Левски официално е шведски кошмар №1.

Невероятен мач. Падна ми сърцето, когато Митрев изпусна топката. След което от последвалите пропуски, тотално се отчаях. Ударихме греда и се сетих за Дебрецен. Просто... някак си изгубих вярата.
И когато вкарахме ЛЕЛЕ МАЙКОООООООООООООООО ОТ КОГА НЕ СЪМ СЕ ЧУВСТВАЛ ТАКА... и веселбата трая точно 2 минути, защото след нея дойде НАЙ-ГОЛЯМАТА РАДОСТ...
Невероятен Левски. Някой може да направи съпоставка с ЦСКА от миналата година, но не е така. Досега във всеки един мач, дори в този с Черноморец, показахме констант на нивото, игра.
Разберете ме, не искам да споменавам грешките в играта. Можехме да бием с 3-4, Гара изпусна много. НО АЗ ИСКАМ ДА ИДЕАЛИЗИРАМ тоя мач, защото той ще остане в историята.
Грийн не е човек! ТОПКА НЕ МИНА ПРЕЗ НЕГО!! 2 класи над България. Също има невероятно усещане кога ще падне топката - нито един швед не можеше да мине през него.
ТОВА Е МОЯТ ЛЕВСКИ. АКО МЕ НАКАРАТ ДА СЕ ЧУВСТВАМ ОТНОВО КАКТО ПРЕЗ 2006... НО ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕМ РЕАЛИСТИ. ДНЕШНАТА ЛИГА ЕВРОПА Е ТРУДНО СРЕДИЩЕ, НО УТРЕ ЩЕ СИ ГОВОРИМ. ДАЙ БОЖЕ ДА СТЕ ПРАВИ И ТОВА ДА Е ГЛАВА НОМЕР ДВЕ.
Е, ОТНОВО СЕ ПОТВЪРДИ. САМО ЛЕВСКИ МОЖЕ ДА НИ ВКАРА В РАЯ, ДА ВЛЕЗЕ В АДА И ОТНОВО ДА СТИГНЕ НЕБЕСАТА ЗА ПЕТ ГОДИНИ. ЧЕСТИТО, ЛЕВСКАРИ!