Аз предпочитам удобни съперници, за да има по-добър шанс да се класираме.
Спортинг, Палермо, Левски, Лех
Порто,Стяуа, ЦСКА,Шериф
Жребий групи Лига Европа
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- brat domingo
- Контакти:
- JackPackage
- Контакти:
Re: жребият за левски и цска
В момента коефицента на Левски за догодина е 11,250, а на ЦСКА 10,250....
Поставените в 4 кръг на ЛЕ, най-ниския коефицент на БАТЕ беше 13,300....
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
JackPackage написа:В момента коефицента на Левски за догодина е 11,250, а на ЦСКА 10,250....
Благодаря за отговора, т.е. да предположим, че им трябват 3-4 точки, а колко такива точки се дават за победа и за равен?
Re: Разпределение на урните за жребия
Tommi написа:Не ме интересува кой ще се паднеОстаналите отбори да се притесняват, че в трета урна ги дебне Левски
Ти дори не подозираш колко си прав!
-
- Контакти:
mlb написа:Здравейте,
Моля някой да каже какво става с коефициентите ни /на всички БГ отбори/ за догодина. Колко точки трябва да спечелят отборите ни в групите, за да са поставени отново? Според мен това е най-важното, защото като гледах другите поставени....
ето ги коефициентите на отборите както някой друг сподели преди малко ако не вземем 3-4 победи положението , ще е лошо
http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uef ... k2011.html
-
- Контакти:
mlb написа:JackPackage написа:В момента коефицента на Левски за догодина е 11,250, а на ЦСКА 10,250....
Благодаря за отговора, т.е. да предположим, че им трябват 3-4 точки, а колко такива точки се дават за победа и за равен?
сега в групите се дават 2 т за победа и 1 за равен и се дели на 4(с колкото отбора сме започнали) това е за националния коефициент
ето ти метода на изчисляване
изобщо аз ползвам този сайт и според мен е най-добрия в света
http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uefa/calc.html
Re: Жребий групи Лига Европа
Хмм, много лошичко... Какво ще правим догодина като за да се класираме за групите ще ни се падат САМО силни отбори??? Това би довоело до некласиране, още по-малко точки и т.н - порочен кръг. Сега коментираме и се заяждаме за отбори като Баге, Дебрецен - тогава ще трябва да отстраняваме в най - добрия случай Галатасарай, руските милиардери или не дай боже някой гранд, класирал се на по-задна позиция в първенството си
- brat domingo
- Контакти:
mlb написа:Хмм, много лошичко... Какво ще правим догодина като за да се класираме за групите ще ни се падат САМО силни отбори??? Това би довоело до некласиране, още по-малко точки и т.н - порочен кръг. Сега коментираме и се заяждаме за отбори като Баге, Дебрецен - тогава ще трябва да отстраняваме в най - добрия случай Галатасарай, руските милиардери или не дай боже някой гранд, класирал се на по-задна позиция в първенството си
Аз мисля, че системата с коефициента е така направена, че ако отборът играе добре и печели, ще трупа коефициент. Но коефициента сам по себе си не печели мачове. Така че ако отборите ни си решават проблемите, играят добре, резултатите ще дойдат, без значение срещу кой точно се падаме.
Не съм много съгласен. Едно е да играеш добре с/у Дебрецен, съвсем друго е да отстраниш Атлетико Мадрид например. Според мен класирането на българските отбори е 90процента в коефициента им
Просто добрата игра с/у Дебрецен например НЕ Е достатъчна за отстраняването на почти всички поставени отбори
Върни се в “Футбол - България”