Извънредно! ЦСКА е в Лига Европа!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Re: Извънредно! ЦСКА е в Лига Европа!

Мнениеот BaLoN » 26 авг 2010 23:52

b0b1 написа:Сега е момента да покажете, че сте истински ЦЕСЕКАРИ и да напълним Васил Левски, както миналата година с Фулъм!Със слаб или силен отбор, ЦСКА си е Марка и никога не сме отпадали от анонимници.С името може да победим само.Време е да спрем с протестите и да покажем колко обичаме отбора си!
САМО ЦСКА!

Напред червенитееее !!! ВСИЧКИ НА СТАДИОНА !!!
catch me ... if you can !

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 26 авг 2010 23:52

Sleepwalker написа:Честито и на Цска!Трябваше да бият за самочувствие все пак!Трябва да си извадят правилните изводи след тези два мача с ТНС.Успех в групите!

Към левскарите искам да се обърна да не се дразнят с цесекарите!Момчета,днес направихме страхотен мач,темата ни във форума мина 240 страници!Пишете си там,нека да се израдваме истински на успеха!Не се заяждайте с цесекарите,те също си имат повод за радост! :)
За нас са нормални успехите и затова не "пощръкляваме" като вас, при всяка победа или реми!! Изчакайте си жребия утре-щото пак ще плачете в нашият форум следобед!!

Потребителски аватар
gld_84
Контакти:

Мнениеот gld_84 » 26 авг 2010 23:53

Аз лично хич не съм доволен от играта ни, Караджов е гола вода и при всяко центриране изтръпвам, нямаме 4 здрави защитника, нямаме плеймейкър, а отпред 3-ма нападатели тип таран (?!?), които повече си пречиха, отколкото да се допълваха. Единствената добра новина дойде малко след мача, а именно, че попадаме в 3-та урна за жребия. Успех при тегленето на противниците и яко стягане на футболистите. Само ЦСКА.

Потребителски аватар
teksas_CSKA
Контакти:

Мнениеот teksas_CSKA » 26 авг 2010 23:53

Това е голям успех за малка България!Два отбора в лига европа и то втора година поред!Не трябва да се караме и псуваме,а да празнува ме!

Потребителски аватар
killer
Контакти:

Мнениеот killer » 26 авг 2010 23:59

soilwork написа:
НКВД- написа:В каква ЛЕ ще играете със 15-16 футболиста , като 4-5 от тях игратя професионален футбол по милост ..... ще имате 6 седмици мачове сряда-събота , как ще издържите сами си правете сметката ..... очакват ви срамни загуби в ЛЕ и А група ..... просто ще се наложи да вкарвате в мачовете по 3-4 юноши и ще се излагате със срамни резултати :) :) :)
Щом с този отбор влизаме с 3 победи и един равен ,а вие "великаните" с 2 победи и 2 равни-значи пак сме по-добре от вас :mrgreen: :mrgreen:

Абе, пич, айде да не се заяждаме излишно, а да погледнем реално нещата
Не знам даи сте играли черно тото с резултата от мача, ама некви дърводелци да не можте да биете, и то да додрапате до равен едва след като са им изгонили футболист - нещо не сте много в час. И то втори мач в Европа имате човек повече, че да победите.
Миналата година бяхте 48 от 48 отбора, тая година не ви виждам да сте по-напред. Че те половината ви футболисти не са с нищо по.различни от тия юнаци, които остраните.
Не го знам Гьорето какъв треньор е, ама ми е така нещо като анонимник. И като ви гледаме карето италианци и Шеридън, дето дои на тия аматьори не е вкарал - май ще се молите да спрете само на 0 0 6 1:17

FIDEL
Контакти:

Мнениеот FIDEL » 27 авг 2010 00:00

Много баби се насъбраха около топката - дано не излезе хилаво бебе.... :mrgreen: Коментаторът е N 1 !!!!!

king1979
Контакти:

Мнениеот king1979 » 27 авг 2010 00:01

Браво и на 2 български отбора,поне ще има емоции до нова година,а и Литекс играха много добре,но уви.Да пожелаем успех на нашите отбори,макар че въобще не сме за там,няма какво да се лъжем-футболът ни е трагичен.ЦСКА-голяма мъка на реванша,поне не паднаха,а Левски-нищо хубаво не видях-мъка и луд късмет,даже и по слаби бяха.Успех при жребия на нашите отбори,макар че пак ще има много смях със нас.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 27 авг 2010 00:01

хахах продължавайте да се заяждате..големи сте!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Rodn1

Мнениеот Rodn1 » 27 авг 2010 00:02

teksas_CSKA написа:Това е голям успех за малка България!Два отбора в лига европа и то втора година поред!Не трябва да се караме и псуваме,а да празнува ме!

Кажи ми как да празнувам след като все едно отиваме на интимна среща с Азис(Ще берем срам :? )

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 27 авг 2010 00:02

killer написа:
soilwork написа:
НКВД- написа:В каква ЛЕ ще играете със 15-16 футболиста , като 4-5 от тях игратя професионален футбол по милост ..... ще имате 6 седмици мачове сряда-събота , как ще издържите сами си правете сметката ..... очакват ви срамни загуби в ЛЕ и А група ..... просто ще се наложи да вкарвате в мачовете по 3-4 юноши и ще се излагате със срамни резултати :) :) :)
Щом с този отбор влизаме с 3 победи и един равен ,а вие "великаните" с 2 победи и 2 равни-значи пак сме по-добре от вас :mrgreen: :mrgreen:

Абе, пич, айде да не се заяждаме излишно, а да погледнем реално нещата
Не знам даи сте играли черно тото с резултата от мача, ама некви дърводелци да не можте да биете, и то да додрапате до равен едва след като са им изгонили футболист - нещо не сте много в час. И то втори мач в Европа имате човек повече, че да победите.
Миналата година бяхте 48 от 48 отбора, тая година не ви виждам да сте по-напред. Че те половината ви футболисти не са с нищо по.различни от тия юнаци, които остраните.
Не го знам Гьорето какъв треньор е, ама ми е така нещо като анонимник. И като ви гледаме карето италианци и Шеридън, дето дои на тия аматьори не е вкарал - май ще се молите да спрете само на 0 0 6 1:17
Пич малко по-трезво го давай,защото утре като се нахендрите на Манчестър Сити,Порто и Сампдория(примерно) ще пееш друга песен :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “ЦСКА”