ПРОТЕСТ СРЕщУ МОДЕРАТОРИТЕ
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Sleepwalker
- Контакти:
Re: ПРОТЕСТ СРЕщУ МОДЕРАТОРИТЕ
Абе момче,напусни форума и не се връщай,колкото повече стоиш,толкова повече сам себе си унижаваш!Защо продължаваш да дразниш хората и да провокираш не до там цензурирани постове?Не виждаш ли,че никой не е съгласен с тебе и не те подкрепя!?Имай поне малко самоуважение и напусни!

stenly написа:FCB ., от това, което чета до този момент, виждам само, че няма как да се получи протест. Просто си единственият, който не иска да спазва правилата и да води нормална дискусия тук. Може би трябва да помислиш по този въпрос.
Иначе тази тема, по изключение ще я оставим, надявам се и останалите потребители да вземат отношение. Току-виж още някой смята, че не трябва да има правила.
Колкото до mike28, смятам, че си върши перфектно работата. Надявам се скоро да имаме още такива попълнения като него!
Стенли, и аз се надявам, че тук вече ще може да се води нормална дискусия, която не изключва безобидни фенски закачки.
Надявам се и, че г-н Александров ще посвещава повече врема на сайта, отколкото на лагерите на ЦСКА в чужбина и титаничните дискусии дали да е централен защитник Коловати или не-това е проблем на националният селекционер, а господата от "Гонг", ако са толкова вещи в работата, да се захванат те с нея, защото критикуването, когато не носиш отговорност, е много лесно

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
-
- Контакти:
незнам но този потребител ако дразни с големите букви и цветове дразни очите а за хората като мен които ползват говорящи програми много трудно от пръв прочит могат да схванат съобщението на потребителя
който не му изнасят правилата на форума да напуска няма да съжаляваме
който не му изнасят правилата на форума да напуска няма да съжаляваме
Завинаги оставам аз Левскар, Левскар дори и след смъртта
Кашчей написа:stenly написа:FCB ., от това, което чета до този момент, виждам само, че няма как да се получи протест. Просто си единственият, който не иска да спазва правилата и да води нормална дискусия тук. Може би трябва да помислиш по този въпрос.
Иначе тази тема, по изключение ще я оставим, надявам се и останалите потребители да вземат отношение. Току-виж още някой смята, че не трябва да има правила.
Колкото до mike28, смятам, че си върши перфектно работата. Надявам се скоро да имаме още такива попълнения като него!
Стенли, и аз се надявам, че тук вече ще може да се води нормална дискусия, която не изключва безобидни фенски закачки.
Надявам се и, че г-н Александров ще посвещава повече врема на сайта, отколкото на лагерите на ЦСКА в чужбина и титаничните дискусии дали да е централен защитник Коловати или не-това е проблем на националният селекционер, а господата от "Гонг", ако са толкова вещи в работата, да се захванат те с нея, защото критикуването, когато не носиш отговорност, е много лесно
Всички, които са част от екипа на Гонг и Gong.bg посвещават достатъчно време за сайта и повярвайте ми дори и на форума, така че не ни смятайте за хора, които се намират някъде далеч... напротив! А и в Гонг всеки носи отговорност за думите си

Модераторите не са ви враг!
Предполагам, че юнака дето така се напъва да пише с големи букви, че по-така ясно и контрастно да му се виждат правописните грешки, сигурно е ненадминат в sms-ите...... Аз също съм за правилата ( не че винаги се спазват, ама нейсе ), на който не му оттърва......, а колкото до това до колко си носят хората от "Гонг" своята отговорност за думите си?! Не съм много съгласен с модератора, ама също " нейсе", кой ли ме пита ?! ))))
С кой модератор не си съгласен по-точно?
Кажи си мнението, така и така сме го подкарали на откровения днеска.
mike28 написа:С кой модератор не си съгласен по-точно?
абе я кажете кои са модераторите
да се знае!!!!
Пич, не се вързвай за всяка дума, никого не искам да обиждам, просто stenly толкова уверено пише, че всеки в Гонг носи отговрност за думите си, а не съм убеден, че знае дали е точно така! Аз поне не мисля, че е така, но пък всеки си има право на мнение!
- stefan_bg2
- Контакти:
Едно ще кажа и аз.Правилата са създадени за да се спазват, нали е така?На който не му оттърва...аут.Ще се изразя малко исторически: "ерес" означава отклонение, отделяне от дадена религия, а реформаторкси учение означава самото дейстивие за някаква промяна на сегашното, прав ли съм, уважаеми модератори?.Мисля, че правилата трябва да се спазват. 

Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини
Върни се в “Футбол - България”