Είναι! Τώρα παίζετε για Levskipetros_mavros написа:Гара Дембеле написа:Неграмотен си !!!
Този на снимка е ли Γκάρα Ντεμπελέ
Маи игра в 2 група при нас

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Είναι! Τώρα παίζετε για Levskipetros_mavros написа:Гара Дембеле написа:Неграмотен си !!!

petros_mavros написа:Гара Дембеле написа:Неграмотен си !!!

soilwork написа:Είναι! Τώρα παίζετε για Levskipetros_mavros написа:Гара Дембеле написа:Неграмотен си !!!

soilwork написа:Αύριο το βράδυ, τρεις βουλγαρικές ομάδες CSKA, Levski και Litex παίξει δευτερόλεπτο τους αγώνες σε ομάδες του Europa League!petros_mavros написа:Някои може ли да каже как става
1ЧЛ -направо вътре или плеиофф
2 Ле йлй Чл
3 Ле
4Ле
5Ле
Тарсих ама ништо не открих и много трудно за разбиране сега Лефски и Сесека в Оуефа ли ше са
ами други отбори каде играиат ,

[/quote] Не!! Писах че е той и сега играе в Левски! Какво е това недоверие?
[/quote] Не!! Писах че е той и сега играе в Левски! Какво е това недоверие?  

Всъщност знам 4 думи, но не знам как се пишат
  Всъщност знам 4 думи, но не знам как се пишат   

Tommi написа:Само аз ли във форума не знам гръцкиВсъщност знам 4 думи, но не знам как се пишат

Aз съм учил старогръцки-обаче не помня нищоkokic1986 написа:Tommi написа:Само аз ли във форума не знам гръцкиВсъщност знам 4 думи, но не знам как се пишат

Аз и толкова не знам
 Ползвам Гугъла за по прости изречения
 Ползвам Гугъла за по прости изреченияГуу -какво писа тука?Гуу написа:soilwork написа:Αύριο το βράδυ, τρεις βουλγαρικές ομάδες CSKA, Levski και Litex παίξει δευτερόλεπτο τους αγώνες σε ομάδες του Europa League!petros_mavros написа:Някои може ли да каже как става
1ЧЛ -направо вътре или плеиофф
2 Ле йлй Чл
3 Ле
4Ле
5Ле
Тарсих ама ништо не открих и много трудно за разбиране сега Лефски и Сесека в Оуефа ли ше са
ами други отбори каде играиат ,
Σε περίπτωση που η ΤΣΣΚΑ ελπίδα να κερδίσει πειστικά

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта