Извънредно! ЦСКА е в Лига Европа!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Извънредно! ЦСКА е в Лига Европа!
Аз пък ви пожелавам от тук нататък да ви се падат БАТЕ,Жилина и Дебрецен.
Чорбата заслужават да се паднат в най-трудната група,понеже бяха задължени да бият този слаб отбор.Нужни са точки на българските отбори,за да бъдем поставени във следващите години.Е..ти лигльовците!
- mistreated
- Контакти:
bobi111 написа:Чорбата заслужават да се паднат в най-трудната група,понеже бяха задължени да бият този слаб отбор.Нужни са точки на българските отбори,за да бъдем поставени във следващите години.Е..ти лигльовците!
Вие що не бихте смешките Калмар и АИК като гости бе? Ти видя ли ги тия АИК какъв отбор са, аз не можах да преброя 2 пъти да си подадат топката снощи. Преди вас бяха вкарали само 1 гол и то като домакин на шампиона на... Люксембург. За какви грандове ми говорите, за какво чудо? Спрете да блещите глупости и вижте, че и двата ни отбора не са нищо особено и се мъчим срещу всякакви противници. Заслужавате да ви се паднат Атлетико, Ман сити и ПАОК и да ви видя тогава как биете еврогранд.
Иначе по темата, за мен перфектният жребий за ЦСКА е Алкмаар, Стяуа (Хетафе), Лех Познан (Арис). Поне като домакини ще имаме доста големи шансове да вземем точки срещу тези отбори.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
bobi111 написа:Чорбата заслужават да се паднат в най-трудната група,понеже бяха задължени да бият този слаб отбор.Нужни са точки на българските отбори,за да бъдем поставени във следващите години.Е..ти лигльовците!
За тоя мач не се дават точки, дават се за влизане в групи.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
mistreated написа:bobi111 написа:Чорбата заслужават да се паднат в най-трудната група,понеже бяха задължени да бият този слаб отбор.Нужни са точки на българските отбори,за да бъдем поставени във следващите години.Е..ти лигльовците!
Вие що не бихте смешките Калмар и АИК като гости бе? Ти видя ли ги тия АИК какъв отбор са, аз не можах да преброя 2 пъти да си подадат топката снощи. Преди вас бяха вкарали само 1 гол и то като домакин на шампиона на... Люксембург. За какви грандове ми говорите, за какво чудо? Спрете да блещите глупости и вижте, че и двата ни отбора не са нищо особено и се мъчим срещу всякакви противници. Заслужавате да ви се паднат Атлетико, Ман сити и ПАОК и да ви видя тогава как биете еврогранд.
Иначе по темата, за мен перфектният жребий за ЦСКА е Алкмаар, Стяуа (Хетафе), Лех Познан (Арис). Поне като домакини ще имаме доста големи шансове да вземем точки срещу тези отбори.
Ти щом слагаш на едно ниво АИК и ТНС,значи си на въпреки с футбола.Спомняш ли си на ниво национални отбори да сме били шведите скоро?
bobi111 написа:mistreated написа:bobi111 написа:Чорбата заслужават да се паднат в най-трудната група,понеже бяха задължени да бият този слаб отбор.Нужни са точки на българските отбори,за да бъдем поставени във следващите години.Е..ти лигльовците!
Ти щом слагаш на едно ниво АИК и ТНС,значи си на въпреки с футбола.Спомняш ли си на ниво национални отбори да сме били шведите скоро?
Абе кога Левски започна да бие като гости, кога започна на държи сметка на другите? Ми до преди 3-4 години Левски имаше 2-3 победи като гост в цялата си история, при това едната срещу дюделанж или нещо от сорта! За ЦСКА в мача снощи беше важно просто да продължи, ако е с победа добре, ако не, голяма работа - точки се дават за самото влизане в групите, не за победа в тоя мач. Отделно ЦСКА играе в момента с егати състава - Шеридън опорен халф ...
1.Щутгарт/ АЗ Алкмар
2. Стяуа Букурещ/ Брюж/ Палермо
3. ЦСКА
4. Всички без Утрехт и Йънг Бойс.
2. Стяуа Букурещ/ Брюж/ Палермо
3. ЦСКА
4. Всички без Утрехт и Йънг Бойс.
- mistreated
- Контакти:
bobi111 написа:mistreated написа:bobi111 написа:Чорбата заслужават да се паднат в най-трудната група,понеже бяха задължени да бият този слаб отбор.Нужни са точки на българските отбори,за да бъдем поставени във следващите години.Е..ти лигльовците!
Ти имаш ли си на идея колко от националите на Швеция играят в първенството им? Аз ще ти кажа, двама - единия е капитана Свенсон, който е на 34 години и играе в Елфсборг, другия е резервата Хисен (или Хайсен), който има общо 12 мача в национала и играе в Гьотеборг. Имаш ли си на идея от кога шведски отбор не е влизал в групите на европейски турнир? ТНС не са нищо особено, но не си мисли, че АИК са. Та тия до преди 2 кръга бяха предпоследни в смешното им първенство, което от нашето е по-слабо, да не говорим че играха и мач в понеделник, а вашите титуляри почиваха срещу Калиакра! Стигаш до нивото на Борат и Ефрем, което е доста доста ниско. Вчера играхме зле, но въпреки това имахме поне 5-6 100%-ви положения за гол, е не вкарахме но и това се случва понякога. Така или иначе мачът беше решен в София. Имаме огромни проблеми с контузии в защита и затова всяко центриране в наказателното ни поле с Янчев и Караджов там носи опасност и мелета, както станаха и двата гола за ТНС. Да не говорим, че играхме без халфова линия, след решението да се даде почивка на Маркиньос и Делев (Шеридън игра като атакуващ халф, което хич не му приляга, а Коста Янев даже не го броя за жив). Така че не ми дрънкай глупости за шведски нац. отбор и готвачи, ако поне малко си използваш главата и следиш резултатите на клубно ниво ще разбереш за какво ти говоря.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
Абе кво ви става бе, темата за телетата я прехвърлихте и в нашия форум. Писна ми насекаде да им чета глупавите мнения, а сега и в нашите теми, а вие даже ги и коментирате !!! Тук ще се пише единствено за нещата, случващи се в нашия отбор ! Който не е съгласен вън от тука. Който желае да падне на тяхното ниво, не е тука мястото . Тук ще пишат само хора, обичащи Цска. Стегнете се.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
Не знам какви са функциите на модераторите,но на мен ми се трие всяко мнение в говеждия форум,а тук тия си пишат на воля.........