От една страна искам Челси да избегне Реал (Мадрид) и Аякс но пък от друга страна искам Анчелоти да му натири носа на Моуриньо заради миналия сезон.
Така,че бих искал да видя следното :
Челси
Реал (Мадрид)
Спортинг Брага
Твенте
Жребий за ШЛ, прогнози, мнения, желания
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Жребий за ШЛ, прогнози, мнения, желания
unist_gp написа:runnersa написа:unist_gp написа:с който и да се паднат Жалките 04 ще ядат бой... най много да бият Жилина с 1-0 ама срещу ТелАвив, Партизан или Оксер нямат шанс
Абе брат ти си ебати негативно настроения човек недей така си хванеш рак за бг отборите разбрахме ама тия пък що ги храниш така?
защото съм от Дортмунд, защото Жалке 04 са един много измислен отбор, толериран от нацистите
а факта, че България също е била подкрепяна о нацисти в даден период от време, това прави ли ни жалки??
Neron написа:Tribune Bessica написа:Нашата група е следната
1.ГОЛЕМИЯТ БАЙЕРН
2.ОСМИНАРЕАЛКИТЕ
3.КОПЕНХАГЕН
4.ПАРТИЗАНЕ и отиваме до Белград да гледаме БАВАРСКИЯ КОЛОС![]()
Предпочитам ходене до Атина отколкотo Белград.
Аз пък бих сложил там Клуж, че на мене пък най-близко ми е Румъния

Предполагам, че ще играят домакинствата си в Букурещ

Като фен на Аякс,една група Лион,Панатинайкос,Аякс,Жилина ми звучи прекрасно!:)))
Pro.Daeg написа:От една страна искам Челси да избегне Реал (Мадрид) и Аякс но пък от друга страна искам Анчелоти да му натири носа на Моуриньо заради миналия сезон.
Така,че бих искал да видя следното :
Челси
Реал (Мадрид)
Спортинг Брага
Твенте
Анчелоти ако се срещнат може други неща да му прави на Моуринъо

Днес ли е жребият???
Айде дано на моите им се падне лека група
Айде дано на моите им се падне лека група

Тези Брага кога са играли някъде в Европа .. пък даже да и в 3та урна 

В 4-та урна можеше да е Левски

Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
Барселона ----Ман Юн----Интер--------Челси-----------Арсенал------Байерн М---------Милан
Вердер -------Реал М------Валенсия----Рома------------Бенфика-----Панатинайкос----Марсилия
Рейнджърс---- Аякс-------Шалке-------Копенхаген----Брага---------Базел-------------Спартак М
Жилина-------Партизан---Рубин---------Бурсаспор------Клуж---------Апоел Тел--------Твенте
Лион
Шахтьор
Тотнъм
Оксер
Вердер -------Реал М------Валенсия----Рома------------Бенфика-----Панатинайкос----Марсилия
Рейнджърс---- Аякс-------Шалке-------Копенхаген----Брага---------Базел-------------Спартак М
Жилина-------Партизан---Рубин---------Бурсаспор------Клуж---------Апоел Тел--------Твенте
Лион
Шахтьор
Тотнъм
Оксер
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
eelche написа:В 4-та урна можеше да е Левски![]()
![]()
Абе Аланколу вие изобщо не сте играли тук завършихте на 13 точки разлика от 1 и ми говориш глупости то бива бива ама