Извънредно! ЦСКА е в Лига Европа!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Roger_Federer
Контакти:

Re: Извънредно! ЦСКА е в Лига Европа!

Мнениеот Roger_Federer » 26 авг 2010 23:39

TheClub написа:ТОва беше ясно преди предния мач :) Тибони вкара, дано продължава, чакаме Шеридън!

ПП: Мисля си че левскарите ще довтасат... дано не де :Х

Ще довтасат,ама друг път.Сега лежат пияни около Герена,но няма лошо,нека се радват.Вярно е,че не е европобеда,и лично мен,понеже слушах Левски-АИК ми стана много смешно когато Томислав Русев и Светльо Табаков крещяха като луди при победата и изкараха мача като нещо уникално и неповторимо,но така е,все пак това си е влизане в групите на ЛЕ.Сега тези,които пишат и се заяждат са дебилите,които не са ходили на мача и са комплексари,които мразят ЦСКА.
Иначе до сините дебили,които се изказват мога да пожелая приятно пасане на трева!Дано ви е вкусно

Потребителски аватар
evgenimilenov
Контакти:

Мнениеот evgenimilenov » 26 авг 2010 23:40

soilwork написа:
TheClub написа:ТОва беше ясно преди предния мач :) Тибони вкара, дано продължава, чакаме Шеридън!

Tука са вече :lol: виждам ги :lol: Сега ше почнат: "Приказката започва и бла-бла-бла...

Закво да ви почваме ? Вие се класирахте още миналата седмица - това не означава че не трябваше да победите заради коефициентите на България като се има в предвид нивото на съперника ви , но важното е че продължихте .... и като допълнение :) мисля че още не са се оправили нещата при вас ... играта ви пак не вървеше ! Айде късмет в жребия утре .

Потребителски аватар
valkata_levski
Контакти:

Мнениеот valkata_levski » 26 авг 2010 23:41

Честито пичове,жалко само че не можахте да ги биете ТКЗС-то.
Ще ви мачкаме на 1/8 финал ей 8-) 8-)

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 26 авг 2010 23:42

НКВД- написа:В каква ЛЕ ще играете със 15-16 футболиста , като 4-5 от тях игратя професионален футбол по милост ..... ще имате 6 седмици мачове сряда-събота , как ще издържите сами си правете сметката ..... очакват ви срамни загуби в ЛЕ и А група ..... просто ще се наложи да вкарвате в мачовете по 3-4 юноши и ще се излагате със срамни резултати :) :) :)
Щом с този отбор влизаме с 3 победи и един равен ,а вие "великаните" с 2 победи и 2 равни-значи пак сме по-добре от вас :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Roger_Federer
Контакти:

Мнениеот Roger_Federer » 26 авг 2010 23:43

evgenimilenov написа:
soilwork написа:

Tука са вече :lol: виждам ги :lol: Сега ше почнат: "Приказката започва и бла-бла-бла...

Закво да ви почваме ? Вие се класирахте още миналата седмица - това не означава че не трябваше да победите заради коефициентите на България като се има в предвид нивото на съперника ви , но важното е че продължихте .... и като допълнение :) мисля че още не са се оправили нещата при вас ... играта ви пак не вървеше ! Айде късмет в жребия утре .

Естествено,че не са се оправили нещата.Ето един нормален фен."Почват ни" боклуците,които вместо да се кефят от победата над АЕК се чудят как да си изкарат някоя псувня.А иначе това за коефициента,ти си поредният неразбрал.Точки се дават само ако елиминираш отбора с който играеш.Ако биеш единият мач и паднеш другия,но не продължиш,не печелиш нищо.

Rodn1

Мнениеот Rodn1 » 26 авг 2010 23:43

Както сега се радваме ...скоро ще ни се стъжни.Не съм оптимист,ама никак.Дано поне дойде някой силен отбор(Ливъпул примерно) :lol:

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 26 авг 2010 23:43

Това наистина е извънредна новина :lol: Както и да е,успех на ЦСКА,квото и да си говорим и заяждаме,без вас не е интересно.Успех утре на жребия и пратете пак чичо Митко :)
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
***cska***
Контакти:

Мнениеот ***cska*** » 26 авг 2010 23:44

valkata_levski написа:Честито пичове,жалко само че не можахте да ги биете ТКЗС-то.
Ще ви мачкаме на 1/8 финал ей 8-) 8-)

2 бг отбора извън групите. :) Невероято но факт! :shock:
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!

Koceto81
Контакти:

Мнениеот Koceto81 » 26 авг 2010 23:45

Дано се оправят контузените до мачовете в групите!!!

Сега след паузата задължително поне 2 контроли и да
започне да се избистря състава!Този Тиеро беше добър
в контролите,нека видим и аржентинеца!Имаме нужда
от креативни играчи!Девятки бол,но няма достатъчно
чисти положения!

Нека си пожелаем добър жребий!Чичо Митко е майстор!

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 26 авг 2010 23:45

Честито и на Цска!Трябваше да бият за самочувствие все пак!Трябва да си извадят правилните изводи след тези два мача с ТНС.Успех в групите!

Към левскарите искам да се обърна да не се дразнят с цесекарите!Момчета,днес направихме страхотен мач,темата ни във форума мина 240 страници!Пишете си там,нека да се израдваме истински на успеха!Не се заяждайте с цесекарите,те също си имат повод за радост! :)
Изображение

Върни се в “ЦСКА”