Жребий групи Лига Европа

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red Hot
Контакти:

Re: Разпределение на урните за жребия

Мнениеот Red Hot » 27 авг 2010 01:11

И не разбрах от този дето пише че ЦСКА бил завършил наравно с Клифтънвил, в кой свят живее?
ЦСКА Клифтънвил 3:0
Клифтънвил ЦСКА 1:2
ЦСКА ТНС 3:0
ТНС ЦСКА 2:2
Синя суета... Той Батков добре ги говори, обикновено след това всичко му се връща тъпкано.
Men are born to succeed, not to fail!
Henry David Thoreau

batelevski
Контакти:

Мнениеот batelevski » 27 авг 2010 01:12

Cvetan_92 написа:
batelevski написа:
Cvetan_92 написа:Добре аз едно не разбирам цска прави някви смешни хиксове и мизерии срещу ТНС и клифтънвил и сега се точи за жребия много ми е смешно кой си мислят 4е 6те победят тука ве4е няма разносва4и на пици пощальони и тн. За цска дебрецен и бате да отнесат 10ката и да мълчат :)
При положение, че вие паднахте от тези отбори за какво изобщо приказваш. Аз казах, че трябва търпение, то с 2-3 мача няма да стане, но все някой ден...и тогава друго ще приказвате, но ти си тъп така или иначе :lol:

Добре бе брат според теб цска какво ще направи в тези групи като виждаш колко сте жалки.Искам да ви се падне Дебрецен и БАТЕ за да ви бият както биха литекс и да видите и да спрете да говорите глупости :).Ще стане както стана навремето с Галатасарай... Левски - Галата 2:3 (общо) - ЦСКА - Галата 0:6 нали ;).Ако мислиш че щяхте да се класирате при жребий различен от някви аматиори и лъжеш се повярвай ми :)
не се лъжа за нищо, а ти имай малко уважение каквото аз се опитвам да проявявам..не искам да се заяждам, а ти явно изгаряш за това, така че нямам какво да ти кажа повече

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 27 авг 2010 01:13

JackPackage написа:Нищо лично и никакво заяждане към колегите от ЦСКА, но с тази игра те трябва да се притесняват от всеки един от 47те останали отбори в жребия.... :roll:
Иначе се надявам на приемливи групи за двата отбора и двата да излязат от тях...

Само ще ви кажа да не се мислите за голямата работа!Вие сте цъфнали и вързали отвсякъде!Ей сега Борат кат се наяде с 2-та милиона,ще продаде и вашия идол Дембеле и пак ще пищите по форумите ''Батков ВЪН'' ама ще е твърде късно,щото са ви е толкова пипето.А пък оная свиня,която до пореди месец никой не знаеше,че е даже жива и сега се появи пред медиите(есествено с плюене по ЦСКА),ще й е през мандраголите кво я псувате на стадиона и ще ви гледа сеира!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 27 авг 2010 01:13

:lol: :lol: :lol: не стига, че се промушиха през иглени уши, а имат и претенции :lol:

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 27 авг 2010 01:15

JackPackage написа:
soilwork написа:
JackPackage написа:Нищо лично и никакво заяждане към колегите от ЦСКА, но с тази игра те трябва да се притесняват от всеки един от 47те останали отбори в жребия.... :roll:
Иначе се надявам на приемливи групи за двата отбора и двата да излязат от тях...
Аве отворко и ти голям капацитет стана? Това не ти е фиша с Еврофутбола-макар че и там си май "гола-вода" Утре пак ще мрънкаш,че сте нямали късмет

Това са фактите, виж коефицента на Клифтънвил и ТНС (общо около 3) на Калмар беше 6,7 или 8,7
Ние играхме срещу най-високо непоставения отбор, вие срещу най-ниско поставения ( с коефицент 0,7 :shock: )
А и играта ви беше безобразно слаба, не успяхте да биете полупрофесионалистите, падахте до 80 мин от аматьорите... какво да си говорим....
Все пак, дано си оправите облика и успех в групите....
Все така да съм "гола-вода" в Еврофутбола като тази седмица :mrgreen:
Честно казано не ме интересуват-коефиценти,Аматьори срещат професионалисти и т.н!! В групите ли сме? В групите сме-даже с по-добри показатели от вас-ФАКТ!! Вземаме едни 900 000хил.евро без усилие,докато вие се мъчихте до последно за същите пари!! Потрай сега до утре следобед-да видим с кой ще се паднете и тогава раздавай "правосъдие"

donkostadin
Контакти:

Мнениеот donkostadin » 27 авг 2010 01:15

Момчета мисля ,че е успех влизането на 2 отбора (няма значение с късмет или не)
Турция остана с само 2 отбора от 5 стартирали
Кипър които прогресираше миналата година остана без отбор и 4 отпаднаха
Шотландия ,Израел и Чехия са с по един единствен отбор
Румъния също е с 2 -от 6 започнали

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 27 авг 2010 01:15

batelevski написа:калмар 5,8..аик 3,8..къде ги гледаш тея коефиценти :lol:

5.8 ОК, а на ТНС 0,766 - колко победи трябва да имаш в последните 5 години за да имаш такъв коефицент....
Аз се радвам че моя отбор играе футбол, смислен футбол при това, а пък нататък, каквота сабя покаже ;)
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 27 авг 2010 01:17

delqnski47 написа:

Само ще ви кажа да не се мислите за голямата работа!Вие сте цъфнали и вързали отвсякъде!Ей сега Борат кат се наяде с 2-та милиона,ще продаде и вашия идол Дембеле и пак ще пищите по форумите ''Батков ВЪН'' ама ще е твърде късно,щото са ви е толкова пипето.А пък оная свиня,която до пореди месец никой не знаеше,че е даже жива и сега се появи пред медиите(есествено с плюене по ЦСКА),ще й е през мандраголите кво я псувате на стадиона и ще ви гледа сеира!

Батков ще гледа за трети път групите на ЛЕ/УЕФА от ложата, така че не му прави сметка кой ще продава и кой няма ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Топчооо

Мнениеот Топчооо » 27 авг 2010 01:18

mertezaker написа:Време е подуенци да избият комплекси, ама трепереха ли до 90 мин а?

Много лошо нещо е чорбарската злоба и ние не избиваме комлекси просто се радваме на страхотната игра на Левски днед и не сме треперели защото АИК нямаше атака към вратата ни в последните минути.Гледай си четирибуквието което се мъчи срещу 10 аматьори и не коментирай великия обрат на Левски.Разбра ли дечкоо
И преди
И сега
Левски значи Свобода

batelevski
Контакти:

Мнениеот batelevski » 27 авг 2010 01:19

JackPackage написа:
batelevski написа:калмар 5,8..аик 3,8..къде ги гледаш тея коефиценти :lol:

5.8 ОК, а на ТНС 0,766 - колко победи трябва да имаш в последните 5 години за да имаш такъв коефицент....
Аз се радвам че моя отбор играе футбол, смислен футбол при това, а пък нататък, каквота сабя покаже ;)
е знам колко е на тнс, в очите що не ми го навреш..а за играенето на футбол браво радвам се, но защо пак се занимаваш с нас..каква ти е работа кого сме отстранили и на кого се точим..то си е наша работа..

Върни се в “Футбол - България”