Има ли наистина раздор в Левски ?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Има ли наистина раздор в Левски ?

Мнениеот metodito » 25 авг 2010 14:40

Дал' да вярваме... хм. Бе във всяка лъжа има доза истина - това е неоспорим принцип! Има ли подобно напрежение, то могат да се обвиняват единствено Гонзо и Ясен. И двамата не са интелектуални виртуози, едва ли са и добри педагози, а повечето футболисти на акъл са като 15-годишни и ако не ги водиш за носа, ще стане анархия. Знаем как беше на Армията - изгониха си треньора и стана, к'вото имаше да става. Ако не е вярна, също тъпо, интригантите от "Мач" - а могат да направят голям проблем.
А Дарко и Гаджев са обективно най-добрите футболисти, заедно с Петков и Жо. ;)
Има и друг човек, който може да прави проблеми - Кривия. В Черно море нали мътеше водите?

Бе аз не вярвам, но, както казах: във всяка лъжа има доза истина .

Потребителски аватар
Бат'Ники
Контакти:

Мнениеот Бат'Ники » 25 авг 2010 14:51

Благодаря на Червения брат с косата.Наистина скандала вдига тиража.

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 25 авг 2010 15:53

Не съм ви чел постовете, но ми стигаше да видя източника и ми стана ясна работата!... :evil: Само се чудя как този пасквил не е излезнал в "Чорба дзибао" ("Тема спИрт")?!... :evil:
Отдавно знаете мнението ми за помиярската Джурналистика, така че не смятам да ви отегчавам повече... :o
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
zap_lv
Контакти:

Мнениеот zap_lv » 25 авг 2010 16:07

Едва ли има такъв раздор и разделяне на групички в отбора ,все пак предстой изключително важен мач на Левски и е нормално преди него да се пише за някакви псевдо скандали и прочие .Това се прави с единствената цел да се внесе смут в колектива .Историята помни много такива случай ,когато преди даден важен мач за един отбор веднага излизат скандални публикации.А и замислете се ,преди важен мач на някой отбор интересът към него рязко се повишава и за да си увеличат рейтинга някой медии прибягват до "скандали".
Единствения спортен сайт ,на който вярвам на 100 % е http://www.gong.bg ,всички други гледат "жълтото",клюките и скандалите.Поздравления за екипа на
http://www.gong.bg за това ,че след толкова години не са се поддали на ефтиния рейтинг и не са пожълтели като други медии ,а са останали истински .

лъв
Контакти:

Мнениеот лъв » 25 авг 2010 16:51

Че защо да не ръкомаха Гаджев и Минев да псува и да бута като хамалин! Като гледате гонзо-на какво ги учи?! Да псуват,да ръкомахат,да скачат йато гащати петли по терена! Кривия и той дойде да командори! Сега Петков бил лош! като вадеше отбора-не беше! Мангасарска история! Столипиновска! Мнооого има да патиме :o

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 25 авг 2010 17:29

Едно време леля ми, да е жива и здрава, ми разказваше приказката "Лъв със заешка опашка", лъв :roll: !...
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

лъв
Контакти:

Мнениеот лъв » 25 авг 2010 18:06

Браво на леля ти :) И"Цар Лъв"има приказка :) Ще мине време ,пак ще говорим! На борат вяра-НИКОГА! И на такива около него свиркаджии-също! ;)

didayyord
Контакти:

Мнениеот didayyord » 25 авг 2010 19:09

Гуу написа:
[center]Футболистите на Левски ядосани на Тасевски и Гаджев[/center]

Сериозно напрежение цари в лагера на Левски преди решителния мач реванш срещу АИК от плейофа за Лига Европа, пише "Меридиан мач". Повечето футболисти на "сините" са настръхнали срещу двама свои съотборници в лицета на Дарко Тасевски и Владимир Гаджев. Двамата напоследък демонстрират прекалено високо самочувствие в съблекалнята, а в същото време не се представят толкова добре на терена.

Македонецът е толериран от спортно-техническия щаб на тима, който продължава твърдо да залага на него, независимо от някои неубедителни изяви, които показва. Той дълго време лекува контузия на коляното и все още не може да намери верния ритъм. Освен това съотборниците му недоволстват от прекалено близките му отношения със спортно-техническия директор Георги Иванов - Гонзо.

Ситуацията с Владимир Гаджев е дори още по-обтегната. Юношата на "сините" демонстрира прекалено високо самочувствие и дори си позвалява да прави забележки на играч като Александър Александров - Кривия. Освен това част от футболистите не са съгласни с избора на ръководството, той да бъде капитан на тима в отсъствието на Георги Петков и Христо Йовов и дори са го подкачали как лентата му е тежала в първия мач с АИК в Стокхолм.

"Меридиан мач"

http://football.sportal.bg/news.php?news=255467

Това сигорно е писано от Георги Атанасов.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 26 авг 2010 07:12

Абе то в едно семейство,дето е от двама души,чат-пат се карат,а какво остава за един отбор от 23-24 човека.Нали не си мислите,че в съблекалнята футболистите се държат за ръце и си припяват :"Зайченцето бяло"?Важно е какво става на терена!Цветанов каза за отбора от САЩ'94:"Разбира се,че имаше групички,разбира се,че имаше "престрелки",разбира се,че се гледахме накриво,но когато стъпехме на терена,всичко оставаше в съблекалните и бяхме като едно цяло!"Това,в крайна сметка,е важното!Когато на едно място са събрани силни характери("остри камъни") естествено ще прехвърчат искри.Да не предпочитате да видите в Youtube снимки на играчи на Левски,които се целуват? :) :) :)

emko
Контакти:

Мнениеот emko » 26 авг 2010 13:28

Стига с тези раздори точно преди мача. Бях пуснал коментар по темата, но явно е нарушил някои правила и е премахнат от модераторите, за което се извинявам, но в нашите журналисти няма капка морал. Гледат да нагнетят напрежение в отбора преди важния мач!! Злобата е много голяма!
http://www.naploshtada.ovo.bg - коментари, мнения, анализи и .....

Върни се в “Левски”