Жребий групи Лига Европа
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Жребий групи Лига Европа
..............
"Недей да спориш с глупака, първо ще те свали до неговото ниво, а после ще те бие с опита си"
donkostadin написа:рънерс, никога не съм казал , че са идиоти!
Просто и левскари и цесекари се заяждат с глупости , но това ще продължи вечно
но ако си умерен и трезво мислещ фен мисля , че може просто да има един диалог без псувни или не знам какво си по тези форуми.Ако на някой толкова с аму избили нервите да си спретнат една среща и да се сбият за здраве ама тука да се перчат и д апишат глупости не го възприемам някак си
Да де и аз искам да има нормален диалог само, че не виждам защо не искате тях като повечето мислите, че вие нямате проблеми с такива отбори докажете го! Не искам да се заяждам просто се учудвм, че не ги искате това е шанс а докажете, че сте над нивото на Левски и Литекс в Европа не само на приказки, а на истинско ама явно нещо не сте уверени щом реагираш така

- Levski_Valencia
- Контакти:
А на вас като ви ги поднесат такива готови на тепсия вие какво правите.... Жалък ТОПЧО!
Каквото дойде ще е добре също и каквото вземем, но си мисля че тази година ЦСКА ще вземе повече от 1 точка! Мисля си и за излизане от групата, но е твърде оптимистично
[/quote]
Не че ние смъ цъфнали,обаче вие да говорите за излизане от групата... Да не визирате А група?Не се заяждам,но на този етап,да се случи това е по-вероятно,отколкото излизане на които и да е български отбор от групите на лига европа.

Каквото дойде ще е добре също и каквото вземем, но си мисля че тази година ЦСКА ще вземе повече от 1 точка! Мисля си и за излизане от групата, но е твърде оптимистично

Не че ние смъ цъфнали,обаче вие да говорите за излизане от групата... Да не визирате А група?Не се заяждам,но на този етап,да се случи това е по-вероятно,отколкото излизане на които и да е български отбор от групите на лига европа.

Павел Дочев- "Бяхме интелигентно недостатъчни" "Вкараха ни ненужен гол"
От първите 6 мача Локо Москва може да поднесе изненада не знам как е свършил 1 мач 

-
- Контакти:
runnersa написа:donkostadin написа:рънерс, никога не съм казал , че са идиоти!
но ако си умерен и трезво мислещ фен мисля , че може просто да има един диалог без псувни или не знам какво си по тези форуми.Ако на някой толкова с аму избили нервите да си спретнат една среща и да се сбият за здраве ама тука да се перчат и д апишат глупости не го възприемам някак си
Да де и аз искам да има нормален диалог само, че не виждам защо не искате тях като повечето мислите, че вие нямате проблеми с такива отбори докажете го! Не искам да се заяждам просто се учудвм, че не ги искате това е шанс а докажете, че сте над нивото на Левски и Литекс в Европа не само на приказки, а на истинско ама явно нещо не сте уверени щом реагираш така
Добре де и да ни се паднат и дори да ги бием нали знаеш какво можете да кажете
Например те не са същите отбори от миналата година бяха в шампионска лига и продадоха повечето отбори
Нигога не можеш да направиш съпоставка дали цска може да бие отбор победил левски или обратното
има хиляди примери
локо сф миналата година ви би като не знам какво, ние като ги бихме 5:0 или 5:1 не знам колко беше какво означава това?
или изобщо означава ли нещо
-
- Контакти:
runnersa написа:От първите 6 мача Локо Москва може да поднесе изненада не знам как е свършил 1 мач
1:1
това и вас ви изкачва маи нагоре ако стане
donkostadin написа:runnersa написа:donkostadin написа:рънерс, никога не съм казал , че са идиоти!
Добре де и да ни се паднат и дори да ги бием нали знаеш какво можете да кажете
Например те не са същите отбори от миналата година бяха в шампионска лига и продадоха повечето отбори
Нигога не можеш да направиш съпоставка дали цска може да бие отбор победил левски или обратното
има хиляди примери
локо сф миналата година ви би като не знам какво, ние като ги бихме 5:0 или 5:1 не знам колко беше какво означава това?
или изобщо означава ли нещо
Специално за Батето ако биете си мисля, че всеки ще ви го признае защото те показват с всяка година, че вървят нагоре, а не надолу

-
- Контакти:
рънерс казвай по рано де от кой си:)
не знам но според мен нямате шанс тази вечер
donkostadin написа:рънерс казвай по рано де от кой си:)
Не знам братле ако вкараме ранен гол може ама иначе...
Имах предвид може да стане нещо ако вкараме ранен гол сигурно си са досетил

Според мен можем да измъкнем победата, но за класиране ще е много трудно

- Roger_Federer
- Контакти:
Пичове цесекари,да не говорим подобни глупости,че сме се класирали.Това е футбол и има 90 мин. ,а отборът ни не е световна футболна сила в момента.Има си реванш,бием ги тези или там елиминираме ги и тогава вече мислим за групите.
Върни се в “Футбол - България”