ЦСКА капарира Базил де Карвальо!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
cskara_92
Контакти:

ЦСКА капарира Базил де Карвальо!

Мнениеот cskara_92 » 26 авг 2010 10:47

ЦСКА ще опита да привлече нападателя на Локомотив Пловдив Базил де Карвальо през зимната пауза в първенството. Вчера в ранния следобед босовете на двата клуба - Димитър Борисов и Константин Динев, са имали среща, по време на която са обсъждали евентуалното преминаване на голаджията при червените. Очаква се ЦСКА да капарира Карвальо, като заплати в аванс известна сума на черно-белите, за да си гарантира предимство при преговорите през зимата.
Както "Тема Спорт" информира, армейците пропиляха златна възможност да привлекат Гара Дембеле преди два месеца. Французинът им бе предложен от Коко Динев, но от ЦСКА му отговорили, че ще си намерят по-добър от него. След това Левски излезе с оферта на Дембеле и така той се озова на "Герена" и веднага се превърна в новия любимец на сектор Б.
"Карвальо няма да го дам на Левски. Той може да отиде в ЦСКА. Аз ще намеря друг, който ще е по-добър от него", каза Коко Динев.
"Говорихме с Локо Пловдив. Този футболист представлява интерес за нас. Може да го привлечем през зимата, но още нищо не е сигурно", призна пред "Тема Спорт" президентът на армейците Димитър Борисов.

http://www.temasport.com/news/view/%D0% ... /news:2564
Мисля,че това е точният нападател за нас,поне 5 класи е над Мигел и Саидходжа.Според мен с Митко Илиев,Шеридан и Карвалио ще имаме добра конкуренция в атака ;)

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Re: ЦСКА капарира Базил де Карвальо!

Мнениеот Гуу » 26 авг 2010 10:52

След само 3 мача и разбрахме, че е добър...това е несериозно...
Коко Динев каза, че този е по-добър от Гарра Дембеле и "титаните" бързат да не повторят грешката с изпускането на въпросния Дембеле и взимат Карвальо още от сега...да бяха изчакали поне още малко.

Потребителски аватар
lucio
Контакти:

Мнениеот lucio » 26 авг 2010 10:59

Това не може да е истина, те борчовете не си плащаха до вчера, а видиш ли днес и пари напред давали :)

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 26 авг 2010 11:02

Бе да го вземаме! Ако не става-няма да го плащаме и всичко е о.к :lol:

Потребителски аватар
Tribune Bessica

Мнениеот Tribune Bessica » 26 авг 2010 11:03

Нищо чудно ;). Коко е болен цскар попринцип ;). Все пак нищо не ми се иска да продаваме на вас,защото знам,че не плащате,а така не си струва дори калеврите му да ви продадем :mrgreen:. Успех днес ей!

ПЛОВДИВ Е ЧЕРНО-БЯЛ!

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 26 авг 2010 11:05

Tribune Bessica написа:Нищо чудно ;). Коко е болен цскар попринцип ;). Все пак нищо не ми се иска да продаваме на вас,защото знам,че не плащате,а така не си струва дори калеврите му да ви продадем :mrgreen:. Успех днес ей!

ПЛОВДИВ Е ЧЕРНО-БЯЛ!

Той Коко Динев не пада от Марс, ако си мислиш, че ще се остави да не му платят заради милите "титанови, червени" очи, жестоко се лъжеш. Вярно е, че е цесекар, ама това не означава, че ще се излъже току-така да го завлечат с пари. ;)

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 26 авг 2010 11:10

lucio написа:Това не може да е истина, те борчовете не си плащаха до вчера, а видиш ли днес и пари напред давали :)

E то това ще му е на Коко Динев-едно авансче и повече няма :lol: :lol: Балъците да плащат! Ние сме ЦСКА!!

mandalay
Контакти:

Мнениеот mandalay » 26 авг 2010 11:11

Като е толко голям ЦСКА-р, Коко ще не вземе отбора? Да видим и ние най-накрая собственик от нашта клубна принадлежност. Аман от говеда на ложата на Армията!

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 26 авг 2010 11:16

Боже, някакъв посредствен играч от Лига 2 на Франция тук е звезда. Те такива като него свободни агенти лятото с лопата да ги ринеш. :lol:

Потребителски аватар
lucio
Контакти:

Мнениеот lucio » 26 авг 2010 11:16

soilwork написа:
lucio написа:Това не може да е истина, те борчовете не си плащаха до вчера, а видиш ли днес и пари напред давали :)

E то това ще му е на Коко Динев-едно авансче и повече няма :lol: :lol: Балъците да плащат! Ние сме ЦСКА!!

:) :) :)

Върни се в “ЦСКА”