Жребий групи Лига Европа
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Roger_Federer
- Контакти:
Re: Жребий групи Лига Европа
Не ги разбирам тези работи.Никъде не виждам черно на бяло кои са тези урни,имам предвид,ние с кои отбори сме в тази трета урна?Иначе нали би трябвало да се паднем с един отбор от първа,един от втора и един от четвърта?
Урните ще ги видиш след като свършат всички мачове!
Изобщо не е вярно, че повечето отпадащи имат по-малък коефициент от Левски!
Астън Вила
Галатасарай
Локо Москва
Селтик
Въпреки това като гледам Левски ще е в трета урна, защото не останаха мачове!
Астън Вила
Галатасарай
Локо Москва
Селтик
Roger_Federer написа:Не ги разбирам тези работи.Никъде не виждам черно на бяло кои са тези урни,имам предвид,ние с кои отбори сме в тази трета урна?Иначе нали би трябвало да се паднем с един отбор от първа,един от втора и един от четвърта?
точно! Ейсега чух отборите от 1 и 2 урна вярвай ми който и оттях да се падне на Левски и Цска нашите отбори няма да имат никакви шансове срещу тях! Да не говорим, че след последните 2 изненади отпадането на турските Галата, а сега по всяка вероятност и Фенербахче току-що в 2 урна се качиха Ман Сити и Сампдория коетто означава, че те вече също могат да се паднат

botev1921 написа:Изобщо не е вярно, че повечето отпадащи имат по-малък коефициент от Левски!
Астън Вила
Галатасарай
Локо Москва
Селтик
Не съм казал всичките братле, а повечето от 10 около 5 само ва вдигат което не ви е достатъчно това е!

Ние не знам какво се радваме толкова де, в 4-та урна си има много корави отбори! Рапид Виена, Гент, Борусия Д, Йънг Бойс и т.н. Тези са по-сериозни ако питате мен от другите в трета като Металист, Розенборг и АЕК!
рънърс, аз не съм от Левски

botev1921 написа:Ние не знам какво се радваме толкова де, в 4-та урна си има много корави отбори! Рапид Виена, Гент, Борусия Д, Йънг Бойс и т.н. Тези са по-сериозни ако питате мен от другите в трета като Металист, Розенборг и АЕК!
Към 4 сложи и Паок(Солун) Парадоксалното е, че Паок качват в 3 Бате, но пък едва ли са по-слаби от тях

-
- Контакти:
runnersa написа:donkostadin написа:Уважавам Ботев(пд) , но не си прав
3 изненади вече са станали ,те не са изненади а отпадане на отбор с по-голям коефициент от нашият
Левски
Литекс
Спортинг
и чакаме:
Хайдук -Унирея 4:1(унирея е с по висок коефициент)
Лех-Днипро 1:0(днипро е с по висок коефициент)
Гент -Фейнорд 0:1(фейнорд е с по висок коефициент)
Аустрия -Арис 0:1(аустрия е с по висок коефициент)
карпати-галатасарай 2:2(галата е с по висок коефициент)
динамо минск-брюж 1:2(брюж е с по висок коефициент)
грасхопърс-стяуа 0:1(стяуа е с по висок коефициент)
трабзон-ливърпул0:1(ливърпул е с по висок коефициент)
апоел-хетафе 0:1(хетафе е с по висок коефициент)
фенербахче-паок 0:1(фенербахче е с по висок коефициент)
има и още но те са много фантстични да станат
И кога отпаднаха тези 3 отбори какви са резултатите на реваншитеМомче стига си са правил на интересен! Иначе от тези които си изброил Фейенорд, Стяуа,Ливърпул, Хетафе на 90% са сигурни за групите мое мнение! Изненади може да се чакат от УНирея,Днипро,Аустрия, Фенербахче и в по-малка степен от Галатасарай и Брюж всеки случай трябва да ви стигнат за 3 урна, но за 2 е немислимо
Някой преди 4-5 часа ми викаха че се правя на интересен
е за левски не познах

donkostadin написа:runnersa написа:donkostadin написа:Уважавам Ботев(пд) , но не си прав
3 изненади вече са станали ,те не са изненади а отпадане на отбор с по-голям коефициент от нашият
Левски
Литекс
Спортинг
и чакаме:
Хайдук -Унирея 4:1(унирея е с по висок коефициент)
Лех-Днипро 1:0(днипро е с по висок коефициент)
Гент -Фейнорд 0:1(фейнорд е с по висок коефициент)
Аустрия -Арис 0:1(аустрия е с по висок коефициент)
карпати-галатасарай 2:2(галата е с по висок коефициент)
динамо минск-брюж 1:2(брюж е с по висок коефициент)
грасхопърс-стяуа 0:1(стяуа е с по висок коефициент)
трабзон-ливърпул0:1(ливърпул е с по висок коефициент)
апоел-хетафе 0:1(хетафе е с по висок коефициент)
фенербахче-паок 0:1(фенербахче е с по висок коефициент)
има и още но те са много фантстични да станат
И кога отпаднаха тези 3 отбори какви са резултатите на реваншитеМомче стига си са правил на интересен! Иначе от тези които си изброил Фейенорд, Стяуа,Ливърпул, Хетафе на 90% са сигурни за групите мое мнение! Изненади може да се чакат от УНирея,Днипро,Аустрия, Фенербахче и в по-малка степен от Галатасарай и Брюж всеки случай трябва да ви стигнат за 3 урна, но за 2 е немислимо
Някой преди 4-5 часа ми викаха че се правя на интересен
е за левски не познах
Братле всъщност и за Спортинг не позна! Точно на интересен се правеше не знам с кви очи пишеш тука 2 от 3 отбора дето ги отписа предварително влязоха в групите!

Разпределение на урните за жребия
1 урна - Ливърпул, Севиля, Порто, Виляреал, ЦСКА Москва, ПСВ, Атлетико Мадрид, Зенит, Ювентус, Спортинг, Щутгарт, АЗ Алкмаар
2 урна - Стяуа, Лил, Динамо Киев, Андерлехт, Байер Л., ПСЖ, Брюж, Палермо, Хетафе, Бешикташ, Ман. Сити, Сампдория
3 урна - Спарта Прага, АЕК, Металист, Левски, Розенборг, Залцбург, ЦСКА София, Одензе, Наполи, Борусия Д, Динамо Загреб, БАТЕ Борисов
4 урна - Арис, Рапид В, ПАОК, Лех, Карпати, Йънг Бойс, Утрехт, Гент, Лозана, Шериф, Дебрецен, Хайдук Сплит.
2 урна - Стяуа, Лил, Динамо Киев, Андерлехт, Байер Л., ПСЖ, Брюж, Палермо, Хетафе, Бешикташ, Ман. Сити, Сампдория
3 урна - Спарта Прага, АЕК, Металист, Левски, Розенборг, Залцбург, ЦСКА София, Одензе, Наполи, Борусия Д, Динамо Загреб, БАТЕ Борисов
4 урна - Арис, Рапид В, ПАОК, Лех, Карпати, Йънг Бойс, Утрехт, Гент, Лозана, Шериф, Дебрецен, Хайдук Сплит.
... and You'll Never Wall Alone...
Върни се в “Футбол - България”