nedev30 написа:soilwork написа:Аре ве само Левски ли ще слушаме цяла вечер?? Ники кво прави там....да иска включване
коментара ми минава покрай учите
Споко,играл съм го 2:2.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
nedev30 написа:soilwork написа:Аре ве само Левски ли ще слушаме цяла вечер?? Ники кво прави там....да иска включване
***cska*** написа:nedev30 написа:soilwork написа:Аре ве само Левски ли ще слушаме цяла вечер?? Ники кво прави там....да иска включване
Споко,играл съм го 2:2.![]()
![]()
Никакви линкове не вървят...Добрият стар ВЕФ е без грешка!!kola_di_rienzo написа:Има ли някой, който да го гледа в нета? Ако да, дайте линк,че май не става тоя със скриването на ай пи-то в другата тема която я заключиха
nedev30 написа:Ловчанлии глътнаха въздух
soilwork написа:Невероятен пропуск на Тибони!!! Тонев бе изведен по дясното крило и напредна добре, видя свободния Тибони в нак. поле и подаде, нападателят стреля силно, но Харисън изби!! Aйде дано уцели ъгъла следващият път!!![]()
soilwork написа:Невероятен пропуск на Тибони!!! Тонев бе изведен по дясното крило и напредна добре, видя свободния Тибони в нак. поле и подаде, нападателят стреля силно, но Харисън изби!! Aйде дано уцели ъгъла следващият път!!![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта