ЛЕ плейоф: 26.08./20:30ч. ЛЕВСКИ-АИК (Да напълним Герена)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: АУДИО: Головете на Левски
Аз викам другяи септември Барса да ни се моли да не пада с повече от 4. 

storm написа:Доктор Хаус написа:Тиеро и Грило какви играят?
контузени
Невероятни са!
Re: ЛЕ плейоф: 26.08./20:30ч. ЛЕВСКИ-АИК (Да напълним Герена)
Слушах мача по Дарик тъй като у нас нямаме Булсат. Но пък тръпката да се слуша мача с коментара на Т. Русев е страхотна. Няма такъв коментар след втория гол!!
Представям си какво е било на стадиона. В последните 3-4 минути едва издържах от напрежение ония да не ни вкарат гол. Разбирам, че Гара Дембеле е изпуснал 3-4 положения.
Тоя човек може би струва в момента 10 млн. паунда! Просто има изключителен принос за това Левски да е в Лига Европа.
Представям си какво е било на стадиона. В последните 3-4 минути едва издържах от напрежение ония да не ни вкарат гол. Разбирам, че Гара Дембеле е изпуснал 3-4 положения.
Тоя човек може би струва в момента 10 млн. паунда! Просто има изключителен принос за това Левски да е в Лига Европа.
Какво нещо е футболът
В края на миналото първество може би половината фенове на Левски бяха на мнение, че е по-добре отборът изобщо да не не се класира в тройката и да не играе в ЛЕ. Само три месеца по-късно всеки левскар мечтае за нов европоход 

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Досега ви четох постовете, между тръгването ми за мача до момента (като си сипах и нещо "успокояващо", разбира се
)...
От години, преди важен мач на "Левски", изпълнявам един ритуал. Бръсна се. В зависимост на това как се справям с четината си, пророкувам развитието на срещата впоследствие!...
Мога да ви уверя, че брадата ми рядко ме подвежда. А днеска ми беше адски притеснено, защото, колкото и да внимавах, се порязах! Бях сигурен, че ще ни вкарат първи гол, ама ми се искаше да успеем да обърнем мача... Когато стана тази тъпа грешка на Божката Митрев, чак ме хвана яд на суеверието ми и на невнимателните ми ръце, ама се сетих, че във форума някой беше предвидил сценарий като на мача с "Удинезе" (сега видях, че е бил Linkin_Park) и си казах: "Що па не?!"...
...Стана, ама вече нервите ми не издържат и има опасност да намалеят левскарите при още такива случаи
(Особено при центрирането в продължението, когато от сектор "Б" не виждахме какво става и какво свирна съдията?!)
Поздравления за ВЕЛИКАТА СИНЯ ПУБЛИКА, която вдигна отбора след слабото първо полувреме и вдъхна някакво спокойствие на паникьосаният Митрев, който буквално блокира след грешката си! (Кой каквото ще да ми каже, но ние играхме без вратар през първата част!)
Поздравления за Гара, Жо, Йовов, Мюлдер, Младенов, Грийн, Милиев, Минев и-и-и Кри-и-ви-и-ие-е-е-е!!!
Поздравление за Синьо сърце за хубавият му пост!
Поздравления за всички левскарите, които по една или друга причина, не можаха да присъстват на стадиона, но духом бяха там!!!
Поздравления за Ясен и Гонзо, които се учат(в движение) как се прави европейски отбор!!!
Поздравления и за всички българи, които ще бачкат с кеф и ще си пийнат с кеф утре (вече днеска), защото "Левски" им е вдигнал самочувствието на българи!!!
ПОЗОР за всички помияри и комплексари, позволили си да провокират и плюят отбора на "Левски" и неговите привърженици в тази тема!!!
Да живей България и "Левски"!!!

От години, преди важен мач на "Левски", изпълнявам един ритуал. Бръсна се. В зависимост на това как се справям с четината си, пророкувам развитието на срещата впоследствие!...

Мога да ви уверя, че брадата ми рядко ме подвежда. А днеска ми беше адски притеснено, защото, колкото и да внимавах, се порязах! Бях сигурен, че ще ни вкарат първи гол, ама ми се искаше да успеем да обърнем мача... Когато стана тази тъпа грешка на Божката Митрев, чак ме хвана яд на суеверието ми и на невнимателните ми ръце, ама се сетих, че във форума някой беше предвидил сценарий като на мача с "Удинезе" (сега видях, че е бил Linkin_Park) и си казах: "Що па не?!"...
...Стана, ама вече нервите ми не издържат и има опасност да намалеят левскарите при още такива случаи

Поздравления за ВЕЛИКАТА СИНЯ ПУБЛИКА, която вдигна отбора след слабото първо полувреме и вдъхна някакво спокойствие на паникьосаният Митрев, който буквално блокира след грешката си! (Кой каквото ще да ми каже, но ние играхме без вратар през първата част!)
Поздравления за Гара, Жо, Йовов, Мюлдер, Младенов, Грийн, Милиев, Минев и-и-и Кри-и-ви-и-ие-е-е-е!!!

Поздравление за Синьо сърце за хубавият му пост!

Поздравления за всички левскарите, които по една или друга причина, не можаха да присъстват на стадиона, но духом бяха там!!!
Поздравления за Ясен и Гонзо, които се учат(в движение) как се прави европейски отбор!!!
Поздравления и за всички българи, които ще бачкат с кеф и ще си пийнат с кеф утре (вече днеска), защото "Левски" им е вдигнал самочувствието на българи!!!

ПОЗОР за всички помияри и комплексари, позволили си да провокират и плюят отбора на "Левски" и неговите привърженици в тази тема!!!

Да живей България и "Левски"!!!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
- track.and.field
- Контакти:
Момчета, аз бях в сектор Б и беше просто неописуемо. Дай боже само такива мачове,тръпката е невероятна! Уникално преживяване, даже тоя КАРТОФА ,от Перник, в парка направи голямо шоу пак с бирата и топката 

Los_Ches:Незнам дали има такава тема но все пак...Каде са Вело алейте.Работя на 5 километра от работа и всеки ден рискувам да бъда бласнат докато карам колело.Няма една вело алеяНо за съжаление имаме какви лине глупости в тоя са излишни
- Leooo
- Контакти:
Вальо предаде много поздрави на всички по света, които ги слушат... само дето интернет сървъра им беше паднал. Да направят нещо, за да може повече хора да ги слушат през интернет. Аз трябваше да звъня да ми пускат радиото през скайп, за да слушам мача.
bojo0o0o94 написа:http://gong.bg/view_article.php?article_id=154065
Какво мислите за това
повече от велики сини мигове