Има ли наистина раздор в Левски ?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Re: Има ли наистина раздор в Левски ?

Мнениеот JackPackage » 25 авг 2010 11:35

Ако има някакво напрежение в отбора, то е по посока Гоше Петков - ръководство, не е срещу Дарко и Владо.... :?
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 25 авг 2010 11:35

vesodoc написа:Cesc Fabregas,
както винаги железен!!!
Напълно съм съгласен с теб!
Дано това да са глупости от чорбарската преса, тяхната верица!!!
Утре нека ние сме с Левски и Господ нека е с нас !!!
САМО ЛЕВСКИ!!!!!!!!

Благодаря! ;)
Важното е дори в даден момент резултата да е негативен за нас, да останем спокойни, да не се почва с вандализмите, и да подкрепяме през цялото време нашите хора! :!: :geek: Сигурен съм, че ако това е налице, няма начин да не ни зарадват с победа!
Успех утре, и Само Левски! :geek:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 25 авг 2010 11:36

Гуу написа:
Samoyl написа:Абе не се впечатлявайте от такива статии. Това са измислици :) Въобще не обръщайте внимание

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/6a/CSKA_roots_bg.png

По добре се забавлявайте, например от този линк може да видите че цска не е задължително да е наследник АС-23 , а може да е на Омуртаг и Мусала ( Подуене ), което ще рече че сме "братя" :D

Ако пък сега ми кажеш кое е общото между "раздора в Левски" (каквото е и темата тук) и линка, който постна...? :roll:

е тема на Левски без да има заяждане с ЦСКА не може да има... така им е по-добре :!:
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 25 авг 2010 11:36

Мамка им мръсна на чорбарските медии - веднага започнаха да съботират отбора преди най-важния мач за сезона! Подкрепяйте си отбора и не слушайте злобни червени коментари по медиите!
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 25 авг 2010 11:37

Пълни глупости!!! Журналята в момента няма за какво да се хванат с ЦСКА и "захапаха" Левски! Българска работа....вместо да излязат със заглавие от сорта на "Подкрепете българските отбори" "Всички на мача" и т.н те се чудят какво да "изсмучат" от пръстите си

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 25 авг 2010 11:37

vesodoc написа:
Гаджев наистина не играе в топ форма.
Изобщо какво става ?????

Гаджев никога не е бил във форма. Просто вкара един гол срещу Миньор и ги определихте за най-великия полузащитник в България. Какво точно пък става в ПФК Левски не мога да схвана. 2-ри в първенството и всички шансове да влязат в групите на ЛЕ
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 25 авг 2010 11:37

Малко съм доволен, че излезна тази информация, не за друго, а че сега левскарите най-после ще разберат какво ни е на нас, преди всеки важен наш мач да се залива ЦСКА с помия.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 25 авг 2010 11:39

POPCORN написа:е тема на Левски без да има заяждане с ЦСКА не може да има... така им е по-добре :!:

По тоя повод - какво точно правите в тази тема вие :lol:

При ЦСКА това го казва почти всяка медия че има групички, настроения и т.н., а тук говорим само за ММ
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 25 авг 2010 11:39

JackPackage написа:
POPCORN написа:е тема на Левски без да има заяждане с ЦСКА не може да има... така им е по-добре :!:

По тоя повод - какво точно правите в тази тема вие :lol:

При ЦСКА това го казва почти всяка медия че има групички, настроения и т.н., а тук говорим само за ММ

Кой от коментарите тук е заяждане ? :roll:

Потребителски аватар
Samoyl
Контакти:

Мнениеот Samoyl » 25 авг 2010 11:40

POPCORN написа:
Гуу написа:
Samoyl написа:Абе не се впечатлявайте от такива статии. Това са измислици :) Въобще не обръщайте внимание

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/6a/CSKA_roots_bg.png

По добре се забавлявайте, например от този линк може да видите че цска не е задължително да е наследник АС-23 , а може да е на Омуртаг и Мусала ( Подуене ), което ще рече че сме "братя" :D

Ако пък сега ми кажеш кое е общото между "раздора в Левски" (каквото е и темата тук) и линка, който постна...? :roll:

е тема на Левски без да има заяждане с ЦСКА не може да има... така им е по-добре :!:

Значи първо ние знаеме какво ви е , Вие не знаехте какво ни беше миналия сезон ? :) А и го написах в първия ми пост, не е цел да се заяда, щях да го напиша във вашия форум ако исках, а да разведра малко обстановката. Не се стягайте .... малко по лабаво го давайте :)

Върни се в “Левски”