя на говеждо,а вчера само дадох една прогноза в темата "Лески-АИК" и на 30 секунда ми беше изтрита!А тук дори обиждат.....алоооооо....модератори сини!!

Защо настояваш да приличаме на нашите сини приятели? Те никога не са търпяли друго освен величави думи за отбора им и прогнози за величави победи в техните мачове, нарцисизмът при тях е ярко изразен, аз не държа и ние да сме така. Ако няма обидни думи в техните изказвания за мен няма проблем да си пишат тук.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “ЦСКА”