Виж сега рънърс. Когато ти пишат акт ти вземат талона и ти дават копие на акта вместо талон. След месец обикновено ти идва решението и ти издават наказателно постановление. Плащаш в КАТ и си взимаш талона (банката дето се плаща е вътре в ляво). Ако не се разпишеш на акта, не ти дават копие на акта и си без талон и без акт. Е как аджеба ще си караш колата? Нали ако си тръгне са казали по станцията и те спират след 500 м и знаеш ли какво става тогава. Мисля си, че си неправоспособен водач в този случай и ще ядеш дебелия.
П.С. За това никога, ама никога не си давайте талона. Забравих го в къщи, в другото яке, в другата кола и т.н. За 20 лв. отгоре си спестявате сумати главоболия. Да не говорим, че може и да не си платиш глобата, щото талона си е теб. Нека си седи, лихви няма. Само дето не може да ти издадат бележка, че не дължиш нищо на държавата и да напускаш страната. Ама само на ушким, щото имам акт 150 лв. от години и не съм го плащал и си взех и бележка преди време и съм напускал страната. Моя страна, моя България.
Как може подобно нещо?!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Как може подобно нещо?!
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3
- TPAKTOP
- Контакти:
runnersa написа:Не знам братле така си спомням,а и го прочетох ейсега в 1 форум на тази тема явно този дето го е написал не е бил запознат с нещата както очевидно не съм и аз![]()
![]()
Иначе намерих тема която може да бъде полезна![]()
http://www.renault-bg.com/smf/index.php ... 62.30;wap2
Мерси братле попрочетох известна част от темата и общо взето явно има значение какви възражиния съм писал. Аз исписах всички редове и след това"имам още възражения" така че сега след някоя друга консултация с адвокат ще видим какво ще правим.
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
pehopeho написа:Виж сега рънърс. Когато ти пишат акт ти вземат талона и ти дават копие на акта вместо талон. След месец обикновено ти идва решението и ти издават наказателно постановление. Плащаш в КАТ и си взимаш талона (банката дето се плаща е вътре в ляво). Ако не се разпишеш на акта, не ти дават копие на акта и си без талон и без акт. Е как аджеба ще си караш колата? Нали ако си тръгне са казали по станцията и те спират след 500 м и знаеш ли какво става тогава. Мисля си, че си неправоспособен водач в този случай и ще ядеш дебелия.
П.С. За това никога, ама никога не си давайте талона. Забравих го в къщи, в другото яке, в другата кола и т.н. За 20 лв. отгоре си спестявате сумати главоболия. Да не говорим, че може и да не си платиш глобата, щото талона си е теб. Нека си седи, лихви няма. Само дето не може да ти издадат бележка, че не дължиш нищо на държавата и да напускаш страната. Ама само на ушким, щото имам акт 150 лв. от години и не съм го плащал и си взех и бележка преди време и съм напускал страната. Моя страна, моя България.
Ок братле само казвам и показвам каво чета по форумите не съм компетентен по счетение на обстоятелствата нямам кола още не искам да споря с теб братле
- TPAKTOP
- Контакти:
evolution написа:Ако е писан акт за превишена скорост, в него е записан номера на устройството с което е установена. Новите радари записват информацията и винаги могат да докажат с колко си карал. единствено може да се оспорва дали работи нормално.
Ядове ще имаш големи, но си си ги направил сам. Първо сержанта няма право да ти говори на "Ти", от там е трябвало да почнеш. Но след като си влязъл в неговия тон, по изказа ти правя заключение, че си се държал неадекватно с оглед на ситуацията ти. На селянин да правиш селски номера не води до нищо добро.
Ако в акта е записано, че обиждаш длъжностно лице по време на работа и недак си боже, че предлагаш подкуп нещата стават дебели. И при двете търпиш наказателна отговорност, не административна само. Това със свидетелите просто го забрави.
И следващия път се дръж пак като Батман /апропо, едва ли си карал с 55 км/ч./
Въпроса е че не съм карал с превишена скорост! Проблема е обидната реплика "комплексар"!!! НИкой никъде не споменава превишена скорост! Жалко че не съм в офиса да ви го сканирам да се посмеете малко и вие! А за говоренето на "ти" е прието като той почне и аз да превключа! Всеки полицай който ме е спирал като ме види че съм на 25г ми говори на "ти" а вече след развиване на ситуацията си му говорех на "ти" защото не изпитвах никакво увагжение към него!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
TPAKTOP написа:evolution написа:Ако е писан акт за превишена скорост, в него е записан номера на устройството с което е установена. Новите радари записват информацията и винаги могат да докажат с колко си карал. единствено може да се оспорва дали работи нормално.
