ЛЕ плейоф: 26.08./20:30ч. ЛЕВСКИ-АИК (Да напълним Герена)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

levskifenka
Контакти:

Re: ЛЕ плейоф: 26.08./20:30ч. ЛЕВСКИ-АИК (Да напълним Герена)

Мнениеот levskifenka » 27 авг 2010 00:47

ЧЕСТИТО,ЛЕВСКАРИ!!!СТРАХОТЕН МАЧ!Можехме да бием с разлика,но направихме пропуски.Важното е,че замириса на запалени вестници,май,май,а? :) :)
П.П:И аз бих искала да знам,откъде мога да чуя коментара на мача от гонг,че го гледах по тв.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Размисли на едно от 24 000 сини сърца

Мнениеот Синьо сърце » 27 авг 2010 00:48

Повечето от вас помнят темата ми "АИК ще бъде пометен на Герена...".Някои навярно са се усмихвали ехидно,а след 11 минута усмивките са грейнали на лицата им.Други не вярваха и се притесняваха...Е,сега след като АИК беше пометен ,искам да споделя някои неща.Първо-ръководство и отбор трябва да бъдат поздравени за това,че се учат от грешките си!Второ-АИК е по-слаб от Калмар,което заявих нееднократно!Трето-аз не правя прогнозите си на база емоции,а на база анализ на видяното.Макар,че футболът е игра,пълна с изненади-а тази вечер приятната изненада за мен бяха сините!За пръв път-безпроблемно изнасяне на топката!Почти безгрешна защита,и убийствена преса-шведският трньор заяви,че ще ни гонят именно с преса,за да постигнат целта си-ее,с техните камъни-по тяхната глава!Жестока тактическа дисциплина,както и липса на всякакъв стрес след безумно допуснатия ранен гол...В атака-недолюбваният от мен заради криене Дани Младенов изнесе най-силната си продукция,и то точно,когато трябва!Жо и Дембеле-без коментар!Въобще-съзнаваме ли,че имаме наистина голям отбор?Отбор,който играе футбол!Когато ги критикувам-критикувам,но днес какво да кажа?
Сега е време за празнуване,всеки син фен,независимо къде е гледал мача,ще празнува!Но за тези 24 000.които бяха там и усетиха магията,празникът е двоен!Защото,да ме извиняват червени,жълто-черни и черно-бели,но няма друг стадион и друга публика,които да създадат тази атмосфера...Няма такава безумна и отчаяна любов,особено на фона на мъките през изминалата година!Няма такива сълзи в очите-този път от радост,които казват всичко!Когато в края на мача видиш изтощения до краен предел Гарра,или безумния опит на Жо да стигне безнадеждна топка към В сектор,разбираш,че са си оставили душата и силите на терена,а ти си оставил гласа си и сърцето си!И когато публиката 15 минути след кра я не иска да си тръгне-ето я магията!Ето го това,за което живеят сините сърца!Наистина,колко малко трябва на човек,за да бъде щастлив!
Честито и наздраве!Това е нашият отбор,наша мъка и радост,нашата съдба!
След дългата нощ винаги идва изгрев!Да му се радваме и да продължим да мечтаем!
Левски завинаги!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Campione!
Контакти:

Мнениеот Campione! » 27 авг 2010 00:51

Честито на всички! Просто нямам думи да изразя радоста си .. радваите се ЛЕВСКАРИ!
Blue Heart

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Размисли на едно от 24 000 сини сърца

Мнениеот metodito » 27 авг 2010 00:51

Брат, отвори очи! Гледал си друг мач... честно! Ако това те задоволява...хуу, ма,не е това истината.
За другото си прав. Ние сме "Левски"!
Батков -вън!
Ясен - вън!
Гонзо - опомни се!

П.С. Не искам титла в ШЛ, просто искам да не ми съкръщават живота, бе човек. Писна ми! Имаха яки треньори - изгониха ги!
Имаха яки играчи - гонят ги!
Писна ми,брат!
Писна ми!
!
Последна промяна от metodito на 27 авг 2010 00:57, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Гара Дембеле

Мнениеот Гара Дембеле » 27 авг 2010 00:55

metodito написа:Брат, отвори очи! Гледал си друг мач... честно! Ако това те задоволява...хуу, ма,не е това истината.

Тихо ве кюрд. Браво синъо сърце ;)
И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕЕЕ

Потребителски аватар
medenka
Контакти:

Мнениеот medenka » 27 авг 2010 00:56

Благодаря момчета за себераздаването. Благодаря за победата. Радостта е неописуема.

Гонзо успя да предаде на отбора своя хъс и желание за подеда. Благодаря ти Гонзо, ти изстрада много, но видя изгрева.

Смело напред. С тази игра, феновете ще са винаги с вас.

Само Левски обичаме те!!!!!

Потребителски аватар
Levski26
Контакти:

Мнениеот Levski26 » 27 авг 2010 00:57

Честито на всички и от мен :!: 8-)
Само Левски !!!
Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 27 авг 2010 00:58

Гара Дембеле написа:
metodito написа:Брат, отвори очи! Гледал си друг мач... честно! Ако това те задоволява...хуу, ма,не е това истината.

Тихо ве кюрд. Браво синъо сърце ;)

Кюрд нали знаеш нали на кой ще викаш, галфон! Смешник!
Последна промяна от metodito на 27 авг 2010 00:59, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ni8
Контакти:

Мнениеот ni8 » 27 авг 2010 00:58

Мисля че ти си бил на друг мач може би някаде на острова около едни с червена звезда, да те напално са те задоволили, но уви тези сини момчета смачкаха не кой да е а шведския шампион с каквито и играчи да играе са си шампиони. Какво да кажа за нашите сини момчета ами МЕРСИ, МЕРСИ за една от най-великите футболни вечери. ГОЛЕМИ СМЕ, СИНИ СМЕ... ШАМПИОНИ СМЕ

Потребителски аватар
Nikona
Контакти:

Мнениеот Nikona » 27 авг 2010 00:59

levskifenka написа:ЧЕСТИТО,ЛЕВСКАРИ!!!СТРАХОТЕН МАЧ!Можехме да бием с разлика,но направихме пропуски.Важното е,че замириса на запалени вестници,май,май,а? :) :)
П.П:И аз бих искала да знам,откъде мога да чуя коментара на мача от гонг,че го гледах по тв.

Много обичам да слушам коментара на ТОмето И Вальо след като се прибера от мача.
http://gong.bg/view_article.php?article_id=154065
Изображение

Върни се в “Архив”