Жребий групи Лига Европа

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

batelevski
Контакти:

Re: Разпределение на урните за жребия

Мнениеот batelevski » 27 авг 2010 01:20

Топчооо написа:
mertezaker написа:Време е подуенци да избият комплекси, ама трепереха ли до 90 мин а?

Много лошо нещо е чорбарската злоба и ние не избиваме комлекси просто се радваме на страхотната игра на Левски днед и не сме треперели защото АИК нямаше атака към вратата ни в последните минути.Гледай си четирибуквието което се мъчи срещу 10 аматьори и не коментирай великия обрат на Левски.Разбра ли дечкоо
И по какво съдиш, че се мъчи И ЗАЩО ВСИЧКИ САМО ПРИКАЗВАТЕ, БЕ
ТОВА НАЙ МЕ ДРАЗНИ

САМО ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ И САМО ТОВА...ВИНАГИ ЕДНО И СЪЩО :evil: :evil:

Потребителски аватар
Топчооо

Мнениеот Топчооо » 27 авг 2010 01:20

Честно казано не ме интересуват-коефиценти,Аматьори срещат професионалисти и т.н!! В групите ли сме? В групите сме-даже с по-добри показатели от вас-ФАКТ!! Вземаме едни 900 000хил.евро без усилие,докато вие се мъчихте до последно за същите пари!! Потрай сега до утре следобед-да видим с кой ще се паднете и тогава раздавай "правосъдие"

Да ама така е по-сладко със повече усилия а и тия 900 хилки няма да ги вземеш ти така че едва ли те интересуват парите.Трябва да те интересува отбора ти да играе смислен футбол като Левски
И преди
И сега
Левски значи Свобода

Cvetan_92
Контакти:

Мнениеот Cvetan_92 » 27 авг 2010 01:21

Брат не знам кой се заяжда ти ме обиди в първия си коментар и аз просто реших да ти изложа фактите :) Написах първия си коментар ,защото ми писна да чувам коментари от рода на "ЦСКА играе силно срещу грандовете" при положение че това са пълни глупости ,какво Рома ,Базел,Бешикташ,Монако,Хамбургер,Галатасарай са ви слаби ...стига глупости за 20 години най големия ти успех да е победиш Ливърпул след като ти е вкарал 3 в София ...
Последна промяна от Cvetan_92 на 27 авг 2010 01:27, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Red Hot
Контакти:

Мнениеот Red Hot » 27 авг 2010 01:21

жалко е да се джавкате като кученца... всеки да си гледа отбора и да не се занимава с другите. пилците се броят на есен...
Men are born to succeed, not to fail!
Henry David Thoreau

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 27 авг 2010 01:22

на 2 пъти ви пожелах успех и да си поправите играта, ама вие го приемате като заяждане.... :shock:
е, не мога да ви помогна повече, ходя да си празнувам победата с хубавата игра и печалбата и успех на жребия и на двата отбора утре :)
Приятна вечер на всички фенове и стига сме се карали за глупости ;)
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Mircheff
Контакти:

Мнениеот Mircheff » 27 авг 2010 01:22

Аз пък се радвам за ЦСКА ,че влязаха може да подобрят антирекорда в ЛигаЕвропа :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :evil:
ЗАВИНАГИ ОСТАВАМ АЗ ЛЕВСКАР.....................
Левски (сф)

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 27 авг 2010 01:22

Топчооо на 27 Авг 2010 01:18

mertezaker написа:Време е подуенци да избият комплекси, ама трепереха ли до 90 мин а?

Много лошо нещо е чорбарската злоба и ние не избиваме комлекси просто се радваме на страхотната игра на Левски днед и не сме треперели защото АИК нямаше атака към вратата ни в последните минути.Гледай си четирибуквието което се мъчи срещу 10 аматьори и не коментирай великия обрат на Левски.Разбра ли дечкоо

телюга си и си ти личи, комплексиран при това! Велик обрат срещу кой бе??? Жалко, че имам и приятели левскари с които си говорим спокойно и реалистично

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 27 авг 2010 01:27

Лека нощ на всички цесекари! Честито влизане в групите! Като сме най-зле така да сме :lol: Ония да му мислят утре-нали ще мачкат грандове....

Потребителски аватар
Топчооо

Мнениеот Топчооо » 27 авг 2010 01:29

Май комлексирания си ти........ аз пожелах успех на двата отбора в групите а идиотите като тебе гледат да се заяждат.Да треперехме до 90 минута,но играхме с шампиона и носителя на купата на Швеция а не срещу 10 аматьорчета.И когато напълните кочината с 23 хиляди тогава пак ми говори прасе завистливо
И преди
И сега
Левски значи Свобода

Потребителски аватар
Топчооо

Мнениеот Топчооо » 27 авг 2010 01:29

mertezaker написа:
Топчооо на 27 Авг 2010 01:18

телюга си и си ти личи, комплексиран при това! Велик обрат срещу кой бе??? Жалко, че имам и приятели левскари с които си говорим спокойно и реалистично

Май комлексирания си ти........ аз пожелах успех на двата отбора в групите а идиотите като тебе гледат да се заяждат.Да треперехме до 90 минута,но играхме с шампиона и носителя на купата на Швеция а не срещу 10 аматьорчета.И когато напълните кочината с 23 хиляди тогава пак ми говори прасе завистливо
И преди
И сега
Левски значи Свобода

Върни се в “Футбол - България”