aisogludingfioler написа:Манчестър, Реал, Аякс, Жилина и нещата заспиват.
дам и Жилина печелят групата

[offtopic]Тоя от Жилина снощи вкара страшен гол

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Madridist написа:Аз искам Реал да избегне единствено Лион. Няма такъв кошмар![]()
Бих желал да играе в една група с Манчестър Юнайтед и най-вече Шалке 04 . Раул да стъпи на Бернабеу с фланелка на друг отбор, наистина ще бъде много интересноОт 4 урна лично аз нямам никакви претенции,мисля си,че с който и да играем няма да имаме никакви проблеми(единствено можем да срещнем трудности с руските степи при гостуване на Рубин )
pomiqrat написа:Барселона ----Ман Юн----Интер--------Челси-----------Арсенал------Байерн М---------Милан
Вердер -------Реал М------Валенсия----Рома------------Бенфика-----Панатинайкос----Марсилия
Рейнджърс---- Аякс-------Шалке-------Копенхаген----Брага---------Базел-------------Спартак М
Жилина-------Партизан---Рубин---------Бурсаспор------Клуж---------Апоел Тел--------Твенте
Лион
Шахтьор
Тотнъм
Оксер
DmG написа:pomiqrat написа:Барселона ----Ман Юн----Интер--------Челси-----------Арсенал------Байерн М---------Милан
Вердер -------Реал М------Валенсия----Рома------------Бенфика-----Панатинайкос----Марсилия
Рейнджърс---- Аякс-------Шалке-------Копенхаген----Брага---------Базел-------------Спартак М
Жилина-------Партизан---Рубин---------Бурсаспор------Клуж---------Апоел Тел--------Твенте
Лион
Шахтьор
Тотнъм
Оксер
доста ще уцелиш !
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
eelche написа:В 4-та урна можеше да е Левски![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: boabbb и 4 госта