Френско първенство
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Френско първенство
Супер трансфер за Лион, ако имаха Гюркуф миналия сезон, щяха да спечелят Шампионската лига, точно такъв халф им трябва, не вярвах, че Лион ще успеят да го вземат, но все пак и желанието на самия футболист си е оказало влияние, предпочел е Лион пред Арсенал и Манчестър Сити, което е показателно, отдавна се надявах Лион да го вземат, с Миралем Пянич ще направят супер тандем
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
От Едересон,Гоналос и Калстроьм един става излишен и ми е чудно кой ще си тръгне през зимата?
-
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:Blue_Girl написа:Как завърши мача на Марсилия, някой знае ли?
Бият с 2 : 0
Мерси.
Най-после да спечелят, че направиха лош старт в Лига 1.

Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
От цялата работа с Гуркюф печелят Бордо, защото му взеха много повече пари от реалната му цена, а ако бяха изчакали догодина щяха да го продадат за по-малко при положение, че той иска да напуска още от сега. Освен това загубиха доста пари като не се класираха за ШЛ и тези 22+4,5 млн., а и заплатата му -380 000 на месец идват добре за клуба.
За Лион не знам дали толкова им трябваше Гуркюф, цялата работа беше президентът им Олас да покаже, че може да вземе дори и най-добрия футболист от Франция, без значение дали е от конкурентен отбор. Навремето така искаше да купи и Рибери. Сега да му мислят след 1-2 години като почне Гуркюф да им иска трансфер в чужбина, щото не се слави с особена лоялност към клубовете, в които е бил.
За Лион не знам дали толкова им трябваше Гуркюф, цялата работа беше президентът им Олас да покаже, че може да вземе дори и най-добрия футболист от Франция, без значение дали е от конкурентен отбор. Навремето така искаше да купи и Рибери. Сега да му мислят след 1-2 години като почне Гуркюф да им иска трансфер в чужбина, щото не се слави с особена лоялност към клубовете, в които е бил.
Франция с 3 отбора в ШЛ.
boys85 написа:Франция с 3 отбора в ШЛ.
Изнедавам се на Оксер .Браво на тях....
Аз и грам не съм изненадан от класирането на Оксер.Бях сигурен,че ще елиминират Зенит.Радвам се,че се завърнаха в ШЛ.Пък и,покрай мачовете със Зенит,разбрах,че са единствения френски отбор,който никога не е изпадал в Лига 2 

niki87 написа:Аз и грам не съм изненадан от класирането на Оксер.Бях сигурен,че ще елиминират Зенит.Радвам се,че се завърнаха в ШЛ.Пък и,покрай мачовете със Зенит,разбрах,че са единствения френски отбор,който никога не е изпадал в Лига 2
40 години с един треньор какво искаш

ПСЖ също може да се каже, че не са изпадали, но имат едно административно пращане в 3-та дивизия от общината в Париж...
- unist_gp
- Контакти:
Честито на феновете на АЖОксер! От Академията ще играят в най-силният турнир! Асосион Жуниор е гордост за всички младежи не само във Франция.
Измислени юношески академии като тази на Батков или на Гришка Ганчев са само пране на пари и логично техните отборчета ритат със съкътлъци само в Бантунстанската А Група.
Измислени юношески академии като тази на Батков или на Гришка Ганчев са само пране на пари и логично техните отборчета ритат със съкътлъци само в Бантунстанската А Група.