Ядове ще имаш големи, но си си ги направил сам. Първо сержанта няма право да ти говори на "Ти", от там е трябвало да почнеш. Но след като си влязъл в неговия тон, по изказа ти правя заключение, че си се държал неадекватно с оглед на ситуацията ти. На селянин да правиш селски номера не води до нищо добро.
Ако в акта е записано, че обиждаш длъжностно лице по време на работа и недак си боже, че предлагаш подкуп нещата стават дебели. И при двете търпиш наказателна отговорност, не административна само. Това със свидетелите просто го забрави.
Въпроса е че не съм карал с превишена скорост! Проблема е обидната реплика "комплексар"!!! НИкой никъде не споменава превишена скорост! Жалко че не съм в офиса да ви го сканирам да се посмеете малко и вие! А за говоренето на "ти" е прието като той почне и аз да превключа! Всеки полицай който ме е спирал като ме види че съм на 25г ми говори на "ти" а вече след развиване на ситуацията си му говорех на "ти" защото не изпитвах никакво увагжение към него!
В такъв случай проблема ти не трябва да е каране с превишена скорост, а обида към длъжностно лице което е доста неприятно особено ако е писал и, че си искал да му даваш подкуп
- TPAKTOP
- Контакти:
runnersa написа:pehopeho написа:Виж сега рънърс. Когато ти пишат акт ти вземат талона и ти дават копие на акта вместо талон. След месец обикновено ти идва решението и ти издават наказателно постановление. Плащаш в КАТ и си взимаш талона (банката дето се плаща е вътре в ляво). Ако не се разпишеш на акта, не ти дават копие на акта и си без талон и без акт. Е как аджеба ще си караш колата? Нали ако си тръгне са казали по станцията и те спират след 500 м и знаеш ли какво става тогава. Мисля си, че си неправоспособен водач в този случай и ще ядеш дебелия.
Ок братле само казвам и показвам каво чета по форумите не съм компетентен по счетение на обстоятелствата нямам кола още не искам да споря с теб братлеПратих му темата ако може да му помогне
На мен талон не ми взеха!Аз съм си лигитимен водач! Акта който ми е написан не е за ЗЗДП а за "обида на длъжностно лице" Вече като съм леко пил съм готов пак да мина и да го напсувам
evolution написа:Ако е писан акт за превишена скорост, в него е записан номера на устройството с което е установена. Новите радари записват информацията и винаги могат да докажат с колко си карал. единствено може да се оспорва дали работи нормално.
Пич ти да не работиш в МВР? И защо да забрави това за свидетелите? Ти да не живееш в Германия? Тук е България и ако стане напечено съм сигурен, че ушака ще домъкне поне 5 свидетеля, нищо че ги е нямало. Не за друго, ами са солидарни и ще го украсят така, че свят ще му се завия. Прочети моя пост по-нагоре. Там пропуснах да напиша, че онзи беше писал (в прокуратурата ми дадоха да прочета всички материали по делото, защото имам право да се запозная) всякакви глупости. Че съм се държал агресивно, налитал съм му на бой, заплашвал съм го, казал съм, че ще го блъсна с колата и т. н. Нищо от това не е вярно, ама това не му пречеше. И още нещо. Аз може да съм всякакъв. Най-дивия селянин, най-простия овчар и може да съм простак (без да го обиждам естествено), но той е лицето на закона и е ДЛЪЖЕН да се държи подобаващо и на положение. Полицая в Англия дали пада на нивото на този "смешник"?!
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
- TPAKTOP
- Контакти:
runnersa написа:TPAKTOP написа:evolution написа:Ако е писан акт за превишена скорост, в него е записан номера на устройството с което е установена. Новите радари записват информацията и винаги могат да докажат с колко си карал. единствено може да се оспорва дали работи нормално.
В такъв случай проблема ти не трябва да е каране с превишена скорост, а обида към длъжностно лице което е доста неприятно особено ако е писал и, че си искал да му даваш подкуп
Ами и за подкуп не пише! Пише че поради спор между мен и него за ЗЗДП аз съм го обидил! КАто също забравих факта че като се разпорихме той извика колегата си с думите "Я ела тука че имаме тарикат" само че оня не дойде!
Е ясно значи могат да те обвинят единствено в обида към длъжностно лице което не трябва да те успокоява защото си е сериозно ето нещо по темата:
http://daobg.com/index.php?showtopic=797
http://daobg.com/index.php?showtopic=797
TPAKTOP написа:evolution написа:Ако е писан акт за превишена скорост, в него е записан номера на устройството с което е установена. Новите радари записват информацията и винаги могат да докажат с колко си карал. единствено може да се оспорва дали работи нормално.
В НПК-то някъде беше записано, че ако те обиди някой и ти отвърнеш на обидата, не можеш да имаш претенции. Нещо от този сорт. Така че хубаво да си по-спокоен. На мен лично ми е голям проблем, ама боли ме фара, мисля че в това ми е чара!