АЗ
Стяуа
Лех Познан
на ЦСКА:
Атлетико М (фенщина нищо повече)
Брюж
Лозана
Единствените отбори които искам да избегнем за Ливърпуул, Ман Сити и Ювентус!
Като гледам "късмета" на Левски в жребиите дотук, точно някой от тия 3 ще ни се натресе....

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Не искам да се заяждам, но предните години имахте късмет, тази година също с оглед на потока в който бяхте. Аз имам чувството пък, че ще се паднем със силните от първа и втора и със слаб отбор от 4таDjack_84 написа:редно е Левски да извади късмет тоя път.имам такова усещане.
batelevski написа:Не искам да се заяждам, но предните години имахте късмет, тази година също с оглед на потока в който бяхте. Аз имам чувството пък, че ще се паднем със силните от първа и втора и със слаб отбор от 4таDjack_84 написа:редно е Левски да извади късмет тоя път.имам такова усещане.![]()
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Говорех, че в потока ви където беше АИК бяха отбори като Трабзонспор и Утрехт, ако не се лъжа, който би тази вечер 4:0 СелтикJackPackage написа:batelevski написа:Не искам да се заяждам, но предните години имахте късмет, тази година също с оглед на потока в който бяхте. Аз имам чувството пък, че ще се паднем със силните от първа и втора и със слаб отбор от 4таDjack_84 написа:редно е Левски да извади късмет тоя път.имам такова усещане.![]()
Ние се паднахме с отбора с най-висок коефицент от непоставените в 3ия кръг - Калмар, а ЦСКА с отбори с общ коефицент 3 пъти по-малък от Калмар....
ако това е късмет за нас, за Вас (предполагам си фен на ЦСКА) не знам какво е.....
hristov25 написа:Всеки иска силни отбори само, че Левски и ЦСКА не са там само заради участието, а за да трупат коефицент за себе си и за България. По-добре по-леки групи с преодолими отбори, за да може да излязат и да продължат напред и догодина пак да са поставени и пак да имаме шансове за групите на Лига Европа поне там да затвърдим позициите си, а не да губим и тях!
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта