Абонаментни карти на Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Абонаментни карти на Левски

Мнениеот plamenst7 » 24 авг 2010 20:55

Искам да засегна тази тема, предвид по-големия интерес към предстоящия мач на Левски. Все още ми е чудно, защо са толкова малко продадените абонаментни карти(мисля около 2000) при положение,че по мой изчисления парите дадени за нея ще се избият още на следващия домакински мач от първенството срещу Миньор, а картата е валидна до края на първенството. Това е предвид,че съм я взел с отстъпка,която се дава на притежателите на карти от миналия сезон.Ако я вземеш без отстъпка, парите ще се избият след още 3-4 мача. Освен това винаги имаш запазен билет за мачовете от груповата фаза на ШЛ или ЛЕ в зависимост къде участваме.Ползва се и отстъпка в цената за тези билети.Спестяваш си чакането по опашки в мачовете с по-голям интерес.Нима само 2000 човека ходят на повече от 8-10 мача на година та всички останали чакат пускането на билетите.

FC_Barcelona
Контакти:

Re: Абонаментни карти на Левски

Мнениеот FC_Barcelona » 24 авг 2010 21:09

Да не говорим, че предни години имаше и списание с картата. Така че тогава беше още по-рентабилно. Но като цяло се видя с/у Калиакра как стоят нещата - на хората им се ходи само на европейските мачове Само 2000 с/у каварненци -срамно малко

Потребителски аватар
kronos
Контакти:

Мнениеот kronos » 24 авг 2010 21:13

Аз съм от тези 2000, но по различни причини няма как да бъда на всеки мач, но но взички важни и при възможност ходя

Linkin_Park
Контакти:

Мнениеот Linkin_Park » 24 авг 2010 21:28

Картата ми струва 26 , заради намалението , а вътре има 27 билета! Сами сметнене колко ми струва един билет за мач. Дори мога да ползвам и остъпка при покупката на какъвто и да е фен артикул. ;) Тези без карти ги съветвам да се замислят , докато е време :)

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 24 авг 2010 21:37

Linkin_Park написа:Картата ми струва 26 , заради намалението , а вътре има 27 билета! Сами сметнене колко ми струва един билет за мач. Дори мога да ползвам и остъпка при покупката на какъвто и да е фен артикул. ;) Тези без карти ги съветвам да се замислят , докато е време :)

доста по нормално от нашите цени.а сега като влезнете в лига Европа какво става?трявба да си плащате билетите ли?
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 24 авг 2010 21:42

Билетите за груповата фаза се купуват отделно,но мястото ти се пази,пускат се в продажба преди другите билети с което си спестяваш висенето по опашки и са с 20% намаление спрямо стандартната цена на билета.

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 24 авг 2010 21:48

Аз лично карта не си взех,защото на мачовете от първенството на Герена (освен ако няма някакви през седмицата) няма да мога да ходя до Нова Година,защото съм на работа през уикендите...кво да праиш,не е лек студентския живот :roll: Като дойде зимата обаче,ще си взема 100 % ! Аз също щях да я взема за 26 лв. заради намалението ама...

П.П. Без намаление картата е 40 лв. !
Изображение

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 24 авг 2010 21:50

Българина не е дорасъл да си взема такива неща.За нас е по интерестно да се редиш на опашка и да се занимаваш с лелки с очилца.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 24 авг 2010 21:58

plamenst7 написа:Билетите за груповата фаза се купуват отделно,но мястото ти се пази,пускат се в продажба преди другите билети с което си спестяваш висенето по опашки и са с 20% намаление спрямо стандартната цена на билета.

а ясно , мерси.е наще са 40% остъпка ! :)
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 24 авг 2010 22:06

Е то при тия цени на картите ви си е направо задължителна по-голямата отстъпка за мачовете от груповата фаза.
Моята карта за сектор А с отстъпка излезе 53 лв.Иначе е 80 лв.

Върни се в “Левски”