ЛЕ плейоф: 26.08./20:30ч. ЛЕВСКИ-АИК (Да напълним Герена)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: ЛЕ плейоф: 26.08./20:30ч. ЛЕВСКИ-АИК (Да напълним Герена)

Мнениеот blue avalanche » 27 авг 2010 07:53

Ликувай "синя" България!Защото го заслужи!Защото,когато "червени","оранжеви","зелени" и др. бяха паднали на колене и се молеха АИК да устиска "баламския" си гол,ние всички-и на стадиона(бях там-вълшебно!),и пред екрана вярвахме в мъжете със "сини" фанелки!Защото те,тази вечер,играха като мъже!За да може на Герена да пламнат факлите и фоейрверките да озарят нощното небе над София!

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 27 авг 2010 08:05

честито! напълнихте до нова Година гушата на свинята Батков, който си ви -такова- както си иска и когато си иска. Радвайте се на циганията наречена Гонзо и всеобщата селяния в отбора на народа.

Потребителски аватар
Foxtrot
Контакти:

Мнениеот Foxtrot » 27 авг 2010 08:12

Foxtrot написа:Много глупави коментари се извъдиха. АИК бил по-класният отбор, заслужавал да продължи повече - глупости на търкалета. То си личи кой е по-класния отбор, кой създава повече положения, кой прави хубави атаки. Единственото (и най-важното за футбола) което ни липсва за огромно съжаление е успеваемостта. Дано да вкараме гол в началото на полувремето и всичко би трябвало да си дойде на мястото.
Този мач лично ми напомня на този с Удинезе.

Ха, изглежда съм бил добър пророк :)
Много хубава победа, момчетата показаха воля и характер.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 27 авг 2010 08:15

unist_gp написа:честито! напълнихте до нова Година гушата на свинята Батков, който си ви -такова- както си иска и когато си иска. Радвайте се на циганията наречена Гонзо и всеобщата селяния в отбора на народа.

Що не си отвориш една тема в свободната зона и да си плюеш на воля?Защо смяташ,че всички са длъжни да ти четат простотиите?И кое те прави "последна инстанция" по всички въпроси,свързани с Левски?Има ли нещо в живота,което да те радва или си си такъв всичкомразец всяка секунда от мизерното ти съществувание?

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 27 авг 2010 08:56

unist_gp написа:честито! напълнихте до нова Година гушата на свинята Батков, който си ви -такова- както си иска и когато си иска. Радвайте се на циганията наречена Гонзо и всеобщата селяния в отбора на народа.

Тук тази свиня нещо се е объркала. Кочината е ето там: cska/
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 27 авг 2010 09:11

Наспах се, "мина ми главата", успокои се кръвното ми и ... да. Истината е, че победата беше велика. Да, не беше срещу "колос". Но беше по-ценна, защото ги надиграхме и смачкахме не в приятелски мач или от групите, а в квалификационен такъв, където цифричките в transfermarkt.de не говорят. Бях настроен отрицателно към Мулдер, Грийн и гледах подозрително на Гарра - просто не вярвах, че такъв нападател може да бъде привлечен - играч, който да решава мачове, да се бори и да гори за победата - някой го беше нарекъл "черния Гонзо" . Абсолютно! Само дето сигурно няма да го задържим. След този мач, спокойно могат да му дадат деветката. Мулдер е класа и то каква. Като гледах Грийн, разбрах защо толкова плакаха за дефанзивен защитник. Йовов не остарява. Бяга през цялото време. И...яко се ядосах на Божката. За мен Гошо е по-добър вариант. Но ако Митрев е новият вратар на отбора, съм зад него. Млад е, ще се справи.
След мача бях афектиран, защото ми беше голяма нерва, а и много неща не ми вървят и ... така, де...

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 27 авг 2010 09:19

"Божидар Димитров да си подаде оставката!..." Е, като срещаш такива помияри "под път и над път", как да не му повярваш на министъра, че е пълно с шибаняци в измъчената ни държавица?! Как да те хване срам, че ти се приисква Хитлер и Сталин за такива гниди?!!! :evil: :evil: :evil:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 27 авг 2010 09:25

Излишно е да се описва какво беше снощи на Герена...извървяхме пътя от Ада до Рая,но важното е,че сме там,където трябва и искахме да сме ! Който не беше на Герена,загуби много ! Любовта към отбора може да те направи нещастен (както стана първото полувреме),но може и да те направи МНОГООООООООООО щастлив (в крайна сметка това стана)...ето това прави футбола велика игра ! ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ :!:
Изображение

realnoncho
Контакти:

Re: АУДИО: Головете на Левски

Мнениеот realnoncho » 27 авг 2010 09:32

И аз мисля че на стадиона беше по-яко ;)
След втория гол някви ръце крака глави, няма такава лудница :mrgreen:
Фотография @ http://www.NonchoILiev.com

Върни се в “Архив”